polufinale

najpozeljniji2

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam i dalje za ovako nesto...

Prilozi

• hot 043a.JPG
    hot 043a.JPG
    6,9 KB · Pregleda: 9
Hvala svima kojima se dopadam. Sve mi je bilo simpaticno, dok se nije pojavila prva anketa... Sada se vec osecam mnogo neprijatno. Molio bih postavljaca teme da me skine sa liste, ili Gazdaricu da to uradi... Hvala na razumevanju!
P.S.
Ako bundeva ostaje u takmicenju, moj glas ide njemu.

Julian_Duranona:
Hvala svima kojima se dopadam. Sve mi je bilo simpaticno, dok se nije pojavila prva anketa... Sada se vec osecam mnogo neprijatno. Molio bih postavljaca teme da me skine sa liste, ili Gazdaricu da to uradi... Hvala na razumevanju!
P.S.
Ehehe, sta je bilo, prepao si se poraza? :D

Julian_Duranona:
P.S.

Pa sto to ne rece pre nego sam glasala...da glasam za drugog favorita damn it 8-)

Julian_Duranona:
P.S.

E, ovo je co'ek i po, ljudina. Ize'm mu 'lebac, ponekad mozes o coveku da doneses sud i na osnovu avatara.

Gazdarica:
Ni ne moras nista... Prosto, prihvati sve ovo kao salu, sto i jeste...!

Samo zezanje, naravno. ;)

@Julian: Ma, opusti se čoveće... Misliš da drugi kandidati nemaju partnerke? Imaju... U pitanju je samo zafrkancija... Tako, ako je tvoja mala imala uvid u ovo i pomalo je ljubomorna... Neka je. ;) To znači da te voli. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back