I
iluzionista
Gost
Lord of Chaos:Glas'o za Iluzionistu, cisto da se zna, bili smo blizu po rezultatu u kvalifikacijama, pa rekoh da podrzim svoju klasu...![]()
Usluga uzvraćena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lord of Chaos:Glas'o za Iluzionistu, cisto da se zna, bili smo blizu po rezultatu u kvalifikacijama, pa rekoh da podrzim svoju klasu...![]()
iluzionista:Usluga uzvraćena.![]()

Gazdarica:Ja sam i dalje za ovako nesto...

srecom ne dolazi u ovaj krajLord of Chaos:'Fala, batke, bice to utesni glas, cini mi se, tek da se nisam slik'o dzabe...![]()

Nisi ti, nego ja...iluzionista:Hm... Jesam li to ja na slici?![]()

Ehehe, sta je bilo, prepao si se poraza?Julian_Duranona:Hvala svima kojima se dopadam. Sve mi je bilo simpaticno, dok se nije pojavila prva anketa... Sada se vec osecam mnogo neprijatno. Molio bih postavljaca teme da me skine sa liste, ili Gazdaricu da to uradi... Hvala na razumevanju!
P.S.
Ako bundeva ostaje u takmicenju, moj glas ide njemu.
Julian_Duranona:Hvala svima kojima se dopadam. Sve mi je bilo simpaticno, dok se nije pojavila prva anketa... Sada se vec osecam mnogo neprijatno. Molio bih postavljaca teme da me skine sa liste, ili Gazdaricu da to uradi... Hvala na razumevanju!
P.S.
Julian_Duranona:Hvala svima kojima se dopadam. Sve mi je bilo simpaticno, dok se nije pojavila prva anketa... Sada se vec osecam mnogo neprijatno. Molio bih postavljaca teme da me skine sa liste, ili Gazdaricu da to uradi... Hvala na razumevanju!
P.S.

Ne znam sta da ti odgovorim...Gazdarica:Ehehe, sta je bilo, prepao si se poraza?![]()
Gazdarica:Nisi ti, nego ja...![]()

Ni ne moras nista... Prosto, prihvati sve ovo kao salu, sto i jeste...!Julian_Duranona:Ne znam sta da ti odgovorim...
ma daj gazdarice izbrisi ga,nemoj da nam kvari zezanje.je l mozes ti?posto ja ne moguGazdarica:Ni ne moras nista... Prosto, prihvati sve ovo kao salu, sto i jeste...!
Gazdarica:Ni ne moras nista... Prosto, prihvati sve ovo kao salu, sto i jeste...!
hanibal77:o sta bi pera zdera rekao na ovu musku solidarnostsrecom ne dolazi u ovaj kraj
ribedivlja u srcu:Pa ima dve skorpije, a mozda i vise?![]()
Sta je Julijan u horoskopu?