Poludecu

N

nena

Gost
E ljudi pomagajte!!!Moja drugarica je smrtno zaljubljena u Ema a prica se da je mrtav!!!Da li je to istina ili nije!!???Kakva je to prica da su pucali na njega i ko??????

HELP!!![/b]

D

die_happy85

Gost
Joj i ja sam smrtno zaljubljena u Eminema...stvarno ne znam sta cu da radim..........................................smrc, smrc, smrc.......aj ko ce na sahranu sa mnom...da mi bude potpora???? :(((((((

Rebel

Početnik
Poruka
8
Ma primaju se bezveze.
Stvarno ne znam ko bi uopste pucao u takvog * i sta bi time postigao.
On mi je sad kao neki faktor pa ce neko da puca na njega.
Ako bi ga neko ubio,ubio bi ga zato sto je saban.

P

Psiho

Gost
Samo ocu da kazem da ta glasina da je "Em" ubijen, kruzi SAMO po Srbiji i nigde vise u svetu. Da sada nekog Amera pitate da li se to ikada desilo on bi se srusio i pocepao. Ajde stvarno ljudi oladite, covek nije ubijen i kraj price, stvarno sto treba da imamo tri (i vise tema) o tom s*pku, meni je vec muka. Neko namerno pise po desetak tema samo da bi pokrenu pricu. Jadno...

Gost
Psiho:
Samo ocu da kazem da ta glasina da je "Em" ubijen, kruzi SAMO po Srbiji i nigde vise u svetu. Da sada nekog Amera pitate da li se to ikada desilo on bi se srusio i pocepao. Ajde stvarno ljudi oladite, covek nije ubijen i kraj price, stvarno sto treba da imamo tri (i vise tema) o tom s*pku, meni je vec muka. Neko namerno pise po desetak tema samo da bi pokrenu pricu. Jadno...
On nije s*pak,ali i nije ni mrtav.
A i ima fanova i obozavatelja vise od bilo kog pevaca/pevacice,repera/reperki........
Pomirite se s tim :D

ixi

Zainteresovan član
Poruka
161
Daj ljudi sta vam je?Ko je to provalio za Eminema?Cista glupost!Ja jos nista nisam cula o tome!Sad sam tek ovde procitala da je Eminem kao mratv!Posto nisam u toku i ne znam sta je bilo,sta se prica,ajd neka mi neko napise o cemu se tu radi!

Gwydion

Iskusan
Banovan
Poruka
6.521
I je li prezivela tu svoju smrtnu zaljubljenost? Ako jeste onda nije ni bila smrtno zaljubljena.

nena:
E ljudi pomagajte!!!Moja drugarica je smrtno zaljubljena u Ema a prica se da je mrtav!!!Da li je to istina ili nije!!???Kakva je to prica da su pucali na njega i ko??????

HELP!!![/b]