Položila sam B1 njemački!

Ma nesrbe zulja patoloska mrznja prema brđanima. Redovno su od njih dobijali po nosu. A i RS im je trn u oku
U životu nikad nisam srela ikog iz Srbije kome je zasmetala ijekavica.Valjda se ne družim sa budalama,sta li?
Isto tako,nama nije neobicna ekavica,niti ko obraća uopšte pažnju.
Čim vidim da se neko beči na to,znam da nije prijatelj Srba i da mu je cilj razdor,jer se za razdor koriste bilo kakve razlike.
Makar to bile razlike i u istom jeziku.

Господине Стојков, бацате риме, а?

Хајде по навједеној формули из теме са линка, ударите пар рима https://forum.krstarica.com/threads/formula-za-pjesme-riblje-corbe.1009769/
Pa jel Sladja otpevala čistu srpsku ekavicu?
Slušaj, 3, 4:

"Udji mi duboko
Tu u srce moje
Jer za pravu ljubav
Najbolje to je

Udji mi duboko
Pa ostani dugo
I voli me voli
Kad nisam ja za drugo"

NigdJe J, jebajga ti koliko hoćeś sad ili.posliJe

U životu nikad nisam srela ikog iz Srbije kome je zasmetala ijekavica.Valjda se ne družim sa budalama,sta li?
Čim vidim da se neko beči na to,znam da nije prijatelj Srba i da mu je cilj razdor,jer se za razdor koriste bilo kakve razlike.
Ustaška posla jbg navikla si.

Шлијхтам Стојку?

Он и ја смо на Квадратима вијелики архинепријатељи.

Пјитај га.

Али...јесте смијешно како реагујете на слово ј.
I to loš arhineprijatelj...

Umesto da se op-trt pohrvamo uvek me smorite neinventivnošću i predvidljivošću

Jedino me ****noscev nasmeje u izboru slepačkih uvreda pod znakom navoda, naime to je njegov vokabular a ostalo je copy paste

Koristi J nesJebično :D

A što Č izgovarate kao Ć?

Back