- Poruka
- 43.673
Aha, ne žele moroni iz velikih gradova sa zapada Nemačke, njima je mozak odavno ispran. A Saksonija, Tiringija, Brandenburg, to je prava Nemačka!
Samo u tvojim mokrim snovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, ne žele moroni iz velikih gradova sa zapada Nemačke, njima je mozak odavno ispran. A Saksonija, Tiringija, Brandenburg, to je prava Nemačka!
Zezam se za kasu, ali objektivno nemas sta da trazis na fakultetskim poslovima ako nemas c1. To samo sad lekare pustaju sa b2, mada je i to suludo. Dakle, niko meni nije kriv sto ne znam c1 nemacki.eto ide nas akademski gradjanin u nemacku da menja kible sto bi reko ckalja...
drzavo moras propasti.
Pojma ona nema šta je Beč. Život jeste dobar (još uvek), grad daje svakakve povlastice. Ali kad zagrebeš malo ispod toga je užas. Ja tamo ne bih živeo nikad. Prepuno je bradonja, svakojakih kreatura. Tamo deca da mi odrastu? Osećao bih se zbog njih nebezbedno.u svakom slucaju puno srece. pa da nam se vratis jednom...
Nekada nisi bio čovek ako ne služiš jna a danas ne možeš da se udaš u nemačku ako nemaš B1Ja ne znam otkud vama ta debilna ideja da faks ne znaci? Faks uvek znaci. Cak i kad se ne boduje za rot weiß rot, a boduje se.
Faks te nauci da budes covek, a ne JNA

Ta nemacka o kojoj on masta je pruska i najveci deo nje je danas, hvala bogu, poljska.Samo u tvojim mokrim snovima![]()
Ne, treba A1Nekada nisi bio čovek ako ne služiš jna a danas ne možeš da se udaš u nemačku ako nemaš B1![]()
Otkud tebi deca???Pojma ona nema šta je Beč. Život jeste dobar (još uvek), grad daje svakakve povlastice. Ali kad zagrebeš malo ispod toga je užas. Ja tamo ne bih živeo nikad. Prepuno je bradonja, svakojakih kreatura. Tamo deca da mi odrastu? Osećao bih se zbog njih nebezbedno.
Kreneš noću metroom pa vidiš pravo stanje jedne zemlje. Ne znaš ko će pre da te izbode ili napadne, Čečeni su najzaebaniji mada i drugi nose noževe. Ne, hvala.
Ma ne, ti ih imaš, iz aviona se vidi da nemaš ni kučeta ni mačetaOtkud tebi deca???
Misliš?I mislim da u Becu ni U-Bahn ne ide posle ponoci
Nešto se ne sećam toga.Nemam vremena za besmislice.ŠTA PIŠE?
NADJI J
Kao ni ti.Ma ne, ti ih imaš, iz aviona se vidi da nemaš ni kučeta ni mačeta
Nisam sigurna, ali mislim da samo neki busevi voze posle ponociMisliš?Nešto se ne sećam toga.
Ne lupaj molim te. Juče mi je ćerka napunila 13 godinaKao ni ti.![]()
ja nudim dokazeNemam vremena za besmislice.
J se gura samo tamo gde je bio jat, pa ako je "e" dugo, ide "ije" a ako je kratko, ide "je"ja nudim dokaze
dakle to J nesJebično gujrate tek od skorijeg datumna da bi se upropaštavao jezik
Zbog bečke konmvencije to se zove srpsko-hrvatski ali se zbog politike isti jezik deli na srpski i hrvatski a dalje na tzv. bosanski i crnogorski
mada niko ne napisa ništa ni na bosanskom ni na crnogorskom a da nije isto kao u srpsko-hrvatskom
do Tita nisu imali školu a sad drže lekcijeTo se uci u osnovnoj skoli
Neki su dobili skole nekad, a neki nikaddo Tita nisu imali školu a sad drže lekcije
Al si diplomu platila 5.000 evraPrimam čestitke (i poklone)!
Posle godinu i po isključivo samostalnog učenja, dinar nisam dala na učenje, b1 na Goethe je položen!!!
Ako nekome trebaju tips, nek mi piše privatno.

svaka ti čast... bravo!Primam čestitke (i poklone)!
Posle godinu i po isključivo samostalnog učenja, dinar nisam dala na učenje, b1 na Goethe je položen!!!
Ako nekome trebaju tips, nek mi piše privatno.
Ja da imam te pare, uradila bih sise, magare ljubomornoAl si diplomu platila 5.000 evra![]()