fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Ekstremizam, koji cesto vodi zbog lojalnosti u samodestrukciju, i sve tako i sve tako dok ne naidje neko ko ce umeti i videti cenu toga i ko ce iskreno voleti i nece dozvoliti vise propadanje u sebi, sebe..ko ce umeti da i ono neizreceno oseti...Pa jest nezgodno, kad pogledaš, tu je "pokopan", u padu, al opet, daje ti želju da istražuješ predele koje do sad niko nije istražio, mislim Škoprija daje taj ekstremistički uticaj, pa donosi i zainteresovanost za okultizam, misterije, skriveno, tajno ... Mislim, sve ima svoje dobre i loše strane ..
Ultiman..veliki pozz!!

, pa donosi i zainteresovanost za okultizam, misterije, skriveno, tajno ... Mislim, sve ima svoje dobre i loše strane ..
.
Marsa i Urana 28`Skorpije. Umire se i od sputane energije, koju ne ispoljis..odatle zdravstveni problemi, a krece se od Meseca...dezurni krivac za sve 
. Pošto sam Mars nema nikakvog dostojanstva, samim tim i pomoć koju on pruža može da se okarakteriše kao skoro nikakva. I Merkur na tom stepenu Vage nema nikakvog dostojanstva, ne vidi se sa Marsom, tako da ni on ne može da pomogne Marsu, a time ni Mesecu.
A moze mi pomoci samo rad, Mars u 6-oj, vezano za ljude, higijenu, mozda to sto zelim da se bavim u nedogled pomaganjem kroz masazu, wellness, a da mi se vrati kroz ispunjenost pre nego kroz novac, ali ajde duplo naravno, pardon troduplo, jer ne razmisljam time da nekom prodajem vazduh ili iskoristavam, ruke su mi zauzete a i um...sve u svemu, mozda jedino tako kroz rad dolazi pomoc od Marsa, mada kazes slaba vajda