fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Za osobe sa Mo u Skorpiji kazu da cesto napuste domovinu zbog "vise sile". Sta jos iz natala moze da potvrdi takvo tumacenje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na primer, Mesec i 4. kuća ugroženi Marsom (mada može biti i od strane drugih malefika), ili npr. Mesec u Ovnu ili Škorpionu loše aspektovan, itd. To su uopšteno gledano neke pozicije koje bi mogle da govore o nasilnom ili prisilnom napuštanju doma, a ako je baš napuštanje zemlje, domovine onda bi to moralo da ima neke veze sa i 9. kućom (i Jupiterom, Strelcom itd.).Za osobe sa Mo u Skorpiji kazu da cesto napuste domovinu zbog "vise sile". Sta jos iz natala moze da potvrdi takvo tumacenje?
Ne znam zasto sam ovo pitala, nemam bas takvu zelju, ali mi se u poslednje vreme namece tako nesto i to na negativan nacin, mozda je samo prolazna situacija, i ako bih bas imala uslova za tako nesto ne bi bilo za stalno. Ali eto moj MO u Skorpiji 0`So, orbis 3, ako Jupi jest vladar 9-og u Vagi ali u sekstilu sa dispozitorom, tacnije u recepciji, medjutim tu je i konjukcija Mo0Pl, kao i Ju0Pl...pa valjda sam na to pomislila.Na primer, Mesec i 4. kuća ugroženi Marsom (mada može biti i od strane drugih malefika), ili npr. Mesec u Ovnu ili Škorpionu loše aspektovan, itd. To su uopšteno gledano neke pozicije koje bi mogle da govore o nasilnom ili prisilnom napuštanju doma, a ako je baš napuštanje zemlje, domovine onda bi to moralo da ima neke veze sa i 9. kućom (i Jupiterom, Strelcom itd.).

Mesec je jedan jedinimeni je mjsec u lavu...ali koji od ona tri, boga pitaj...

OuchOnda nisi dobro formulisanja pitanje
Pošto ako je tvoja želja odlazak u inostranstvo i život tamo, onda to nije "viša sila"

Mesec je jedan jedini
Verovatno si pobrkala nešto.
Sad sam pogledala, verovatno misliš na lunarne stanicepa čitala sam ono što je Psihologue napisao još 2006,,,

Bash sam etuzijasta ...Mozda je ukljucila natalni, progresivni i sta jos moze uz to...???
 veze mi ne rade...
 veze mi ne rade... 
 , i mozda malo ima toga sto mislim da moj otac na Asc.ima Raka. Mada kada dodam da mi je i SMC u Raku, pa upucuje i na to da ja kao natus stajem na stranu ili u zastitu roditelja istog pola/mislim da je to 1 od zadataka nekog ko ima SMC u 4-oj, ali eto i u Raku, i odbacim sve nedoumice, sad barem znam koga mi Mo ili 4 predstavlja.
 , i mozda malo ima toga sto mislim da moj otac na Asc.ima Raka. Mada kada dodam da mi je i SMC u Raku, pa upucuje i na to da ja kao natus stajem na stranu ili u zastitu roditelja istog pola/mislim da je to 1 od zadataka nekog ko ima SMC u 4-oj, ali eto i u Raku, i odbacim sve nedoumice, sad barem znam koga mi Mo ili 4 predstavlja. 

Da, vladar 4-og...obicno vezuju za roditelja suprotnog pola. E odatle ide ono, kroz tok zivota se ipak vidi da kod mene nije to. Mene rastura ipak Sa.Naravno da je bila u pravu, Mesec je uvek pokazatelj za majku
Ili je on vladar 4. ili 10., pa nisi znala na koga se više odnosi, na oca ili majku?
No i tad je Mesec opšti signifikator za nju.

Sa Mo u Skorpiji, odmah bi se pokajala i onaj u Raku njanja bi ti bio haha extra.. samo treba nauicit nositi svoj "krst"...Ja ga imam u Raku....i mrzim ga iskreno. volela bih da je neshto jache,nekako,takav mesec mi se cini njanjav,sentimentalan previshe,...ne znam,ne vidim ama bash nishta pozitivno,generalno i ne volim sve ono shto Rak predstavlja,lep mi je znak,ali ne kad ga ja imam
shto nisam neka dupla skorpija sa mesecom u skorpiji ili tako neshto

Ja ga imam u Raku....i mrzim ga iskreno. volela bih da je neshto jache,nekako,takav mesec mi se cini njanjav,sentimentalan previshe,...ne znam,ne vidim ama bash nishta pozitivno,generalno i ne volim sve ono shto Rak predstavlja,lep mi je znak,ali ne kad ga ja imam
shto nisam neka dupla skorpija sa mesecom u skorpiji ili tako neshto

Nemoj da mrzis svoje emocije(Mesec) zeno!!! Kako ce ti se to vratiti, ljubavlju ili mrznjom?i ja mrzim sto je moj mjesec u raku

A joj ljudi, pa vi pojma nemate kakvo je zlo Mesec u Škorpiji. Vi što ga imate u Raku bolje ćutite i zahvalite se Bogu što je tu. (Ja imam Mesec u Škorpiji pa znam kakva je to muka...)
 , pa donosi i zainteresovanost za okultizam, misterije, skriveno, tajno ... Mislim, sve ima svoje dobre i loše strane ..
 , pa donosi i zainteresovanost za okultizam, misterije, skriveno, tajno ... Mislim, sve ima svoje dobre i loše strane ..