Položaj Meseca u znacima

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku vam je Mesec?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@princ
Ekscentričnost, humanost, originalnost, popularnost među poznanicima, tzv. "ljudske, inteligentne emocije". Tačnije "volim ono što mislim da je dobro", a ne "volim ono što mi se sviđa" (što je slučaj kada je mesec u životinjskom znaku-ovan, bik, rak, lav, škorpija, jarac, ribe). Umeš da iskontrolišeš emocije i majka ti je verovatno pametna i širokoumna žena.

Meni se dopada sve što si naveo/la...
Samo tu nešto ne štima sa majkom (mesec u škorpiji daje mržnju prema majci (prikrivenu ili otvorenu svejedno), a venera u raku preteranu vezanost za majku...pa sad, ***** li ga...
Pametan (blizanac), atraktivan (lav) i emotivan natus. Imaš snagu, snaćićeš se...

E ovako. Mjesec u Skorpiji ne donosi samo mrznju prema majci, tacnije ne bih to tako nazvala. On govori o zenskoj genetici koja je trpjela, patila, majka ili baba koja je ostala trudna ili se porodila u najgore vrijeme, recimo u ratu,isl. I obicno donosi trudnocu u najgore moguce vrijeme. Mjesec u Skorpiji voli da gleda smrti u oci, osoba izlozena opasnim situacijama. Onaj ko ima mjesec u Skorpiji obicno ima razvijenu intuiciju, prorocke snove isl., tu je i dar za astrologiju i sve okultno.Sve ovo naravno zavisi od jos mnogo elemenata. Ako je lose aspektovan moze donijeti abortuse, pobacaje, silovanja isl. Ono sto je dobro jeste ta neunistivost, moc regeneracije, moc da se izvuku i iz najgorih situacija. To je dusa koja vjecito nosi neku patnju u sebi i koja mora preko smrti da spozna zivot itd. Ima jos mnogo toga. Venera u Raku su prefinjena, njezna, romanticna osjecanja. To je zena - majka- ne zavodnica.Osnovna potreba venere u Raku je da bude majka i domacica, pa onda sve drugo. Nekad su se rano udavale, a u danasnje vrijeme kasno. Mnogo sanjari i masta, talenat za slikarstvo, knjizevnost, muziku... To je ukratko. Blizanac/Lav nije losa kombinacija. Blizanac radoznao, okrenut intelektualnim aktovnostima, komunikativan, zainteresovan za sve,a li po malo rasplinut. Lav donosi izvjesnu dozu narcisoidnosti,, zelju za polozajem i vlascu. Podznak Lava ce te staviti u centar zbivanja, u javnost, onda i kada ti to ne zelis. Sad,sve zavisi kakav je tvoj kompletan horoskop, gdje su vladaoci isl. TOliko od mene, pozdrav!

Bliss:
....sad sam nasa da mi je mesec u blizancima u 5-oj kuci..sta god to znacilo...pa ako neko ima vremena da mi objasni... :)
mesec u V
Vi ste kreativna osoba. Imate naglašenu instinktivnost i to u velikoj meri doprinosi vašoj originalnosti.Veoma ste društveni, volite zabave i zadovoljstva. Velikodušni ste, volite raskoš i proživljavate ljubavne zgode. Strastveni ste i ljubav je važna u vašem životu. Zbog nje ste spremni puno da rizikujete. Ponekad previše verujete u svoje mogućnosti, a skloni ste snobizmu i taštini. Imate naglašenu sklonost ka špekulacijama.
mesec u blizancima
Lakomisleni ste, nemirni i žustri. Imate odličnu sposobnost da izrazite svoja osećanja. Najčešće to činite na mudar i inteligentan način. Prema emotivnim stvarima se uglavnom postavljate racionalno i sa lakoćom se prilagođavate promenama. Ipak, zbog velike bujice misli, koje nemate vremena da sredite, možete delovati neozbiljno i nezerelo. U osnovi ste vi mentalno i fizički veoma mobilna ličnost. Vaša interesovanja su mnogostruka i brzo ih menjate. Pomalo ste površni. Uvek ste spremni na promene uživanja i večiti ste istraživač u erotici. Svoje probleme retko kad rešavate do kraja. Uvek pre toga nešto skrene vašu pažnju. Iako vam ovaj metod najviše odgovara ipak često za sobom vučete čitave repove nesređenih stvari.
Ovo je bilo malo copy - paste... nadam se da je od pomoci ;)

... :D :D :D ...hvalaaaaaaaaaaaaa punooooooo...bas sam se obradovala kad sam videla...ja sam sinoc pokusavala da nadjem neki sajt na srpskom za sve kuce pojedinacno...ali mi nije poslo za rukom....
...nasla sam sajtove na engleskom pa sam sacuvala podatke o kucama...jel bi mogla da mi kazes sajt na kome mogu da nadjem ovakve podatke?...pozz

Back