ne bih bas reko.Danas studira ko god hoce.Nije to nekadasnje vrijeme.
Roditelji salju i musku i zensku djecu podjednako.
Ne znam nikog ko ulaze u skolovanje samo jednog djeteta.Obicno ih "guraju",cak i kad oni sami nece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih bas reko.Danas studira ko god hoce.Nije to nekadasnje vrijeme.
Ne znam nikog ko ulaze u skolovanje samo jednog djeteta.Obicno ih "guraju",cak i kad oni sami nece.
kazem argumenta radi, nije bitno sta ti licno radis, eto nek bude u trecem licu. On ona i td.Ne obradjujem ja nista bajo na kvadrat
Seres ti.Pa eto seres jer se nike odrekla vec je dobila kompenzaciju.
Busan ti je argument, ne obradjuje niko sem komsija i to bez naknade. Nece ni te komsije dugo i sutra kad sve bude uraslo i ona odluci da se odrekne bice itad nekog Napokona i Limunade da seru o zaostavstinama patrijarhata.kazem argumenta radi, nije bitno sta ti licno radis, eto nek bude u trecem licu. On ona i td.
O opstem slucaju koji jos uvek nisi videla uzivo, dakle seres.Seres ti.
Givorim o primjeru iz mog komsiluka.Ne o opstem slucaju iz uvodnog posta koji nije ovakav.
Suptilno je znanje prava kada je u pitanju muž, a suptilno je i kada se odrekneš nasledja svoje dece, pa gaziš muža da stekne dovoljno da ostavi deci ono čega se sama odrekla...Šta filozofiraš i bockaš?
Zašto da se otimaju i parčaju nešto nedeljivo ako su stekli svoje?
Niko ništa, ma kolko u životu radio, nije poneo na onaj svet.
Ne radi se o materijalnom, postoji tu nešto suptilnije što ti ne možeš dokučiti.
Znaci,zato si ti ogorcen.Pronasao si se u primeru.Ja u selu imam dosta zemlje, pola uraslo, pola dato komsijama da odrzavaju besplatno jer niko za pare nece. Da prodam, opet niko da kupi nece, a i da oce to je sica.
Mislis da me boli djoka da li ce sestra koja tamo nije bila 15 godina da trazi svoj deo, ili da ce nju boleti da trazi?
Jesi li cuo za sticanje prava imovine odrzajem? Naravno da nisi.Zamisli ti odes negde na 15 god, zakljucas kucu , ja ti se uselim u medjuvremenu u gajbu i kazem tiL gde si bio bajo? ja ovde ziveo, cistio, usisavao, moje!
Ja sam vec napisao da me boli ***** sta ce ona da radi sa bezvrednom zemjom za nekoliko decenija jer su mi roditelji jos mladi i zdravi i pravi. Ne boli ni njih mnogo osim za kucu i okucnicu.Znaci,zato si ti ogorcen.Pronasao si se u primeru.
Bolelo te ili ne bolelo...tvoja sestra ima isto pravo kao i ti.
Svidjalo ti se to ili ne.
O oprosti, nisam te poznao...tebi je dozvoljeno da mlatiš, a meni nije.A ti si...ko?
Neki supermen?
Spusti se na zemlju.Ovo je forum.
Samo sto se raspravljamo oko nebitnih stvari. Stana, automobila, para i sl. danas se niko nece odreci, bezvredne zemlje oce.Da li će sestra da se "uda dobro" ili ne to nije njegova, bratova stvar.
Pošten čovek i brat će da je pozove da se dogovore šta s njenim delom. A ne da se pravi blesav, kao podrazumeva se, i da očekuje da se ona zbog sramote odrekne.
A na njoj je da se odrekne ako joj ne treba i želi tako ili uzme svoje deo bez da se on duri i kuka po familiji.
I koliko moras biti retardiran da iz moje poruke izvuces ovo.Znaci,zato si ti ogorcen.Pronasao si se u primeru.
Bolelo te ili ne bolelo...tvoja sestra ima isto pravo kao i ti.
Svidjalo ti se to ili ne.
Jako si bezobrazan i nekulturan.O opstem slucaju koji jos uvek nisi videla uzivo, dakle seres.
Zenska deca se vise forsiraju, musko je musko, moze i kicmom ako nece fakultetom.Danas studira ko god hoce.Nije to nekadasnje vrijeme.
To što promovišeš je gramzivost.Suptilno je znanje prava kada je u pitanju muž, a suptilno je i kada se odrekneš nasledja svoje dece, pa gaziš muža da stekne dovoljno da ostavi deci ono čega se sama odrekla...
Budalaština o suptilnom odnosu...se zove dvoličnost.
To je druga prica onda.Cini mi se da sad okreces plocu.Do maloprije je sve bilo tvoje.Ja sam vec napisao da me boli ***** sta ce ona da radi sa bezvrednom zemjom za nekoliko decenija jer su mi roditelji jos mladi i zdravi i pravi. Ne boli ni njih mnogo osim za kucu i okucnicu.
Mozda se i ja odreknem u njenu korist.
Svima je dozvoljeno da mlate.O oprosti, nisam te poznao...tebi je dozvoljeno da mlatiš, a meni nije.
Moze,ako hoce.Ali ima isti izbor.Zenska deca se vise forsiraju, musko je musko, moze i kicmom ako nece fakultetom.
a šta je značio onaj seljački komentar da smo na forumu? Smeta ti ocena tvog posta, pa da me usmeriš da smo na forumu.Svima je dozvoljeno da mlate.
Ali ja tebi ne zabranjujem,kao ti meni.

Ne znam sta je za tebe "seljacki komentar",ali to znaci da i ja kao i ti,kao i svi,imamo pravo da kazemo svoje misljenje i da citiramo bilo koga,pa i "tvoje visicanstvo".a šta je značio onaj seljački komentar da smo na forumu? Smeta ti ocena tvog posta, pa da me usmeriš da smo na forumu.![]()
Čak i ta sića treba da se stavi na sto uz dogovor. To je stvar principa.Samo sto se raspravljamo oko nebitnih stvari. Stana, automobila, para i sl. danas se niko nece odreci, bezvredne zemlje oce.
Pa izgleda da je različito, verovatno ti znaš žene koje pitaju muža šta da rade sa svojim nasledjem, ja ne znam, ali znam da u decu ulažu zajedno, osim nasledja koga se odrekne žena.To što promovišeš je gramzivost.
Deci ne treba ' ostavljati'
U decu treba ulagati, osposobiti ih da sami sebi stvaraju.
Poenta je na podršci i ulaganju, nikako da čekaju svoj deo!
NE razumem toliko ' držanje strane' i zaštitu muževa od žene. Svašta!
Valjda zajedničkim dogovorom donose odluke
Ili je kod tebe drugačije.
ali ne i da komentarišemo tvoj komentar....Ne znam sta je za tebe "seljacki komentar",ali to znaci da i ja kao i ti,kao i svi,imamo pravo da kazemo svoje misljenje i da citiramo bilo koga,pa i "tvoje visicanstvo".
Je li sad jasnije?
Naravno da poznajem žene čiji muževi nisu guzičari, sami su predložili da žena ne bakće i ne nervira, ne računaju na dinar nasleđa.Pa izgleda da je različito, verovatno ti znaš žene koje pitaju muža šta da rade sa svojim nasledjem, ja ne znam, ali znam da u decu ulažu zajedno, osim nasledja koga se odrekne žena.