Polovina žena, pored stalnog partnera, ima i nekog u "rezervi"

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Svedoci smo da cesto postoje takozvane " zlatne rezerve ", prilike koje su na klupi za rezervne igrace i cekaju sansu da se aktiviraju. Vecinom se nalaze u blizini zena pod maskom prijateljstva, to moze biti kolega sa posla sa kojim je zena bliska ili neki slican odnos.
Ovo istrazivanje pokazuje da skoro svaka druga zena ima plan B, ta osoba na stend baju moze biti bliza kombinaciji a moze biti i na nivou bliskog prijatelja koji se drzi u blizini bez intimiziranja sa kojim se manipulise.

Otprilike polovina žena ima plan B, odnosno pored dečka, još jednog muškarca sa kojim nije ni u kakvoj šemi, već ga samo drži u rezervi. On bi trebalo da im bude pri ruci, ukoliko u "pravoj" vezi nešto krene naopako.
Studija sprovedena među 1.000 žena pokazala je da polovina njih uspeva da zaintrigira muškarca koji im nije dečko, toliko da on strpljivo čeka kada će one raskinuti vezu. Zabrinjavajuće je što su udate žene, barem prema ovom istraživanju, sklonije tome da imaju nekoga u "rezervi".

Muškarci, ako ovo ipak čitate, evo na šta posebno da obratite pažnju: Plan B je, priznale su žene u istraživanju, najčešće "stari prijatelj" koji odavno gaji neka osećanja prema njima. Drugi "kandidati" su bivši momci ili bivši muževi, a ako vam često govori o nekom tipu iz teretane, trebalo bi da se zapitate.

"Ovakvi rezultati možda će naterati muškarce da razmisle pre nego što sledeći put umesto večere sa devojkom odaberu zabavu sa 'ortacima' u kafiću", rekao je predstavnik britanske kompanije za istraživanje "One Poll".

Jedna od deset učesnica istraživanja rekla je da joj je njen muškarac u "rezervi" već priznao svoja osećanja, a jedna od pet žena tvrdi da bi on "ostavio sve" zbog nje, samo kada bi ona to tražila.

Još gori podatak od ovoga je da jedna od četiri žena gaji osećanja prema muškarcu koji je njen plan B. Čak 12 odsto žena priznalo je da ima "jača" osećanja prema "rezervi" nego prema svom stalnom partneru, a sedam odsto njih je svakodnevno u kontaktu sa drugim muškarcem.

Uprkos tome što nijedna žena verovatno nije rekla svom dragom da postoji muškarac u "rezervi", polovina njih smatra da partner zna za postojanje "treće strane". Jedna od četiri ispitanice kaže i da se njen trenutni partner i "plan B" poznaju, a jedna od pet žena priznaje da je "rezerva" zapravo prijatelj njenog dečka.

Da ne bude sve tako crno, jedna od tri žene "sumnja" da bi između nje i muškarca na "stend baju" ikada nešto moglo da se dogodi. Međutim, jedna od šest devojaka kaže da ozbiljno razmišlja o vezi sa muškarcem "iz senke".

http://mondo.rs/a731042/Magazin/Seks-i-ljubav/Polovina-zena-ima-muskarca-u-rezervi.html

Svedoci smo da cesto postoje takozvane " zlatne rezerve ", prilike koje su na klupi za rezervne igrace i cekaju sansu da se aktiviraju. Vecinom se nalaze u blizini zena pod maskom prijateljstva, to moze biti kolega sa posla sa kojim je zena bliska ili neki slican odnos.
Ovo istrazivanje pokazuje da skoro svaka druga zena ima plan B, ta osoba na stend baju moze biti bliza kombinaciji a moze biti i na nivou bliskog prijatelja koji se drzi u blizini bez intimiziranja sa kojim se manipulise.

http://mondo.rs/a731042/Magazin/Seks-i-ljubav/Polovina-zena-ima-muskarca-u-rezervi.html

Ovo je teška istina, ono što ženi pođe za rukom teško kojem muškarcu može pa da je i jedva pristojne pameti.
Pre par dana neka, ne znam ni kako bih je nazvao, se vratila kod prvog muža. Ovaj drugi došao i pucao sebi u glavu.

Niste znali da žene planiraju?Budite korak ispred, planirajte i špijunirajte ih iz predostrožnosti.

- - - - - - - - - -

Sve to proizilazi iz neizgrađenog muškog karaktera. Žena mora da zna šta jer to strah od muža. Pravedan, ali strog. Jer ako ženu već vode emocije, muškarac mora da bude njen guru koji će je usmeriti na pravi put.
Jes' bre,Bog im baš fali.

svaka zena ima u glavu nedefinisani sliku idealnog muskarca koga pokusava da prepozna u masi drugih...ona ne zna kako on izgleda, ali zna da ce ga prepoznati istog casa kada ga ugleda...

naravno :lol:, ima i onaj poznati osecaj ceznje i strasti ako vidi nekoga od kogasva ustrepti pa bila najvernija, ona ce u trenu pokleknuti ako doticni kaze-uradi pravu stvar ili pritisne pravo dugme :)

I opet, to smo mi krivi muskarci jer pristajemo na takvu igru. Vidis da nemas sanse, da nece da se kresne sa tobom i ti ostajes, dajes paznju, ovo ono, sve u nadi da ce jednog dana da uletis.
Mislim, koliko sam puta cuo pricu, ode veza smuva se sa nekim prijateljem, ne vrte se ni tu prijatelji bez razloga, znaju oni sta hoce, a ni ona nije toliko glupa.

U tome i lezi zenska moc, sto smi mi spremni da cekamo, da se vrtimo, muvamo, zezamo, pa bili drugi, ili dvajspeti na listi, mi cekamo, po principu daj sta das.
Kada bi odmah prekidali odnos od koje nemamo nikakve koristi kako bi se drustvena klima promenila, kako bi zene vise paznje davale muskarcima i trudile se oko njih.

I opet, to smo mi krivi muskarci jer pristajemo na takvu igru. Vidis da nemas sanse, da nece da se kresne sa tobom i ti ostajes, dajes paznju, ovo ono, sve u nadi da ce jednog dana da uletis.
Mislim, koliko sam puta cuo pricu, ode veza smuva se sa nekim prijateljem, ne vrte se ni tu prijatelji bez razloga, znaju oni sta hoce, a ni ona nije toliko glupa.

U tome i lezi zenska moc, sto smi mi spremni da cekamo, da se vrtimo, muvamo, zezamo, pa bili drugi, ili dvajspeti na listi, mi cekamo, po principu daj sta das.
Kada bi odmah prekidali odnos od koje nemamo nikakve koristi kako bi se drustvena klima promenila, kako bi zene vise paznje davale muskarcima i trudile se oko njih.
Ne pristajemo, nemamo pojma šta se dešava.

Nije uvek tako bilo. Ovako je poslednjih 60 godina. Ali neverovatno je kako se uspelo da za 60 godina se ponisti kod muskaraca njihov arhetip.

Back