Polovan komp

Assassin's Creed III sam igrao na mom starom kompu koji je imao 3 gb rama i GTS 8800 graficku...Sada sam instalirao Rouge, i radi bez greske a ostaje mi posle Unity i Sydnicate koji za minimum traze 6 odnosno 8

dadsadsa.jpg
Ni meni nije jasno koja mi je graficka....

Jel si siguran da si instalirao 64 bitni os? Desni klik na "This PC" ili "My Computer" pa idi na Properties
Treba da pishe "64-bit operating system" ili tako neshto
Isto tako "starter" verzija windowsa podrzava samo 4gb

dosta glupih ljudi otvara igraonice i tako to,a ne znaju nista o racunarima. lepo mi neko rece,ovo je zemlja neznalica. samo oni opstaju,to se vidi na svakom koraku. vidim sa oglasa da lik stavio 1x4gb radne memorije,sto je skroz pogresno. znaci iskasirao dual-channel opciju,sto ce sigurno dati manji framerate u nekim igrama. cak i 2x1gb daju bolje rezultate.

E ovako resio sam problem sa ramom...opet nije svih 8gm rama vec 7.25 sto je opet mnogo bolje :) Ali to ne bi bio ja kada ne bi dosao neki nov problem. Sada mi je CPU konstantno zagusen, th 100% usage....
Untitled.png

Ovde desno pise da koristi jedno jezgro, a trebalo bi 4... Ne znam da li se ovo desavalo ranije, ali sada je bas primetno dosta tesko radi. Promenio sam pastu, posto je bas bio goreo, sada je tempreratura ispod 25 ali nece.

Back