lionagate
Ističe se
- Poruka
- 2.989
Ako je inzenjer ima Linkedin (danas ne postoji inzenjer koji nije na toj mrezi) i tamo mu stoji sta je bio (pazi ovo) u JAT-u. Za napomenu, mi smo pisali o Air Serbiji a ne o JAT-u., JAT i Air Sebia su dve razlicite firme, sa razlicitim vlasnistvom, razlicitim rukovodstvom, razlicitim organizacionim celinama i tehnickom opremljenosti. A ti se prvo dogovori sama sa sobom gde je on radio i kada je to uopste bilo i u kojoj struci. Do tad, za mene taj "vodeci" inzenjer je samo izmisljen lik jer ti apsolutno nista ne znas o toj avio kompaniji.Sad i da zelim napisati ko je i sta je bio u JAT-u -nema sanse.
Svi su culi za njega (cak i ti jer vidim da te “boli” ova tema iz nekog razloga).
O masinstvu s tobom tek nemam nameru da diskutujem (raduje me ipak sto si cuo za HVAC sisteme).
Puno te pozdravljam.
Siri pozitivu, ne tu ogorcenost, bolji je osecaj![]()
Uzgred, pisemo o nekim ljudima koji sede u IR sluzbi te kompanije a oni su sasvim drugih struka, elektroinzenjeri ili software inzenjeri, veze oni sa masinskim poslom nemaju.
Mislio sam da si otisla, jos prva dva puta kada si se odjavila, nadam se da si sad stvarno i otisla.
Edit.
Neko ko je u JAT-u bio vodeci inzenjer (pre 15 godina) danas je u penziji naveliko.