Poljubac na prvom sastanku?

U mom slucaju je ok poljubac u obraz...ali generalno nisam nametljiv,niti volim nametljive ljude. Za mene je prvi dejt vise prijateljsko druzenje...i drugi...i treci...i nemam pojma ni ja tacno koliko jer sve zavisi od osobe do osobe
I ja isto na prvom ne preduzimam ništa. Tek na drugom sastanku preduzimam nešto konkretno, jer mi je plorongiranje da nešto ne pokušam na drugom. Kada je već došlo do drugog sastanka računam da ide u dobrom smeru.

I ja isto na prvom ne preduzimam ništa. Tek na drugom sastanku preduzimam nešto konkretno, jer mi je plorongiranje da nešto ne pokušam na drugom. Kada je već došlo do drugog sastanka računam da ide u dobrom smeru.
Moj seksualitet funkcionise na malo drugaciji nacin...treba tu da se izgradi taj neki osecaj bliskosti...da nadjem u osobi nesto sto mi prija sto me toj osobi vuce pojednako koliko i tu osobu...Ja na dejtove ne izlazim sa namerama da ikog smuvam vec da provedem malo vreme sa nekom osobom sa s kojom mislim da ce biti lepo da vreme provedem...
Moji dejtovi su ustvari druzenje radi druzenja pa ako se nesto obostrano iz toga razvije super.

Kad počneš da se ljubiš, onda se i hvataš, onda ako ima uslova se i skinete ;)

Kada su ljudi mladi onda im je velika razlika između poljupca i sexa. Kada malo porastu onda ne ide jedno bez drugog. Mnogo veća je barijera pre toga. Kada se već dođe do poljupca to je to. Osim ukoliko hm, pri tom poljupcu se nekome nešto ne svidi pa se povuče, predomisli, i to je moguće. li evo baš sad razmišljam poslednjih ne znam koliko godina... ne sećam se da sam se sa nekim poljubila a da nismo imali sex.

Zeznes na foru, kad treba da se vidite i rasiris ruke da se zagrlite osmeh ala toliko se radujem susretu, ona da se zagrli, ti je lepo smestis rukama oko struka i cmoka. Ako tu bude u fazonu: a ne ne neee meni je to malo previse, budi tu jos jedno 5 minuta, bez veze da odmah odes, pa se ispricaj malo s njom i kazi da zuris na sastanak.

Zar to iko radi?
Pa naravno.
Šta podrazumevaš pod blajnd? da nisi video nekoga uopšte? Ako se upoznaješ preko aplikacija uvek je blajnd jer nemaš pojima da li je neko stavio svoju sliku ili ne. A ja lično ne volim video pozive, volim uživo. I onda šta... bude često prijatan razgovor. Meni to ne smeta i ne žalim što sam izašla. Retko ko je baš smor, uvek ima šta da se porazgovara, popije piće i svako svojim putem. Meni je i to zanimljivo, upoznajem nove ljude i stičem iskustvo.

Back