Smejem se zato što, a apsolvirali smo da misliš na mene, nisam nigde na društvenim mrežama aktivan (ali doslovno nigde) sem na Krstarici. A ti pričaš ovde o tome da širim nekakve priče po nekakvim 'sajtovima', a ovde možeš videti da sam, tipa, pre 11 godina demantovao nešto što se upravo po svim sajtovima deli. I nigde drugde nećeš naći sem na Krstarici. Tako da to što si ti napisao, potpuna je neistina i sasvim ironično (čemu i reakcija, koju si prozvao kao smejanje).
Zato sam ti postavio ironični smajli, jer to je ironija što ti pišeš, čista. Mene uopšte ne interesuje da igde širim to što pričam ovde; ako neko vidi, vidi i neka porazmisliš o tome, a stvari koje ovde kritikujem su upravo to što opisuješ, rašireno na sve strane po raznim sajtovima.
A drugi razlog zbog kojeg se smejem, je zato što upravo pišeš o tima što postanu slavni i poznati, iz nekog razloga to tumačeći kao pozitivnu tekovinu, a ne i kao greh i kao da je to nešto što bi a priori svi trebalo da jurimo, uključujući i mene. A mene to uopšte ne interesuje, dok je vrlo jasno da ti koji jure slavu i glas - prilagođavaju sve što pričaju želji da postanu slavni. Oni žrtvuju istinu, sopstveni integritet i sve samo želji da budu slavni. A ti, iz nekog razloga, doživljavaš ih kao svoje idole i slaviš.
Ovo poslednje, da ne smem da napišem ništa što bi me odredilo, ne razumem.