Poljska ministarka javno, vakcine protiv, tzv, svinjskog gripa, nazvala zaverom

Tacno. Vecina uopste ne zna hemijski sastav bilo kog leka, vakcine itd.
To nije razlog da se siri panican strah.
Ok je dok kritikujete bespotrebnu paniku zbog gripa, ali ovo je druga stvar.

Ti bi trebao malo da pratis sta pricaju vrlo vazni ljudi u svetu....

Trebao bi malo da pratis svetska sredstva informisanja pa da cujes sta vrhunski medicinski strucnjaci misle o ovoj vakcini i o ostalim vakcinama.

Trebao bi malo da se informises zasto AIDS hara samo po Africi i kako je nastao...

Izgleda da si ti opijen zvanicnim istinama.

Ili nisi dobronameran.

A ti mislis da se sastav vakcine krije i ne otkriva, vec se drzi negde kao strogo cuvana tajna? :)

Ma ok je, lepo radite sta hocete, bezveze mi je i da pricam o ovome, svako ima slobodnu volju. Jos cu dobiti zelju da se namerno u inat vakcinisem, iako to nisam hteo....

Kume, nemoj molim te da ti sada trazim po netu sta je pre mesec dana izjavio Kubanski zamenik ministra zdravlja ....

Kuba je ODBILA da nabavi vakcinu JER SE UOPSTE NE ZNA SASTAV I POSLEDICE te vakcine po ljude, naglasio je ministar!

A Kuba je jedna od svetskih velesila po pitanjima medicine!

Zar ti nije cudno da je ova pandemija svinjskog gripa najavljena JOS POCETKOM OVE GODINE, dok je jos nije bilo ni na vidiku?

I da su VEC TADA ZNALI da ce virus da POCETKOM ZIME MUTIRATI U PATOGENIJI OBLIK?

KO to moze da zna?

I KAKO?

Kume, nemoj molim te da ti sada trazim po netu sta je pre mesec dana izjavio Kubanski zamenik ministra zdravlja ....

Kuba je ODBILA da nabavi vakcinu JER SE UOPSTE NE ZNA SASTAV I POSLEDICE te vakcine po ljude, naglasio je ministar!

Zar ti nije cudno da je ova pandemija svinjskog gripa najavljena JOS POCETKOM OVE GODINE, dok je jos nije bilo ni na vidiku?

I da su VEC TADA ZNALI da ce virus da POCETKOM ZIME MUTIRATI U PATOGENIJI OBLIK?

KO to moze da zna?

I KAKO?

Znali su jer je svake godine pandemija gripa, samo se zvanicno ne proglasava jer obicno medijima nije interesantan obicni grip, pa javnost uopste ne obraca paznju na to. Naravno da se uvek ocekuje da virus gripa mutira kao i ko zna koliko puta do sada.

Ako ti mislis da se sastav vakcine ne zna, onda svaka tebi cast. Ako te toliko zanima i ako ne verujes deklaraciji proizvodjaca, obrati se nasoj agenciji za lekove, oni ce da ispituju hemijski sastav vakcine sada, i odgovorice ti na taj zahtev...

Sto se tice posledica, pa naravno da ne mogu da postoje studije o posledicama konkretne vakcine za svinjski grip kad se tek sad pojavila, kao sto nikad ne postoje studije o posledicama za konkretnu vakcinu protiv sezonskog gripa koja se pravi odredjene godine. Opet kazem, medicina nije matematika.

KO to moze da zna?

I KAKO?
A prognoziraju da ce u martu prestati, tzv. "pandemija". :roll:

Ja sam odlučila ovako, ako država bude od mene tražila da potpišem da ne želim da primim vakcinu ja ću od nje tražiti policu osiguranja ukoliko odlučim da primim vakcinu.Ne može neko od mene tražiti potpis a ne odgovarati za eventualne posledice primljene vakcine na moje zdravlje
Čist obligacioni odnos, pa da vidimo.

Poslednja izmena:
Farmaceutska industrija uzima lovu na kontu uspanichenog naroda a sve to u dogovoru sa drzavom.
Ako H1N1 ima karakteristike obichnog gripa, zashto onda tolika panika? Drugo, ako je H1N1 opasniji od obichnog gripa, zashto se ne objavi tachna informacija? Da li je taj grip zaista smrtonosan ili se to deshava samo osobama koje su vec teshko bolesne i imaju slab imuni sistem?
Sve neshto nejasno...tipa, vadjenje pica.jzli bokserskim rukavicama...
Niko nishta konkretno ne govori o tome ali su zato uspeli da uspaniche narod i kao vakcina je vec pronadjena. Je.bo te shta rade antihristi "iza paravana".

Samo drzi narod u strahu i nema problema...mozesh da radish s njim shta hocesh. Kao sa stokom...

Svi odgovori se znaju, i sastavi vakcina se znaju, a sto neko hoce napismeno da nece biti niti jedan negativan slucaj neka se ne bavi medicinim nego matematikom, samo tamo moze da se zna sve sa 100% sigurnosti.

Kami, svi mi, a verujem da si i ti u toj grupi, smo primiali razne vakcine. primaju ih naša deca. I svaka vakcina nosi određeni procenat rizika, baš svaka. Taj procenat je mali, ali je realan i ako se raspitaš, saznaćeš da su na nekoj deci, npr. nakon redovnog vakcinisanja, ostale posledice. Slično je bilo i sa vakcinom protiv velikih boginja, onomad u zemlji. Od te vakcine je bilo i umrlih. I niko, nikad, nije tražio da se bilo šta potpiše. Zašto se sad traži, ako je i ova vakcina jednako bezbedna, odnosno jednako štetna kao i sve ostale?
Sa malom razlikom da smo svi mi, uglavnom, primali vakcine koje primaju i naša deca. One su proverene i zna se procenat eventulanih problema sa njima. To nije slučaj sa vakcinom o kojoj ovde pišemo.

Poljska vlada odbila da uveze vakcine dok ne budu propisno testirane!

Despite vocal criticism and an outbreak in Ukraine, the Polish government doesn't plan to buy the A/H1N1 vaccine.

Despite a serious outbreak of swine flu in neighboring Ukraine, the Polish government played it cool last week. Polish Health Minister Ewa Kopacz announced that she was not planning to stock up on swine-flu vaccine until it had been properly tested

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16109

Pa, nemaju Poljaci retardiranog, pohlepnog i pokvarenog ministra zdravlja kao neke druge drzave, oni imaju izuzetno hrabru i postenu ministarku koja misli i na svoj narod a ne samo na svoju boolju!

Back