Polja dece u natalnoj karti

Mogu li da postavim pitanje? Ovo je moja natalna karta, 1973. sam godiste.
Zanima me kakve su sanse za dete? Uzmite u obzir godine, jedan prekid trudnoce, pa mi recite. Pocela sam da razmisljam o usvojenju, sto je isto ok opcija.
Hvala

samo da potvrdim pitanje...imas 34 godine (SAMO) i razmisljas o usvajanju deteta jer sumnjas da zbog godina neces imati svoje? ili je pitanje da imas problema zdravstvene prirode ili komplikacije pa sumnjas...? ako imas partnera stalnog, ostavices njegovu kartu i objasniti mi sta te zapravo interesuje..ja koliko vidim, povrsno samo da ti mozes da imas svoje dete i da je prva trudnoca mogla da bude prekinuta namerno, ne spontano....

Tacno si pretpostavila. Bio je jedan nameran prekid trudnoce. Problem je sto tesko nalazim partnera za "vezu" a kamoli za decu. Ne zelim da se udajem, i nemam stalnog partnera. Imala sam i 1 operaciju, to je proslo dobro. Razmisljala sam da, zbog godina i zbog te situacije, zdravlje, nemanje partnera, veca je sansa za usvojenje. Kako se i da li se vide u natalu usvojena deca? U slucaju da se eventualno desi trudnoca, naravno, zadrzala bih je, rado.

Tacno si pretpostavila. Bio je jedan nameran prekid trudnoce. Problem je sto tesko nalazim partnera za "vezu" a kamoli za decu. Ne zelim da se udajem, i nemam stalnog partnera. Imala sam i 1 operaciju, to je proslo dobro. Razmisljala sam da, zbog godina i zbog te situacije, zdravlje, nemanje partnera, veca je sansa za usvojenje. Kako se i da li se vide u natalu usvojena deca? U slucaju da se eventualno desi trudnoca, naravno, zadrzala bih je, rado.

znam duso da sam dobro pretpostavila ;-);-), imas aktivnog neptuna pa sam zato i pitala za partnera..pogledacu, nije problem, cim stignem,. a o usvajanju sa tim Neptunom moze da se razgovara samo sto to treba da ti bude bas zadnja solucija...videcu uskoro

Planetary positionsplanet sign degree motion
Sun Aquarius 6°26'50 in house 5 direct
Moon Virgo 3°47'09 in house 12 direct
Mercury Capricorn 16°46'33 in house 5 direct
Venus Aquarius 7°31'35 in house 5 direct
Mars Cancer 29°44'10 in house 11 retrograde
Jupiter Gemini 27°03'04 in house 10 retrograde
Saturn Leo 28°43'17 in house 12 retrograde
Uranus Scorpio 16°08'43 in house 3 direct
Neptune Sagittarius 17°33'33 in house 4 direct
Pluto Libra 16°40'42 in house 2 retrograde
True Node Libra 7°34'58 in house 2 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Virgo 7°52'40
2nd House Libra 1°08'30
3rd House Libra 29°45'44
Imum Coeli Sagittarius 3°21'39
5th House Capricorn 8°30'43
6th House Aquarius 10°29'30
Descendant Pisces 7°52'40
8th House Aries 1°08'30
9th House Aries 29°45'44
Medium Coeli Gemini 3°21'39
11th House Cancer 8°30'43
12th House Leo 10°29'30

Major aspectsSun Quincunx Moon 2°40
Sun Conjunction Venus 1°05
Sun Opposition Mars 6°43
Sun Quincunx Ascendant 1°26
Moon Sextile Jupiter 6°44
Moon Conjunction Saturn 5°04
Moon Conjunction Ascendant 4°06
Mercury Sextile Uranus 0°38
Mercury Square Pluto 0°06
Venus Quincunx Ascendant 0°21
Jupiter Sextile Saturn 1°40
Neptune Sextile Pluto 0°53
Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle

Odgovoreno je preko pp...

Strelice draga,tebi su tek tvoja 36-37 godina bitne za polje partnera , porodice i dece i mada je bilo aspekata ranije za neku vezu, sa saturnom izmedju 27-30-te i sve do 33 nije bas bilo povoljno za vezivanje, ili su muskarci stariji, zauzeti ili mladji i nezreli..svejedno, nekako si uvek trpela na neki nacin.Ne cudi me tvoja izjava da ne zelis da se udajes ali kako je Merkur u Skorpiji a ima sekstil sa Mesecom koji vlada saturnom u 7 ..brak meni lici da moze da bude..zajednica koja pocinje vanbracno ali ipak zajednica u kasnijim godinama...Jupiter u Ribama, raku i Skorpiji je tebi najbolji za trudnocu, ja licno mislim da ces imati svoje dete ali od 36-te pa nadalje...i nema veze je li zaceto vanbracno ili u vanbracnoj zajednici...tvoje je....jedan decak po svoj prilici...

Meni je saturn u 5 polju i DA imam problema sa detetom otac me ostavio u trudnoci i nikako nepomaze niko iz njegove familije dali ce mi uvek tako biti pleas odgovor:confused:

Zaboravila sam dodati podatke 1969 5 novembra 08.34 i 1998 7 noembra(mala) 01.09 u svedsku.

zaboravila sam dodati grad koji je örebro.:razz:

Na pitanje da li ce tvoje dete imati kontakata i pomoc sa svojim ocem, odgovoricu uz pitanjekoje si postavila na temi Natalne karte u slikama, ovde samo gledamo mogucnosti i probleme kad neko ima za ostvarenje trudnoce i dobijanje deteta. Za tvoje dete koje imas,znaci, gledacemo na drugoj temi..

Pozdrav! Mene također zanima, kad možete da mi pogledate
za djecu u natalnoj. trenutno nisam u stabilnoj vezi, no to mi je sad manje
bitno. zanima me da li bi u skorije vrijeme mogla da ostanem trudna?
znam, jos sam dosta mlada, no željela bih postati majka, pa eto
da pitam vas, po natalnoj karti što mi kaže?
unaprijed hvala.

karta: http://img170.imageshack.us/img170/6818/selenaub1.gif

Vidis duso, u tvom horoskopu postoji mogucnost da se nadjes u vanbracnoj vezi, sa nekim ko je vec zauzet ili ozenjen i da pozelis da dete dobijes sama. Kako je i Uran i saturn u 5 polju, oznacava ili to ili probleme hormonalne prirode, prekid ili gubitak ranih trudnoca kao i mogucnost za spontani kad zelis dete, i tvoje prvo dete bice tvoja druga trudnoca. Ne bih ti preporucila ni rano ni skoro da radjas dete, sama ili sa nekim a kako vidim da si protiv udaje zbog deteta odn da partner mozda nece da se zeni ni kad si trudna, dobro razmisli pre svega sto uradis. Saturn u 5 polju znaci tezinu i teskoce , kako za iznosenje deteta tako i za njegovo gajenje, posebno ako trebas da mu budes i otac i majka.Imala sam slucajeve gde su zene sa ovakvim polozajem Saturna rodile dete same za sebe ali u zrelijim godinama.Nije ti povoljno sa kvadratom Urana i Jupitera u natalu a na Jupiteru je Uran u tranzitima a Saturn ce doci u opoziciju i u kvadrat natalnom Uranu, sad kvadratira sam sebe..ako si sad trudna, vodi racuna i kontrolisi se, ako tek pokusavas da ostanes, tesko da bi se plod odrzao, ako imas problema trenutno ili se jave u narednih godinu dana, obrati se lekaru i ne igraj se sa sobom i ne rizikuj previse, kod tebe ni spontani ni prekid trudnoce nije naivna stvar..Zrela za dete nisi bas sada, zeleces ti to, i izmedju 18-21 si htela i zeleces ako sad ne bude i izmedju 23-24 godine...Licno smatram da si zrelija tek izmedju 28-33 godine a da ne treba da pokusavas izmedju 34-36...

Vipcurlic, puno vam hvala što ste mi pogledali kartu i odgovorili!
U pravu ste, protiv sam udaje samo zbog dijeteta (dijete sam spremna da odgajam sama.)
U mojoj familiji bilo je spontanih pobačaja, a mojoj babi, s očeve stane, je
umrlo prvo dijete nekoliko dana nakon poroda, pa su me te stvari još više zabrinule.
Napisali ste da ce mi prvo dijete biti druga trudnoća, pa me zanima da li to mogu
ikako izbijeći? da ne pokušavam ostati trudna ranije, kad mi za to još nebi bilo vrijeme, to jest,
da izbjegnem gubitak u prvoj trudnoći?

Vipcurlic, puno vam hvala što ste mi pogledali kartu i odgovorili!
U pravu ste, protiv sam udaje samo zbog dijeteta (dijete sam spremna da odgajam sama.)
U mojoj familiji bilo je spontanih pobačaja, a mojoj babi, s očeve stane, je
umrlo prvo dijete nekoliko dana nakon poroda, pa su me te stvari još više zabrinule.
Napisali ste da ce mi prvo dijete biti druga trudnoća, pa me zanima da li to mogu
ikako izbijeći? da ne pokušavam ostati trudna ranije, kad mi za to još nebi bilo vrijeme, to jest,
da izbjegnem gubitak u prvoj trudnoći?
upravo tako, neke stvari se daju izbeci razumevanjem i pravilnim stavom prema tome..ako je bas sudjeno i desi se, onda se ponasaj obazrivije prema svemu..zastiti sebe na vreme...

Htela bi da mi neko objasni kako da gledam na kartu dali ima mogucnosti za jos jedno "baby" ????
ok, ali samo malo vremena da nadjem....

mene ste zaboravili odgovorit :-(
ako jesam Veeeliko izvini, vise ne znam gde prvo da se okrenem i gde sta imam plus gomilica ljudi na pp...dok ne resim licne stvari i obaveze ne mogu da garantujem da sve mogu ovde da propratim...:oops:

Strelice draga,tebi su tek tvoja 36-37 godina bitne za polje partnera , porodice i dece i mada je bilo aspekata ranije za neku vezu, sa saturnom izmedju 27-30-te i sve do 33 nije bas bilo povoljno za vezivanje, ili su muskarci stariji, zauzeti ili mladji i nezreli..svejedno, nekako si uvek trpela na neki nacin.Ne cudi me tvoja izjava da ne zelis da se udajes ali kako je Merkur u Skorpiji a ima sekstil sa Mesecom koji vlada saturnom u 7 ..brak meni lici da moze da bude..zajednica koja pocinje vanbracno ali ipak zajednica u kasnijim godinama...Jupiter u Ribama, raku i Skorpiji je tebi najbolji za trudnocu, ja licno mislim da ces imati svoje dete ali od 36-te pa nadalje...i nema veze je li zaceto vanbracno ili u vanbracnoj zajednici...tvoje je....jedan decak po svoj prilici...
Hvala puno, puno!
Koliko mi znaci ovaj optimizam u tvojim recima :)
Ovo gore je sve tacno, za veze,i za starijeg. Ali i ja malo previse fantaziram, kad se zaljubim, pa me posle tresne u glavu...
Cekacu ja, imam jos stvari da obavim pre nego sto dodje vreme za dete, decak ili devojcica, sve jedno, ali moje, kako ti kazes :)
Sve najbolje, Vip !

MOLIM VAS ZA ODGOVOR DA LI JE MOGUCE DA SE UTVRDE PLODNI DANI PUTEM NATALNE KARTE?POZDRAV,HVALA UNAPRED

Po Duporu...kad ce zena zatrudneti

- u danima kada je Mesec iznad horizonta
- Kad mesec ili Venera prelaze mesto Asc,Venere i Meseca u zenskom horoskopu
- kad Mesec zaklapa isti ugao(aspekt) sa Suncem koji je bio u njenom natalu (plodnost jaka 2 dana uoci i 1 dan iza toga).
- narocito kada Mesec dodiruje liniju Asc ili Dsc zene, mnogo manje kad dodiruje mesta Venere,IC ili MC a manje jos kad dodiruje Mesec ili Mars

Mesec snazno utice na more a covek je vreca od 65% morske vode.Mesec utice na ovulaciju,na ciklus.Sve se da razumeti ali ne i strogo prihvatiti, jer ko zna koliko na neku ovulaciju deluju zracenja televizora,dnevni stresovi,moderni tempo rada....
pise Dupor...

Evo na primer citata koji sam dala na strani 9...to je nesto najdirektnije sto sam nasla dok sam ispitivala polje dece u natalu...

Back