cao rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu. da li neko moze da mi kaze kada bi mogla da imam dete? (nemam dece) hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledacu samo sto sam trenutno bas u guzvi licno i ne mogu da radim jos bar dan dva , ako mozes da sacekas..bice...Aloha, saturn mi je okrenuo život gore-dolje pa opet gore dok je tranzitirao četvrtom i petom kućom (neplanirana trudnoća, udaja, porod, razvod, osamostaljenje). Sad je u šestoj na natalnom marsu i radi hopacupa na poslu... Ubrzo ulazi u sedmu kuću pa preko verteksa na pluton koji su u sedmoj (u opoziciji sa mjesecom u natalu)? Šta donosi ovaj tranzit može li netko pogledati kartu? Imam li aspekata za drugi brak i još djece?
Evo mapice![]()
Natasa..moras da ostavis i podatke, bar na pp da ja nabacim kartu sa astrokoma jer ovoj "ne verujem "..odnosno, kod nekih je davalo pogresan podznak..drugo, moras da postavis jasno i konkretno pitanje, ako je na ovoj temi Deca..onda pretpostavljam da se odnosi na to kad ces imati decu, ako ih jos nemas..moras da budes jasna.Ova karta, i da je tacna, nista mi ne znaci kad nemam podatak, koliko godina imas, i kad ne znam u kojoj si trenutno fazi...
ja licno se ne trudim to da gledam, imas u nekom postu mojem, prethodno napisanom, citate iz Duporove knjige na ta "predvidjanja"...nije nemoguce ali se gleda u oba horoskopa partnera, ne moze samo u jednom...mada Dupor pise ono sto ces procitati...da...jedino ako se pojavi neki superman...takvi se ne odbijaju za reprodukciju
![]()
moram malo da se zezama pol dece? moze li to da se vidi?
Vip , kisss![]()
znaci 23.08.1973. u 05h 00 min AM, Beograd i cim stignem cu pogledati,sad sam bas u guzvi...cao rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu. da li neko moze da mi kaze kada bi mogla da imam dete? (nemam dece) hvala

zanima me kad cu dobiti prvo dete i povoljan period za to
30.10.1981 20:15h Prizren hvala draga![]()

zanima me kad cu dobiti prvo dete i povoljan period za to
30.10.1981 20:15h Prizren hvala draga![]()
cao rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu. da li neko moze da mi kaze kada bi mogla da imam dete? (nemam dece) hvala

[/QUOTE]S kim ja da širim porodicu?
Jupi mi dolazi krajem godine na dc, a u solaru mi sedma u četvrtoj! A ja nemam muža.![]()

Pa možda. Ne odbacujem ni jednu mogućnost.pa mozda se pojavi neki kandidat:shock: sto ne bi bilo lose![]()

Ima da mi pomuti ovaj račune.
Pa možda. Ne odbacujem ni jednu mogućnost.
Heh, čudo je astrologija.
A pazi ovo, sad malo off topic-ujem, prošle godine mi je bila sedma u petoj u solaru, plus mi Jupi išao preko pete, pa u solaru Ve120 Mo...i ušla sam u vezu, koja je postala vremenom ozbiljna...ali on nema aspekte za ovo za šta ih ja imam ove godine !Ima da mi pomuti ovaj račune.
![]()
ZELELA BIH DA MI KAZETE DA LI CU IMATI DRUGO DETE I KADA SU POVOLJNI ASPEKTI,RODJENA SAM 21.11.1969. U 12.30?HVALA UNAPRED,VELIKI POZDRAV.
), pa ako neko moze malo vise da mi kaze....
![]()
Interesuje me ljbavni zivot (ne cveta), pa ako neko moze malo vise da mi kaze....
![]()

Zelela bih da mi kazete da li cu imati drugo dete i kada su povoljni aspekti,rodjena sam 21.11.1969.u 12.30 u Beogradu,a partner 14.05.1975. u 05.05. u Beogradu?Unapred hvala.Veliki pozdrav.
ajde
ja sam rodjena 15.9.74
moj decko 07.02.78
kada da ocekujemo decu
?
prosto pitanje jednostavan odgovor
a da u beogradu oboje
ja sam u 5 50 ujutru a on,,,pazi kada nemam pojma...
zivimo zajedno
njegovo vreme ,,ako ce mo verovati coveku koji prica u snu
je 11"00 h ujutru