Polja dece u natalnoj karti

Aloha, saturn mi je okrenuo život gore-dolje pa opet gore dok je tranzitirao četvrtom i petom kućom (neplanirana trudnoća, udaja, porod, razvod, osamostaljenje). Sad je u šestoj na natalnom marsu i radi hopacupa na poslu... Ubrzo ulazi u sedmu kuću pa preko verteksa na pluton koji su u sedmoj (u opoziciji sa mjesecom u natalu)? Šta donosi ovaj tranzit može li netko pogledati kartu? Imam li aspekata za drugi brak i još djece?
Evo mapice
pogledacu samo sto sam trenutno bas u guzvi licno i ne mogu da radim jos bar dan dva , ako mozes da sacekas..bice...
j8nmsx.jpg
Natasa..moras da ostavis i podatke, bar na pp da ja nabacim kartu sa astrokoma jer ovoj "ne verujem "..odnosno, kod nekih je davalo pogresan podznak..drugo, moras da postavis jasno i konkretno pitanje, ako je na ovoj temi Deca..onda pretpostavljam da se odnosi na to kad ces imati decu, ako ih jos nemas..moras da budes jasna.Ova karta, i da je tacna, nista mi ne znaci kad nemam podatak, koliko godina imas, i kad ne znam u kojoj si trenutno fazi...

da...:D jedino ako se pojavi neki superman...takvi se ne odbijaju za reprodukciju :D:D
moram malo da se zezam :) a pol dece? moze li to da se vidi?
Vip , kisss:heart::heart::heart:
ja licno se ne trudim to da gledam, imas u nekom postu mojem, prethodno napisanom, citate iz Duporove knjige na ta "predvidjanja"...nije nemoguce ali se gleda u oba horoskopa partnera, ne moze samo u jednom...mada Dupor pise ono sto ces procitati...

cao rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu. da li neko moze da mi kaze kada bi mogla da imam dete? (nemam dece) hvala
znaci 23.08.1973. u 05h 00 min AM, Beograd i cim stignem cu pogledati,sad sam bas u guzvi...

zanima me kad cu dobiti prvo dete i povoljan period za to
30.10.1981 20:15h Prizren hvala draga :)

kao sto rekoh na natalima, ti si vec pecena za to stanje ali..ne bih to tako lako da se odlucujes..prvi aspekt je 28-29 (u 28 ulazis od rodjendana ove godine) a Jupiter u 7 polju "tera" na sirenje porodice u trigonu sa saturnom, vladarom 7 polja inace...moguce je da se aspekat zaobidje ali nece do 30-31 godine verovatno..sve je to tu negde blizu..

cao rodjena sam 230873 u 5 ujutru u beogradu. da li neko moze da mi kaze kada bi mogla da imam dete? (nemam dece) hvala

Sale, kao sto rekoh na natalnim , jeste da je Jupiter sada kod tebe u 5 polju i da to mnogi vredno cekaju kao znak plodnosti i sirenja emocija i poodice ali mislim da je kod tebe povoljnije krajem ove godine i prelaz Jupitera kroz Vodoliju i Ribe u narednih godinu do godinu ipo dana..to je neko tvoje vreme...pod uslovom da nisi imala nekih intervencija u polju hormona ili jajnika, zlezda jer povremeno sa tim mozes da imas problema..ako je zdravstveno sve u redu, bice uskoro...imas tendenciju prevremenog porodjaja...pa odrzavanje trudnoce nije na odmet...nekad si razmisljala kako je lepo imati cetvoro ali koliko vidim da sada smatras da su 2 (ili 3) cak puna kapa i previse....

Evo mapice[/QUOTE]

Sve to sto navodis su stvari koje si "morala" da odradis izmedju 25-33 svoje godine, Merkur kvadrat Uran daje razvod braka i prekid u vezi,saturn odrzavanje trudnoce ili teskoce i odgovornost nad detetom i iako pitas za drugi brak, mislim da tako lako u njega da udjes neces...Licno mislim da ne trebas da se forsiras,posebno ne pre 35-te jer je 32-33 godina obelezena mogucnoscu sa nekom vezom,cak dve veze i nadama koje na kraju ne moraju da budu ostvariva stvar...taman dok saturn dodje na pluton je vreme za tu jednu vezu ili cak i da budes sama ne bi bilo strasno, ali sa Saturnom na Plutonu bice veza..no koliko je moguce prevazici kvadrat saturn na Uranu sa planetama u 5 polju..to treba sacekati da prodje..najrealnije je vreme Satuna na Neptunu u 2 polju, gde lezi tvoje licno i emotivno ispunjenje, a to nije pre 35-36 godine...Izbegavati namerne ili spontane prekide trudnoce u peridu dok ne dodje 2 partner a period 35-39 pa i do 41 moze da donese bar jos jedno dete...

pa mozda se pojavi neki kandidat:shock: sto ne bi bilo lose:heart:
Pa možda. Ne odbacujem ni jednu mogućnost.:lol:
Heh, čudo je astrologija.
A pazi ovo, sad malo off topic-ujem, prošle godine mi je bila sedma u petoj u solaru, plus mi Jupi išao preko pete, pa u solaru Ve120 Mo...i ušla sam u vezu, koja je postala vremenom ozbiljna...ali on nema aspekte za ovo za šta ih ja imam ove godine ! :rotf: Ima da mi pomuti ovaj račune.:lol:

Pa možda. Ne odbacujem ni jednu mogućnost.:lol:
Heh, čudo je astrologija.
A pazi ovo, sad malo off topic-ujem, prošle godine mi je bila sedma u petoj u solaru, plus mi Jupi išao preko pete, pa u solaru Ve120 Mo...i ušla sam u vezu, koja je postala vremenom ozbiljna...ali on nema aspekte za ovo za šta ih ja imam ove godine ! :rotf: Ima da mi pomuti ovaj račune.:lol:

ako mislis na Jupi da ti smera nesto mozda, mozda...ali, ako nije rano, ok, ako smo videli da je rano, samo ce da ti donese potrebu ili svesnost o svojim potrebama i mozda zaljubljivanje...

Zelela bih da mi kazete da li cu imati drugo dete i kada su povoljni aspekti,rodjena sam 21.11.1969.u 12.30 u Beogradu,a partner 14.05.1975. u 05.05. u Beogradu?Unapred hvala.Veliki pozdrav.

Sa Mesecom koji vlada 5 poljem emocija i dece u konjukciji sa Saturnom i to bliskom, moze se ocekivati da dete ne mozes tako lako dobiti, odnosno, da je razila izmedju moguceg prvog i drugog deteta veca, kao i da izmedju dece moze doci do gubitka neke trudnoce.Sa Uranom i Plutonom u 7 polju, imas i mogucnost za vise brakova u zivotu i to da prvo dete nema rodjenih brace i sestara, da mogu samo polubraca ili polusestre "da dodju u obzir"...Kako imas godina koliko imas i kako je polje drugog partnera obelezeno planetama kao konjukcija Neptun,sunce i Merkur, lako je moguce da je ovaj tvoj muz u stvari drugi tvoj muz jer mu je Blizanac i Merkur vladar Asc a tip je Ribe sto bi simbolizovalo i taj Neptun u tvom horoskopu koji ga opisuje. Ne mogu da tvrdim da je i on imao jedan brak iza sebe ali nesto sto je sa Neptun opozicija Merkur u 7/1 polju ili znaci da je imao vezu koja je vanbracna ali licila na brak ili ako nije imao brak pre da se zeni osobom koja je vec razvedena...Kako god bilo, on decu ne moze da ima sa svakom i ti ne mozes tako lako sa svakim da ostanes trudna, pa da vidimo gde si sada....Kod njega postoje izvesni problemi s obzirom da je Merkur vladar polja dece narusen Neptunom i ako pokusavate duze vreme moralo bi uz konsultaciju lekara. sa druge strane mu je Pluton u 5 polju opozicija Jupiter kvadrati saturn u Raku, pa je moguce da ima problema sa pokretljivoscu spermatozoida, sa oplodnom moci, brojem ili sakrivenim infekcijama, prelezanim zapaljenjima ili oboljenjima i sl..da ne nabrajam.
U globalu gledano, smatram i zbog tebe i zbog njega, ako dete pravite i zelite oboje a to se ne dogadja u narednih par meseci da se konsultujete sa lekarem jer povoljni aspekti postoje ali uz lekarsku pomoc ili savete i to u periodu , rekla bih pre, 2009 godine kada ce se i kod tebe i kod njega aktivirati neke planete tranzitima i uklopiti se pozitivno za tebe kod njega i njegakod tebe u horoskopu, a posebno ako je posle prvog deteta bila onemogucena ili sprecena ili odbacena neka trudnoca sa tvoje strane, kod tebe, tako da se Pluton vidi kao drugo dete kod tebe a on ima pozitivan aspekt Plutona kod sebe sa Neptunom i Jupiter sa Neptunom u 7 polju....znaci, na posao i pravi dete,ako ne uspe u skorije vreme, obavezno na konsultacije sa lekarima i stvorice se pozitivna situacija tokom 2009 godine(i za trudnoc i za radjanje).

ajde
ja sam rodjena 15.9.74
moj decko 07.02.78
kada da ocekujemo decu
?:)
prosto pitanje jednostavan odgovor

a da u beogradu oboje
ja sam u 5 50 ujutru a on,,,pazi kada nemam pojma...

Kao prvo, planirate zajednicki zivot ili zajedno zivite,kao drugo, treba mi i njegovo vreme rodjenja za konkretnu situaciju, posebno sto niste u braku..mozes li da to iscackas? ja cu ubaciti tvoju kartu, posto ne znas ili ne mozes, a ti vidi sta sa vremenom njegovim mozes u medjuvremenu...I nimalo nije ni prosto pitanje a jos manje prost odgovor.:wink:

Back