Polja dece u natalnoj karti

@Tweety tek sad vidim da nema godina rodjenja na karti...sa jako malo vremena za pregledanje pitanja nisam ni primetila taj detalj..ne mogu zaista da trazim po efemeridama koje ste godiste i jako je kasno-rano, pa mi napisi to da bih mogla da nastavim, ako ti nije problem...Reci ces mi od kada ste vi u braku i da li ste bili na kontroli kod lekara,koliko to vi dugo pokusavate...ako ne mozes javno ima pp pa napisi..

Molim vas, hocete mi objasniti...Kazu da se dica posmatraju...prvo 5 kuca, drugo 7 itd...Dalje negdi citam kako se uvik gleda 5 kuca, ali u kom smislu?...Da li kao generalni odnos prema njima ili sta?
Volila bih kada bi mi neko otklonija dilemu (:

Hvala

Molim vas, hocete mi objasniti...Kazu da se dica posmatraju...prvo 5 kuca, drugo 7 itd...Dalje negdi citam kako se uvik gleda 5 kuca, ali u kom smislu?...Da li kao generalni odnos prema njima ili sta?
Volila bih kada bi mi neko otklonija dilemu (:

Hvala

Da, generalno se odnos prema deci i uopsteno znacenje za decu posmatra kroz 5 polje i vladare 5 polja, ali se uzima alternativno i 11 polje (to je 5 polje tvog partnera), onda se 5 polje uzima za 1 rodjeno dete,7 za drugo i tako redom..

Da, generalno se odnos prema deci i uopsteno znacenje za decu posmatra kroz 5 polje i vladare 5 polja, ali se uzima alternativno i 11 polje (to je 5 polje tvog partnera), onda se 5 polje uzima za 1 rodjeno dete,7 za drugo i tako redom..

E hvala...Ako je neko ima spontani ili bilo šta drugo, to znači da je simbolika iz 5 kuće potrošena, i onda gledamo 7 kuću, jeli tako?

Buni me još nešto, evo ja npr imam stelij u 7 kući i totalno se pogubim u hvatanju simbolike...Mislim puno me toga zanima, ali ne želim biti dosadna....Još jednom, hvala.

E hvala...Ako je neko ima spontani ili bilo šta drugo, to znači da je simbolika iz 5 kuće potrošena, i onda gledamo 7 kuću, jeli tako?

Buni me još nešto, evo ja npr imam stelij u 7 kući i totalno se pogubim u hvatanju simbolike...Mislim puno me toga zanima, ali ne želim biti dosadna....Još jednom, hvala.

vecinom je tako ali ne mora da znaci 100%, imala sam razne slucajeve, gde se vidi direktno da je prvo dete u stvari druga trudnoca ali i gde pored simbolike za spontani ostaje u okviru 5 polja, to zaista je individualno,bar sto se licno mog iskustva tice..a stelijum u 7 polju treba samo rasclaniti na sta sve moze i kada moze da se odnosi..moze da postane aktivan u odredjenim godinama i mozda tek dodatno posle, u braku..sve je individualno

vecinom je tako ali ne mora da znaci 100%, imala sam razne slucajeve, gde se vidi direktno da je prvo dete u stvari druga trudnoca ali i gde pored simbolike za spontani ostaje u okviru 5 polja, to zaista je individualno,bar sto se licno mog iskustva tice..a stelijum u 7 polju treba samo rasclaniti na sta sve moze i kada moze da se odnosi..moze da postane aktivan u odredjenim godinama i mozda tek dodatno posle, u braku..sve je individualno

Hvala
drinks.gif

Dobro je, no duso..zaista volis decu i idealizujes ih sve dok ne dobijes jednog vrtirepa pa ukapiras da su to mali diktatori koji te jedu kad su mali - malo a kako su veci - sve vise ..
no, imas samo 20 godina i rano je, ako cemo iskreno, pre 27 ne pokusavaj i vodi racuna u prvoj trudnoci, imas aspekt za spontani, odnosno da prvo rodjeno dete bude druga trudnoca..ja bih rekla dva deteta u 30-tim, mada ima mogucnost i za trece, onako kasnije, sebi za dusu..pa vidi..

Aloha, saturn mi je okrenuo život gore-dolje pa opet gore dok je tranzitirao četvrtom i petom kućom (neplanirana trudnoća, udaja, porod, razvod, osamostaljenje). Sad je u šestoj na natalnom marsu i radi hopacupa na poslu... Ubrzo ulazi u sedmu kuću pa preko verteksa na pluton koji su u sedmoj (u opoziciji sa mjesecom u natalu)? Šta donosi ovaj tranzit može li netko pogledati kartu? Imam li aspekata za drugi brak i još djece?
Evo mapice

Back