Polja dece u natalnoj karti

Zdravo svima, prvi put se javljam na ovoj temi.Zanimalo bi me tumacenje 5 kuce koja je u biku,vladar Venera u skorpiji u 12 kuci neaspektovana(24stepen).Ima 3 sporedna aspekta.Polusekstil sa Marsom i Jupiterom i polukvadrat sa Mesecom.
Kakva je tu situacija za decu?
Sto se Meseca tice on je vladar 8 kuce.Smesten je u 10 kucu u vagi(10 stepen)
Mo90So90Me60Ur
Ne brini sta ce ti pisati.nadji prosionalnog astrologa

Evo karte moje

Prilozi

• Screenshot_20200905-212418_Gallery.jpg
    Screenshot_20200905-212418_Gallery.jpg
    99,4 KB · Pregleda: 19

Ovde je vrh 5. kuće na granici dva znaka i razlika od par minuta u vremenu rođenja može da napravi tu razliku. Kao vladara 5. kuće bih ipak gledala Marsa jer je to 5. znak od Ascendenta. Iako je u Vagi dobro je aspektovan, ima sekstil sa Jupiterom koji je vladar karte i u sedištu je. Mesec je takođe dobro aspektovan sa Ascendentom i to mu je najbliži aspekt, trebalo bi da ima uticaja i na ličnost i pojavu. Venera ovde može da označi probleme sa reproduktivnim sistemom i/ili hormonske probleme, pored njene opšte simbolike ovde zbog vladarstva nad 6. kućom to najdirektnije opisuje, mada to može a ne mora (najverovatnije ne) da ima veze s ovom temom, ne mora da utiče na plodnost.

Hvala Elle sto si pogledala.Ja sam se nesto uplasila zbog Marsa jer je u vagi slab a ima taj kvasrat Sa Merkurom mada je 8 stepeni orbis separacija,onda i zbog Meseca u vagi,vaga nije bas plodan znak i Mo je na 10 stepenu a to je stepen jarca,opet nije bas plodno i Mo ima 90So90Me, zbog Ve u skorpiji a ona se tu ne oseca dobro i neaspektovana je.
Ne moze nista biti idealno

Nisam u braku rekli mi neki koji se bave astlogijom na Instagramu da mi brak vide tek sa 34 godine nije baš nešto da želim djecu.
Plašim se trudnoće i da mi netko ne bi prenio bolest spolnu od seks.Jedan mi poznanik škorpion predložio seks Reko ne neću.Samo mi treba trudnoća s njim.S obzirom na tešku trudnoću moje mame sa mnom se plašim.

Back