Hararit
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Ej a sto su ti lose prognoze a? Niko posla decicu nesto vise.Deveta kuća je treće dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej a sto su ti lose prognoze a? Niko posla decicu nesto vise.Deveta kuća je treće dete.
Ne brini sta ce ti pisati.nadji prosionalnog astrologaZdravo svima, prvi put se javljam na ovoj temi.Zanimalo bi me tumacenje 5 kuce koja je u biku,vladar Venera u skorpiji u 12 kuci neaspektovana(24stepen).Ima 3 sporedna aspekta.Polusekstil sa Marsom i Jupiterom i polukvadrat sa Mesecom.
Kakva je tu situacija za decu?
Sto se Meseca tice on je vladar 8 kuce.Smesten je u 10 kucu u vagi(10 stepen)
Mo90So90Me60Ur
Zar gledate ????Mnogo je lakše kad se gleda karta, jer onda vidimo tačne stepene, vladare kuća i planeta, dispozitore itd.
Da li znate da citate horoskop ?Ne razumem pitanje
Evo karte moje
Tražiš previše, ali ono što se vidi je da ti je jako stalo do dece te da možeš iz strasti, jer stalno tražiš romantiku, olako da imaš vanbračnu decu. Ti nemaš problem da zatrudniš i imaš potencijal za barem troje dece.Koliko ću ja imati djece po karti i kojeg spola ako može neko reći
Jel se vidi kojeg spola bi bila iz strasti nije to dobro da dobijem djecu van braka i iz strasti.Tražiš previše, ali ono što se vidi je da ti je jako stalo do dece te da možeš iz strasti, jer stalno tražiš romantiku, olako da imaš vanbračnu decu. Ti nemaš problem da zatrudniš i imaš potencijal za barem troje dece.
Imala sam seks prije još prije braka a da škorpioni mene gledaju da i strijelci kako ne volim te škorpione.A ono mislim ne da nemam seks nego da ne bude nezaštićen.pa sad, ako se čuvaš da nemaš seks pre braka onda neće ni da se desi. Ali, neko strastven može da te zanese, recimo onaj škorpion![]()
Nisam u braku rekli mi neki koji se bave astlogijom na Instagramu da mi brak vide tek sa 34 godine nije baš nešto da želim djecu.Ako si u braku a nemaš dece, nije do tebe (osim ako namerno ne želiš).
Plašim se trudnoće i da mi netko ne bi prenio bolest spolnu od seks.Jedan mi poznanik škorpion predložio seks Reko ne neću.Samo mi treba trudnoća s njim.S obzirom na tešku trudnoću moje mame sa mnom se plašim.Nisam u braku rekli mi neki koji se bave astlogijom na Instagramu da mi brak vide tek sa 34 godine nije baš nešto da želim djecu.