emillly
Primećen član
- Poruka
- 596
Pitanje : hocu li imati jos trudnoca USPESNIH.... Pre dve i pol godine moj sin je rodjen malo pre termina ali nazalost nije preziveo. Sada me zanim hoce li biti jos bebaca???
Hoce,ne brini..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje : hocu li imati jos trudnoca USPESNIH.... Pre dve i pol godine moj sin je rodjen malo pre termina ali nazalost nije preziveo. Sada me zanim hoce li biti jos bebaca???
Ljudi, ocajna sam..Posle godinu dana truda zatrudneh u avgustu i u sedmoj nedelji izgubih dete. Uplasena sam kao nikad da necu moci da imam decu.Pomagajte, ko se razume...Na prethodnoj strani je moj post i link za natalnu kartu (ne uspeva mi da je postavim ovako). Brine me prokleti Uran u petoj kuci, jer svi govore kako on izaziva pobacaje. A ja vise od svega hocu dete:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Hvala svima koji odgovore....
Jeste da si sklona gubicima trrudnoce,ali to ne znaci da neces roditi.Najverovatnije ces roditi jedno,musko dete.
emillly, a хоћу ли ја имати деце, и колико и када? Хвала![]()
Hajde ovako,da li si do sada vec radjala ili ostajala u drugom stanju?
Rodjenje deteta bi trebalo da se desi u zrelijim godinama,pa me zanima da li se desila trudnoca oko 29/30.godine?
Нисам...
Није...
Zanimljiva tema.
Molim ako neko moze da i meni da protumaci taj segment natalne karte.
Ako se vec do sada nije desilo,a postoje predispozicije za radjanje deteta u zrelijim godinama,mislim da bi tu negde oko,ili do 36. trebalo da bude,i to najverovatnije jedno dete.
Хвала еmillly, али ја бих волела више деце...
Interesantna stvar da imas istu poziciju rasporeda kuca kao i Lulnica,pa cak i postavku vl.5.polja SA u 12.
Ovo mi se ne desava prvi put,da pitanja u odredjenom periodu postavljaju osobe sa slicnom "problematikom"(ako se tako moze nazvati) i slicnom postaavkom natala u tim oblastima.
Rodices do 36.god.
Zamolila bih sve koji imaju vremena i dobre forumaške voljeda pogledaju ove dvije natalne...
Radi se o bračnom paru koji ima problema sa začećem.
Zanima me gdje leži eventualni problem?
Svaki prijedlog i zapažanje je dobrodošlo!
(P.S. vrijeme rođenja u natalnoj XY nije sa sigurnošću tačno)
http://yfrog.com/jp36446710p
http://yfrog.com/nb53717198p
Unaprijed hvala, puno...