Polja dece u natalnoj karti

Zanimljiva tema :).

Molim ako neko moze da i meni da protumaci taj segment natalne karte.

Prilozi

• natalna.jpg
    natalna.jpg
    59,7 KB · Pregleda: 15
Ljudi, ocajna sam..Posle godinu dana truda zatrudneh u avgustu i u sedmoj nedelji izgubih dete. Uplasena sam kao nikad da necu moci da imam decu.Pomagajte, ko se razume...Na prethodnoj strani je moj post i link za natalnu kartu (ne uspeva mi da je postavim ovako). Brine me prokleti Uran u petoj kuci, jer svi govore kako on izaziva pobacaje. A ja vise od svega hocu dete:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Hvala svima koji odgovore....

Ljudi, ocajna sam..Posle godinu dana truda zatrudneh u avgustu i u sedmoj nedelji izgubih dete. Uplasena sam kao nikad da necu moci da imam decu.Pomagajte, ko se razume...Na prethodnoj strani je moj post i link za natalnu kartu (ne uspeva mi da je postavim ovako). Brine me prokleti Uran u petoj kuci, jer svi govore kako on izaziva pobacaje. A ja vise od svega hocu dete:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Hvala svima koji odgovore....

Jeste da si sklona gubicima trrudnoce,ali to ne znaci da neces roditi.Najverovatnije ces roditi jedno,musko dete.

Zanimljiva tema :).

Molim ako neko moze da i meni da protumaci taj segment natalne karte.

Interesantna stvar da imas istu poziciju rasporeda kuca kao i Lulnica,pa cak i postavku vl.5.polja SA u 12.
Ovo mi se ne desava prvi put,da pitanja u odredjenom periodu postavljaju osobe sa slicnom "problematikom"(ako se tako moze nazvati) i slicnom postaavkom natala u tim oblastima.
Rodices do 36.god.

MM i ja imamo već jedno dijete,sada bi otprilike planirali drugo.htjela bih izbjeći nepovoljne astrološke utjecaje po mogućnosti,jer sam imala problema u prošloj trudnoći,neutvrđenog uzroka.
hvala na savjetu.
ja: 7.lipanj 1976. u 16.50 zagreb
muž: 29.8.1975. 21.30 zagreb
:bye:

Zamolila bih sve koji imaju vremena i dobre forumaške volje :) da pogledaju ove dvije natalne...
Radi se o bračnom paru koji ima problema sa začećem.
Zanima me gdje leži eventualni problem?
Svaki prijedlog i zapažanje je dobrodošlo!
(P.S. vrijeme rođenja u natalnoj XY nije sa sigurnošću tačno)
http://yfrog.com/jp36446710p
http://yfrog.com/nb53717198p

Unaprijed hvala, puno...

Sta to znaci da imaju problem sa zacecem,ko je to konstatovao-lekar ili oni?Koliko dugo pokusavaju da imaju dete?
Ja bih rekla da ona nema nikakvih problema sa zacecem,osim mozda sto je sklona gubicima trudnoce ili kiretazama.
Da li je do sad izgubila neku trudnocu?
Rodice kad dodje vreme za to,mislim tu negde oko 31-32.god.

Emilly,molim te reci mi nešto o mojoj trećoj trudnoći (drugom detetu) pošto prva trudnoća nije bila uredu. Datum rođenja 21.11.1979. 18.30h požarevac. Brine me kvadrt saturna sa vladaocem petog polja-Venera u strelcu. Da li su to neki deformiteti dece ili .... zabrinuta sam, da li uopšte trebam roditi drugo dete
hvala puno

Emilly, i mene interesuje odgovor na pitanje sbojane u vezi kvadrata saturna i vladara petog polja, jer mi je prva trudnoća -kiretaža jer nije bilo u redu, druga trudnoća -prevremena carskim rezom -dete sa problemom prstića. a ujedno me interesuje i treća trudnoća-drugo dete.Molim te za odgovor. Datum rođenja 21.11.1979. 18.30h Požarevac

Back