Političke stranke

U koju od stranku biste se učlanili?

• DS

• DSS

• SPS

• SNS

• LDP

• SRS

• Nešto drugo (navesti šta)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
povraća mi se od svih naprasno religioznih i politički angažovanih ljudi
neinformisani su, razmišljaju u kutiji, prihvataju tuđe stavove i jedu gov.na žestoko
i muka mi je od svih koji ne umeju da razmišljaju svojom glavom, već mi tamo citiraju vladike, biblije, političare
i je.bem li vam sunce, posvetite život nečem ličnom, sve je otišlo u kura.c kad je u mislima stavljena država i nacija ispred običnog čoveka

povraća mi se od svih naprasno religioznih i politički angažovanih ljudi
neinformisani su, razmišljaju u kutiji, prihvataju tuđe stavove i jedu gov.na žestoko
i muka mi je od svih koji ne umeju da razmišljaju svojom glavom, već mi tamo citiraju vladike, biblije, političare
i je.bem li vam sunce, posvetite život nečem ličnom, sve je otišlo u kura.c kad je u mislima stavljena država i nacija ispred običnog čoveka

Tako je uvek bilo i bice svuda u svetu. Uvek ce drzava biti vaznija od nekog pojedinca koji cini tu drzavu. Vaznije je da drzava opstane i nacija nego neki pojedinac ili grupa... zato su i nasi preci dali zivote recimo na Solunskom frontu da bi mi opstali kao narod i drzava.

Poslednja izmena:
Slozio bih se sa Megi o individualizaciji i pravu da se ne pripada naciji/konfesiji isl, ali sa druge strane, lepo je biti ponosan pripadnik arijevske rase, i znati da su ti preci Sloveni/Germani/Kelti, a ne neki tamo Arabljani, Crnci, Asteci, Indijanci, Aboridzini isl.

Pozitivni rasizam je kul. kao i negativni u granicama potrebe

A nacionalizam- zamlacivanje, ukoliko nisi Skotlandjanin ili Velsanin, da sam nesto od toga bio bih ne nacionalista vec sovinista

Back