Političke stranke

U koju od stranku biste se učlanili?

• DS

• DSS

• SPS

• SNS

• LDP

• SRS

• Nešto drugo (navesti šta)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da si gledao OKO pre neki dan na rtsu video bi da su oni sasvim normalna stranka i da je Seseljev zamenik Todorovic sasvim ok i realan covek.
sada ******,mediji zele da ih ocrne sto vise pa im smestaju svasta. A sta kazes za DS i SPS koji su sada zajedno,a za vreme 90ih su bili na krv i noz + DS je oterao Slobu u grob.
Mozda se ne slazemo sa politikom LDPa i Radikala,ali oni znaju sta hoce i oni se drze toga. Ako im das glas znas da ce oni tu politiku sto ti kazu i sprovoditi,nema tu *****nja i kalkulacija samo da se upadne na vlast.

ne.
ne znam ni kako da glasam, jer se sve svodi na izbor manjeg od dva zla
kamoli učlanjenje u stranku

fora je što ti stranka ni ne treba nešto preterano ako juriš stalno zaposlenje i sliče stvari
nevladine organizacije daju dovoljno prostora mladima da rade šta hoće!
svaki grad u srbiji ima barem jednu nevladinu organizaciju koja se bavi radom sa mladima
samo što ljudi nemaju pojma kako ngo sektor funkcioniše i kakve sve koristi imamo od njega

Nema nijedna stranka koja moze biti dobra, niti ce ikada postojati, niti je ikada postojala ;) Uvek su ljudi gledali svoje dupe, ljudi su stoka!

????????
41573_73441391671_1509_n.jpg

42.jpg

Možda je netaktično od mene kao moderatora da postavljam ovakvu temu, ali me interesuje mišljenje tinejdžera.
Dakle: Da li ste, i ako niste, da li uzimate u obzir mogućnost da ako ne sada onda u skoroj budućnosti (tipa 2,3,4 godine), se učlanite u neku političku stranku?
Ako da, onda bi koja to stranka bila od ovih relevantnih?
Da li smatrate licemernim učlanjenje u stranku iako ne delite istu politiku, već jurite interes?
Jel znate neka iskustva mladih u strankama?

Pričajte :)

Ne znam, razmišljao sam o tome, ali pošto je stranački sistem u Srbiji po principu sjaši kurta da uzjaše murta, teško da će iko ostvariti neku ideju ili sl, ako mu je to razlog ulaska... Uglavnom se sve svodi na lični interes, hoštapleraj i licemerje... U slučaju da ovo nekoga zanima, čuo sam na više strana da je SPS pun ko brod, mada DS drži većinu institucija u gradu(barem kod mene na Zvezdari, na Vračaru i Starom gradu, Voždovac pripada naprednjacima...). Pa ko juri posao može da ode kod njih, a kad mu dokurče sa svojim zahtevima popije naravno otkaz.
Imam ortaka koji je u jednoj stranci već tri godine, i trebalo bi da postane predsednik omladine Zvezdare kada trenutnom istekne mandat, ali vreovatno će izaći uskoro jer se razočarao kuda njihova politika vodi, a i teško je postići faks + akanje oko stranke, osim ako nisi na privatnom(a većina ih je tamo na privatnim faksevima)

655188a74153e4af42a6624100515a2f_700x550.jpg

Treba i ovde jedan Brejvik da rastera ovu omladinu dssa, snsa, spsa isl

Strašno... lik se ladno podvrgavao plastičnim operacijama da bi izgledao arijevskije(povećavao čelo i sl..) :roll:

Ne znam, razmišljao sam o tome, ali pošto je stranački sistem u Srbiji po principu sjaši kurta da uzjaše murta, teško da će iko ostvariti neku ideju ili sl, ako mu je to razlog ulaska... Uglavnom se sve svodi na lični interes, hoštapleraj i licemerje... U slučaju da ovo nekoga zanima, čuo sam na više strana da je SPS pun ko brod, mada DS drži većinu institucija u gradu(barem kod mene na Zvezdari, na Vračaru i Starom gradu, Voždovac pripada naprednjacima...). Pa ko juri posao može da ode kod njih, a kad mu dokurče sa svojim zahtevima popije naravno otkaz.
Imam ortaka koji je u jednoj stranci već tri godine, i trebalo bi da postane predsednik omladine Zvezdare kada trenutnom istekne mandat, ali vreovatno će izaći uskoro jer se razočarao kuda njihova politika vodi, a i teško je postići faks + akanje oko stranke, osim ako nisi na privatnom(a većina ih je tamo na privatnim faksevima)

Strašno... lik se ladno podvrgavao plastičnim operacijama da bi izgledao arijevskije(povećavao čelo i sl..) :roll:

Citam upravo njegove eseje na netu, kul je lik, nego ga mediji ocrnise

A neka je rasterao komunjare, ***** li im materina :mrgreen:

Stareci, lik je legenda! :D

Другим речима, заболе те за Србију?

Са тим ставом ће у српском државном врху вечито бити лопови, преваранти и *****.

A sta pojedinac moze da promeni?

NISTA!

Osim da se ponasa kao Ravakol i podmetne bombu pod sud ili parlament

Vreme pojedinaca je proslo, nekada je pravac politike zavisio od licnosti vladara, danas u sistemima predstavnicke demokratije toga nema... svako gleda licni interes

Hteli ste predstavnicki sistem- enjoy!

:P

A sta pojedinac moze da promeni?

NISTA!

Osim da se ponasa kao Ravakol i podmetne bombu pod sud ili parlament

Vreme pojedinaca je proslo, nekada je pravac politike zavisio od licnosti vladara, danas u sistemima predstavnicke demokratije toga nema... svako gleda licni interes

Hteli ste predstavnicki sistem- enjoy!

:P

Када би сви појединци мислили другачије, не би били појединци, већ група која нешто може да промени.
Што се тиче овог пали цркву..

Није ти црква крива што су те у школи тукли и качили гаће о куку од врата.
Рекох ти да посетиш психолога.

Када би сви појединци мислили другачије, не би били појединци, већ група која нешто може да промени.
Што се тиче овог пали цркву..

Није ти црква крива што су те у школи тукли и качили гаће о куку од врата.
Рекох ти да посетиш психолога.

Te fore sa Vargom su samo reakcija ne kretene koji se loze na dveri i kriju se iza nekih izlizanih vec ideala :P

Mislis kad bi svi mislili isto? :P

Не, мислио сам, кад би сви ти људи које он назива појединцима мислили другачије него што он мисли, тад не би били појединци, већ нешто веће.

Келте, брате, ја ти од срца желим да оздравиш што пре.

Не, мислио сам, кад би сви ти људи које он назива појединцима мислили другачије него што он мисли, тад не би били појединци, већ нешто веће.

Келте, брате, ја ти од срца желим да оздравиш што пре.

Razmisljas na nivou deteta od 5-6 godina.... KAD bi mislili isto... pomiri se sa cinjenicom da ne zivis u savrsenom svetu. Nikada ljudi nisu razmisljali isto iz prostog razloga jer im to nije u interesu, svako zastupa stav svoje interesne grupe, tako je bilo i tako ce biti... glup si

Back