MJK
Elita
- Poruka
- 17.608
nece tu nista bitiArticles Of Impeachment Filed Against Biden, GOP Reps Cite Democrat Violating Separation of Powers
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nece tu nista bitiArticles Of Impeachment Filed Against Biden, GOP Reps Cite Democrat Violating Separation of Powers
Ona desna ruka od Harris
Konačno sinece tu nista biti
Kyle, Pakman, Rational National.@Straks92 , ko je od tvojih Demokrata i Levičara po tebi najbolji novinar?
Kyle, Mladoturadi ili neko drugi?
Meni zasad Tim Pool najbolji od desničara. Mada na primer on je za Universal Healthcare, ne znam da li se to računa kao desnica.Kyle, Pakman, Rational National.
Mada najviše Kyle.
Mladoturad samo ponekad, nekad su mi previše ostrašćeni i bliži mainstreamu.
Jimmy Dore je neka druga krajnost pa je zato u sukobu sa njima.
Kyle plus ova dvojica što sam ih naveo su taman neka sredina i umereni, po meni dosta objektivni.
Od right wingera slušam samo Ben Šapira i on zna da poentira objektivno ali uglavnom je ostrašćen kao i većina desničara ali makar nije prso ko Alex Jones kojeg poslušam da bih se zabavio kao kada slušam Miroljuba, Lučića i ostalu ekipu sa Balkan Info i ostalih jućub magacina.
Kad smo kod Tima, nedavno je Kyle analizirao sprdačinu sa Alexom.Meni zasad Tim Pool najbolji od desničara. Mada na primer on je za Universal Healthcare, ne znam da li se to računa kao desnica.
Inače je za Mises Caucus, Rand Paul-a i Thomas Massie, sve te libertarijance i protivnik Establishmenta i Republikanaca i Demokrata.
Mrzi Miča Kornjaču, Lindzi Grejema i ostale Repove, ali još više ove Demokrate.
Nekako mi je baš najnormalniji.
Znači Tim Pool od desničara i Kyle od levičara što se tiče novinara.Kad smo kod Tima, nedavno je Kyle analizirao sprdačinu sa Alexom.
mislim da nece biti impeachment protiv BidenKonačno si
proglijedao
super za koga?Pelosi
Zar to nije super?!
Kupovali su i toalet papir na tone kad je pocela korona
The Russia, Russia, Russia hoax was indeed a total scam made up Crooked Hillary Clinton and the Democrats. How would you like to have her as your wife?
Dokle god FBI sa tenkovima spašava nedijeljivost biće unitarne MerikeUSA je nedijeljiva
A kina
![]()
Nekada si pisao "this energy" I ne samo to...
Ja nikada nisam bio za Trampa.Nekada si pisao "this energy" I ne samo to...
A danas tek po koji smile![]()
Zašto je Desantis van liste, pa i Pompeo?
I ja se pitam.Zašto je Desantis van liste, pa i Pompeo?
vojna tajna - nisi zasluzio da ti kazemI zbog cije, snajka, dosta ti je to da znas.Zašto je Desantis van liste, pa i Pompeo?
i treba, kada samo fiozofiras, sad vidim nisi bio za trampa - jok, nego sam ja bio, i za debeljucu pompeznog. Moreeeeeeeeja se pitam.![]()