Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Straks92 , ko je od tvojih Demokrata i Levičara po tebi najbolji novinar?
Kyle, Mladoturadi ili neko drugi?
Kyle, Pakman, Rational National.

Mada najviše Kyle.

Mladoturad samo ponekad, nekad su mi previše ostrašćeni i bliži mainstreamu.

Jimmy Dore je neka druga krajnost pa je zato u sukobu sa njima.

Kyle plus ova dvojica što sam ih naveo su taman neka sredina i umereni, po meni dosta objektivni.

Od right wingera slušam samo Ben Šapira i on zna da poentira objektivno ali uglavnom je ostrašćen kao i većina desničara ali makar nije prso ko Alex Jones kojeg poslušam da bih se zabavio kao kada slušam Miroljuba, Lučića i ostalu ekipu sa Balkan Info i ostalih jućub magacina.

Kyle, Pakman, Rational National.

Mada najviše Kyle.

Mladoturad samo ponekad, nekad su mi previše ostrašćeni i bliži mainstreamu.

Jimmy Dore je neka druga krajnost pa je zato u sukobu sa njima.

Kyle plus ova dvojica što sam ih naveo su taman neka sredina i umereni, po meni dosta objektivni.

Od right wingera slušam samo Ben Šapira i on zna da poentira objektivno ali uglavnom je ostrašćen kao i većina desničara ali makar nije prso ko Alex Jones kojeg poslušam da bih se zabavio kao kada slušam Miroljuba, Lučića i ostalu ekipu sa Balkan Info i ostalih jućub magacina.
Meni zasad Tim Pool najbolji od desničara. Mada na primer on je za Universal Healthcare, ne znam da li se to računa kao desnica.:lol:
Inače je za Mises Caucus, Rand Paul-a i Thomas Massie, sve te libertarijance i protivnik Establishmenta i Republikanaca i Demokrata.
Mrzi Miča Kornjaču, Lindzi Grejema i ostale Repove, ali još više ove Demokrate.
Nekako mi je baš najnormalniji.
Mislim informacije su mu proverene, ne priča gluposti ni malo.

Meni zasad Tim Pool najbolji od desničara. Mada na primer on je za Universal Healthcare, ne znam da li se to računa kao desnica.:lol:
Inače je za Mises Caucus, Rand Paul-a i Thomas Massie, sve te libertarijance i protivnik Establishmenta i Republikanaca i Demokrata.
Mrzi Miča Kornjaču, Lindzi Grejema i ostale Repove, ali još više ove Demokrate.
Nekako mi je baš najnormalniji.
Kad smo kod Tima, nedavno je Kyle analizirao sprdačinu sa Alexom. :lol:

A recent survey found 59 percent of GOP voters would “definitely” or “probably” vote for 45th President Trump in the 2024 presidential primary. That’s according to a recent Echelon Insights survey, where 40 percent of respondents indicated they would certainly back the 45th president, while 19 percent indicated they were likely to support him.

The poll also notably found 69 percent of respondents said they’d like Trump to run in 2024, with 30 percent believing he should run unopposed.

https://www.oann.com/poll-most-repu...mary/?utm_source=break.ma&utm_medium=break.ma

The Russia, Russia, Russia hoax was indeed a total scam made up Crooked Hillary Clinton and the Democrats. How would you like to have her as your wife?

Then the crowd started cheering “Lock Her Up, Lock Her Up, Lock Her Up!” :bravo:

Eric Trump: We Didn’t Know Until 2 Days Ago Hillary Clinton Funded the Alfa Bank Mainstream MediaScam(VIDEO)

FLASHBACK APRIL 2019: Bogus Trump-Russia Alfa Bank Connections Were Created By Hillary Supporter, Working with Fusion GPS — And Pushed BY CROOKED HILLARY!

dakle prevara koju je hilari finansirala, pogurala, a na drugoj strani su lagali da je rusko maslo hanterov laptop - potpuna zamena teza, i LAGANJE!
SECAMO SE SVI KAKO NAS PITAJU ZAR NE VERUJEMO USRA INTELIDZENS? pa jel su lagali?

ENCLOSED: List of Intel Fools Who Pushed Hunter Biden Russian Laptop Lie

i kada smo vec kod rusa:

Maria Bartiromo Brings Up Creepy John Podesta Today Noting the Clintons Had More to Do with Russia than the Trumps Ever Did

Poslednja izmena:
USA je nedijeljiva

A kina

E7-FEF400-8-A57-430-B-B1-A0-B7-BDBA0-B6-CB0.png
Dokle god FBI sa tenkovima spašava nedijeljivost biće unitarne Merike

Nekada si pisao "this energy" I ne samo to...
A danas tek po koji smile 😏
Ja nikada nisam bio za Trampa.
Samo mi nije bilo jasno šta se dešava u USA.
Mislio sam da on možda ima neku svoju ekipu kad nisu uspeli da ga impičuju i napakuju mu neku ozbiljniju aferu i skinu ga preko toga.
A on je bio i ostao samo jedan ludi šaljivdžija, šašavi starkelja koga niko nije shvatao ozbiljno.
Bilo mi je zanimljivo da prenosim šta pišu Trampovci, ali nisam bio njihov fan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back