- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio da ti sve znaš..a sada pitaš drugeHoceli biti puc u USA?
Да се не лажемо, да се Трампу догодио овај хакерски напад, урадио би нешто што би испровоцирало грађански рат у захваћеним подручјима.
Ali Trampu se ne bi dogodio ovaj napad, jer ne bi ****** napao svog čoveka.
To je taj zli Tramp koji nije uspeo ni vojsku da pošalje kad su spaljivali pola Portlanda i Sijetla.Да се не лажемо, да се Трампу догодио овај хакерски напад, урадио би нешто што би испровоцирало грађански рат у захваћеним подручјима.
To je taj zli Tramp koji nije uspeo ni vojsku da pošalje kad su spaljivali pola Portlanda i Sijetla.
Njemu stvorili malu Krajinu u Sijetlu i on nesposoban ništa nije uradio, a vojska ga ne bi ni poslušala, verovatno.
Meni je ta Trampova borba malo smešna.
Trebao je da ide na kompromis i dogovor sa svima, a on krši i lomi.
Biće interesantno.![]()
Nacionalna Garda jeste vojska i Tramp je razmestio gardu u Vasington.President Donald Trump recently took the drastic step of sending thousands of National Guard troops to Washington, D.C. They were not sent to repel a foreign attack on the nation's capital but to mobilize against American citizens peacefully protesting the senseless killing of George Floyd. The Trump administration then deployed scores of unidentified federal law enforcement officers, many of them from the Department of Homeland Security, to Portland, Oregon, resulting in increased mayhem and injuries to nonviolent protesters.
ljudi ili bitangi?https://www.nbcnews.com/think/opini...-deploy-national-guard-u-s-cities-ncna1236034
Aug. 7, 2020
Nacionalna Garda jeste vojska i Tramp je razmestio gardu u Vasington.
Tramp je nije poslao u Portland, ali je tamo poslao razne federalne sluzbe, koje su hapsile ljude bez naloga za hapsenje.
Ko se seca bili su snimci odvodjenja ljudi u neobelezenim vozilima.
Ne kapiras ti to.ljudi ili bitangi?
jokNe kapiras ti to.
Ja mislim da je prilično bezopasan.Да, да, није успео да пошаље војску на Портланд,
али јесте своје парамилиције на Капитол.
Тако да није он тако безопасан.
To ti kazes da ja sve znam,Ja mislio da ti sve znaš..a sada pitaš druge![]()