Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ПРАВДА ЗА МАМУ ЧЕЈНИ

210511-1753-948-0900-325230-diliz.jpg

Ali Trampu se ne bi dogodio ovaj napad, jer ne bi ****** napao svog čoveka.

Да, то је истина. Односно, направио би неки напад на Западној Обали, да Трамптарди кажу "Грок грок, видиш како демонкрате не умеју да воде Калфрнију и Орегон".

Да се не лажемо, да се Трампу догодио овај хакерски напад, урадио би нешто што би испровоцирало грађански рат у захваћеним подручјима.
To je taj zli Tramp koji nije uspeo ni vojsku da pošalje kad su spaljivali pola Portlanda i Sijetla.
Njemu stvorili malu Krajinu u Sijetlu i on nesposoban ništa nije uradio, a vojska ga ne bi ni poslušala, verovatno.
Meni je ta Trampova borba malo smešna.
Trebao je da ide na kompromis i dogovor sa svima, a on krši i lomi.
Biće interesantno.:lol:

To je taj zli Tramp koji nije uspeo ni vojsku da pošalje kad su spaljivali pola Portlanda i Sijetla.
Njemu stvorili malu Krajinu u Sijetlu i on nesposoban ništa nije uradio, a vojska ga ne bi ni poslušala, verovatno.
Meni je ta Trampova borba malo smešna.
Trebao je da ide na kompromis i dogovor sa svima, a on krši i lomi.
Biće interesantno.:lol:

Да, да, није успео да пошаље војску на Портланд,

али јесте своје парамилиције на Капитол.

Тако да није он тако безопасан.

https://www.nbcnews.com/think/opini...-deploy-national-guard-u-s-cities-ncna1236034

Aug. 7, 2020
President Donald Trump recently took the drastic step of sending thousands of National Guard troops to Washington, D.C. They were not sent to repel a foreign attack on the nation's capital but to mobilize against American citizens peacefully protesting the senseless killing of George Floyd. The Trump administration then deployed scores of unidentified federal law enforcement officers, many of them from the Department of Homeland Security, to Portland, Oregon, resulting in increased mayhem and injuries to nonviolent protesters.
Nacionalna Garda jeste vojska i Tramp je razmestio gardu u Vasington.

Tramp je nije poslao u Portland, ali je tamo poslao razne federalne sluzbe, koje su hapsile ljude bez naloga za hapsenje.
Ko se seca bili su snimci odvodjenja ljudi u neobelezenim vozilima.

Да, да, није успео да пошаље војску на Портланд,

али јесте своје парамилиције на Капитол.

Тако да није он тако безопасан.
Ja mislim da je prilično bezopasan.
Više onako dosadan i naporan, ko neki ulični pijanac otprilike.
Kad je onako neslavno prošao na mestu predsednika mislm da nema budućnost.
Isto tako je postavljao svoje ljude u State Departmentu pa su ga svi izdali i menjao ih je ko čarape maltene.
Već je onda trebalo da mu bude jasno da mora da radi kako mu kažu, a ne po njegovom.
Mislio sam jedno vreme da možda ima neku svoju ekipu i nešto tome, jer nisam mislio da je tolka debilana, ali ne on je FAILURE.
Što se tiče svega ovoga sa Ćerkom Čejni ništa bitno mislim.
Mislim da dugoročno Tramp neće moći da zavlada Republikancima, jer je ta Duboka Država prejaka.
Imaće neki uticaj, ali će vremenom sve više slabiti.
Mislim da će Tramp biti elegantno likvidiran/otrovan slično kao Litvinjenko samo što će
Mnogo je on haosa i ludila napravio, a i dalje pravi. Čini mi se da je moguće da neće dočekati naredne predsedničke izbore.
Verovatno žele da ga se trajno ratosiljaju.

Добро гаварит оваи камарад.

Жене су наше највеће благо.

Иначе мало позната чињеница је да је овај друг Расти заправо ја, јер Стаљин је Челик, а Челик рђа, а ја сам дошао после Стаљина и Угасио му Концепт.

Можда ћеш рећи, али између вас је био Хрушчов?

Не знам ко је то. Не постоји Хрушчов.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back