Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Američki SRS će se vratiti na vlast ako postane SNS kao u Srbiji. A to znači odbacivanje ekstremizma 2028 kao u Srbiji 2008. Do tada DOS Bajden i Kamala.

Да, али они су већ били СНС (Мит Ромни) па су онда склизнули у СРС.

Зато мислим да им следи Распад.

Da, uskoro ce doneti propis da mozes dnevno voziti do 40 km ..... a kasnije i to smanjiti ..... i neces moci da posedujes sopsveno vozilo , vec ce ti ga davati korporacije na koriscenje ..... kasnije ce gradjanima oduzeti i druge sopsvenosti , racunajuci i kuce i stanove u kojima zive- krov nad glavom ce ti davati na koriscenje korporacije .... a ukinuce im i gotovinu , kartice- i na racun gradjanina stavljti onoliko koliko korporacije ocene da je razumno .... ni jesti neces moci sta hoces - u ishrani ce preovladavati sinteticno meso , belancevine od crva i insekata , GMO zitarice, voce i povrce.... moguce i meso uzgajano sa obraza gradjanina pokornog .... i tako neke slatkoce .....
ne razumete se vi u bussiness,
sve poslovne ideje su im stigle iz astralne dimenzije tokom rituala

Da, padom komunizma ostali su skriveni i ne skriveni fanovi nacizma i fašizma...
Oni danas divljaju , to vidimo na više frontova...
Može li svet da preživi opet još jedan talas ludila...a da ne izbije ww3...

Sada možemo da se setimo koliko su odnosi SSSR i Amerike u neku ruku bili med i mleko u hladnom ratu nego ovo sve što se danas dešava i budi...

Treba nam kosmopolitska politika , treba nam Brežnjev koji se cereka u zvaničnoj poseti Americi i predsednik Nixon koji ga cima da se malo smiri 🤗
Ne gotovo ga za djabe uvaženi @Nosferatu___ 🙏

Treba jedan reset , ipak smo svi mi ljudi pre svega a ne divljaci i ludaci 🙄

Да, Друзја. Дозволићете ми да вам испричам једну причу, а и ако ми не дозволите, ипак ћу је испричати, јер ја сам Председник Президијума и седим на 23 000 цар бомби па могу да радим шта хоћу.

Био је леп и сунчан дан. Радници су радили у фабрикама, сељци у колхозима и совхозима, непријатељи револуције у ГУЛАГ-зима, а поштена интелигенција је компоновала оде у част Рада. Моћна совјетска империја је владала над целим светом. Живот је леп.

Ја сам седео испред своје даче и хватао августовско сунце. Моја Брачна Другарица је кувала Боршч у кухињи. Црв Несрећников је гланцао Волгу на травњаку (њоме је вратио Хонекера у Источни Берлин након нашег последњег Мејк Аут Сешна). Лице Централноазијске Провинијенције, некакав узбечки или тађички црв је шишао траву. Јермен је окопавао руже. Јевреј је учио моје унуке Математици. Смугљанка Молдаванка се увијала око шипке. Естонац је гланцао порцулан. Грузинка је месила колаче. Братство и Јединство, Космополитизам, Савез Слободних Народа. Живот је леп.

Одједном, зазвонио је црвени телефон.

"МАРШ НАПОЉЕ" вриснух свима, који су одмах напустили просторију.

Никсон је био на другој страни линије. Хаха, Никсон. Симпатичан ми је тај Никсон. Једном сам хтео да се љубим са њим као Хонекером, а он ме је чудно погледао. Не знам зашто. Ти Капиталисти трули су тако хладни, код њих нема смеха, нема среће. Али, морам рећи да ме импресионирају његове обрве, које су, након мојих, најгушће на свету.

"Гуд деј гаспадин Президент", рекох му, флексујући енглески којем ме је подучио подмладак британске комунистичке партије, Јеремија Корбинов.

"Како су ствари, Мр. Президент Президијума?", упита ме Ричјошка.

"Јел се спремаш за изборе? Избори, какав декадентан концјепт. Ви Западњаци сте стварно слаби".

"Макар имамо укусну храну, хаха",

"Код нас се политички противници прислушкују. Нарочито у Воденим Капијама". Спустих слушалицу.

Знам врло добро да сам му том реченицом дао савет који ће довести до Вотергејт Скандала. Неки Марксисти само желе да гледају како свет гори, што би рекао друг Ђокер. А и симпатичнији ми је онај његов ађутант, Ђери Форд. Ђери, Ђери, Ђери, из броја 33.

Палим победнички папироси.

Живот је леп, чак и ако ја нисам посебно, што би рекла моја брачна другарица.

Yousuf-Karsh-Leonid-Brezhnev-1963.jpg

Да, Друзја. Дозволићете ми да вам испричам једну причу, а и ако ми не дозволите, ипак ћу је испричати, јер ја сам Председник Президијума и седим на 23 000 цар бомби па могу да радим шта хоћу.

Био је леп и сунчан дан. Радници су радили у фабрикама, сељци у колхозима и совхозима, непријатељи револуције у ГУЛАГ-зима, а поштена интелигенција је компоновала оде у част Рада. Моћна совјетска империја је владала над целим светом. Живот је леп.

Ја сам седео испред своје даче и хватао августовско сунце. Моја Брачна Другарица је кувала Боршч у кухињи. Црв Несрећников је гланцао Волгу на травњаку (њоме је вратио Хонекера у Источни Берлин након нашег последњег Мејк Аут Сешна). Лице Централноазијске Провинијенције, некакав узбечки или тађички црв је шишао траву. Јермен је окопавао руже. Јевреј је учио моје унуке Математици. Смугљанка Молдаванка се увијала око шипке. Естонац је гланцао порцулан. Грузинка је месила колаче. Братство и Јединство, Космополитизам, Савез Слободних Народа. Живот је леп.

Одједном, зазвонио је црвени телефон.

"МАРШ НАПОЉЕ" вриснух свима, који су одмах напустили просторију.

Никсон је био на другој страни линије. Хаха, Никсон. Симпатичан ми је тај Никсон. Једном сам хтео да се љубим са њим као Хонекером, а он ме је чудно погледао. Не знам зашто. Ти Капиталисти трули су тако хладни, код њих нема смеха, нема среће. Али, морам рећи да ме импресионирају његове обрве, које су, након мојих, најгушће на свету.

"Гуд деј гаспадин Президент", рекох му, флексујући енглески којем ме је подучио подмладак британске комунистичке партије, Јеремија Корбинов.

"Како су ствари, Мр. Президент Президијума?", упита ме Ричјошка.

"Јел се спремаш за изборе? Избори, какав декадентан концјепт. Ви Западњаци сте стварно слаби".

"Макар имамо укусну храну, хаха",

"Код нас се политички противници прислушкују. Нарочито у Воденим Капијама". Спустих слушалицу.

Знам врло добро да сам му том реченицом дао савет који ће довести до Вотергејт Скандала. Неки Марксисти само желе да гледају како свет гори, што би рекао друг Ђокер. А и симпатичнији ми је онај његов ађутант, Ђери Форд. Ђери, Ђери, Ђери, из броја 33.

Палим победнички папироси.

Живот је леп, чак и ако ја нисам посебно, што би рекла моја брачна другарица.

Yousuf-Karsh-Leonid-Brezhnev-1963.jpg
:ok:

follow 2x

We have to move now :) Britwahh

Обиће им се о главу што су се окомили на Маму Чејни и Мит Ромнија.

Изгубиће даље гласоввех.
Zapravo održaće to tvrdo krilo GOP koje čini od 30% do 40% kao i SRS u Srbiji do 2008. Značajan broj da dišu za vrat DOS i Kamali ali nedovoljno za pobedu do neke proevropske reforme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back