Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Помогла би САД Израелу , али тренутно нема бензина....лоло ло
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vasi Rusoagenti tipa Ted Kruz sire dezinformacije i gluposti ...Помогла би САД Израелу , али тренутно нема бензина....лоло ло
mračne 90-te...ovako je Miodrag Kostić počeo...Poznate mi ovakve slike odnekuda ......... samo sto benzin nije rumunski ..a nije ni preko Skadarskog jezera ......
![]()
.Šta je 80 miliona u zemlji koja broji 350 a tvoj Klutin uzme 80% glasova na izborima a ti kažeš to je volja naroda...
.Amerika kasni za Srbijom...
oni tek sad pretaču benzin...
Evo Tramp isto želi da ukine mail-in ballots i da se traže lične karte.
Pogledajte prilog 923943
.
Мени се чини да је Бајден потпуно погубљен, најављује се хаос са инфлацијом, па нема горива на пумпама, у градовима полиција даје отказе, криминал шикнуо, и даље траје прикривени сукоб због неразјашњених избора...
Добар је коментар Карлсон дао у коментару што је неко горе поставио.
.
А шта да мислим. Када Вучић састави репрезентацију, пораз је неминован. Мали(?), Ђурић(??), Чадеж(???), све преговарачке громаде...
Тешко да сам видео било шта јадније од оног наступа, наравно са катастрофалним резултатом.
.
.
Не мислим да је Америка пропала нити се томе надам.
Да се дешавају ствари које су до јуче биле незамисливе - дешавају се.
Не знам, можда "вакцина" помогне...
.
I za Trampov Desni Sektor.То су све лажи сервиране за руску конзумпцију
Ово није први пут да сте измисли паралелни свет за себе. Тако сте исто тврдили да се није догодило слетање на Месец.
I za Trampov Desni Sektor.
Inace, kada su Karsona tuzili, on se branio stavom da svako razuman shvata da on izmislja.![]()
Mnogo su emotivno investirani, da bi prihvatili poraz.Да, једноставно они су измислили паралелну реалност, и живе у њој.
То је као у оном филму "Подземље" Немање Кустурице.
Mnogo su emotivno investirani, da bi prihvatili poraz.
Sada ce razvijati objasnjenje za neuspeh, kao Jehovini Svedoci svaki put kada se ne desi apokalipsa.
Ne bih se ogranicio na jednu generaciju. Sve generacije u Srbiji je dotakao Qanon i Tramp Is The One.Да, у основи, Бумери су грозни људи, јер су страшно сујетни и нарцисоидни. Нарочито СРЈ Бумери.
У њима изгара тај бес и мржња што их је Западни Свет зауставио у геноцидним намерама 1990их.
Зато они желе да изгори цео свет, да би по пепелу нуклеарне зиме могли да кажу "Је ли, Клинтоне, да ли сада видиш да смо МИ били у праву?".
А само није требало да гранатирају Дубровник.
Okej, ja se nadam vremenu kada će biti 2 dobra kandidata i svejedno ko će da pobedi.Ништа од тога.
Односно, чак и да се све имплементује како он жели, опет би изгубио за 10 милиона гласова.
Tako je oduvek bilo u merici.Okej, ja se nadam vremenu kada će biti 2 dobra kandidata i svejedno ko će da pobedi.
Ne bih se ogranicio na jednu generaciju. Sve generacije u Srbiji je dotakao Qanon i Tramp Is The One.
Svi ce oni sada da se ponasaju kao razocarani sektasi, manjina ce napustiti te ideja, a vecina ce spinavati.
Mene zanima sta sada prica Nogo & co. To ce biti dobar parametar gde ide ceo pokret.
Okej, ja se nadam vremenu kada će biti 2 dobra kandidata i svejedno ko će da pobedi.
Ali gotovo svi isto recituju.
Evo ovo iznad npr... Tonolan , mjk...Društvo iz staračkog doma.
Jesu, strasne su, jer su povezali politiku, zavere i religiju. Tu ni Zulu vrac ne pomaze.Да, то су страшне ствари.
Клинци се онда плаше Бумера и постају још јачи секташи да импресионирају Тату, па имамо преношење Куанона по линији Електриног Комплекса.