Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznate mi ovakve slike odnekuda ..... :think: .... samo sto benzin nije rumunski ..a nije ni preko Skadarskog jezera ......

6055515_4fe37f71abcbac51f6d0c9dff7dea86a.jpg
mračne 90-te...ovako je Miodrag Kostić počeo...

Šta je 80 miliona u zemlji koja broji 350 a tvoj Klutin uzme 80% glasova na izborima a ti kažeš to je volja naroda...
.
Ја негде и могу да разумем лажиране изборе којим се постави државник којем немаш шта да приговориш.

Међутим, да лажираш изборе да би инсталирао практично инвалида је потпуно несхватљиво.

.

.
Мени се чини да је Бајден потпуно погубљен, најављује се хаос са инфлацијом, па нема горива на пумпама, у градовима полиција даје отказе, криминал шикнуо, и даље траје прикривени сукоб због неразјашњених избора...

Добар је коментар Карлсон дао у коментару што је неко горе поставио.

.
А шта да мислим. Када Вучић састави репрезентацију, пораз је неминован. Мали(?), Ђурић(??), Чадеж(???), све преговарачке громаде...

Тешко да сам видео било шта јадније од оног наступа, наравно са катастрофалним резултатом.

.

То су све лажи сервиране за руску конзумпцију

Ово није први пут да сте измисли паралелни свет за себе. Тако сте исто тврдили да се није догодило слетање на Месец.

.
Не мислим да је Америка пропала нити се томе надам.

Да се дешавају ствари које су до јуче биле незамисливе - дешавају се.

Не знам, можда "вакцина" помогне...

.

Не дешавају се никакве незамисливе ствари.

У питању је чист русомедијски спин.

То су све лажи сервиране за руску конзумпцију

Ово није први пут да сте измисли паралелни свет за себе. Тако сте исто тврдили да се није догодило слетање на Месец.
I za Trampov Desni Sektor.

Inace, kada su Karsona tuzili, on se branio stavom da svako razuman shvata da on izmislja. :confused:

I za Trampov Desni Sektor.

Inace, kada su Karsona tuzili, on se branio stavom da svako razuman shvata da on izmislja. :confused:

Да, једноставно они су измислили паралелну реалност, и живе у њој.

То је као у оном филму "Подземље" Немање Кустурице.

Да, једноставно они су измислили паралелну реалност, и живе у њој.

То је као у оном филму "Подземље" Немање Кустурице.
Mnogo su emotivno investirani, da bi prihvatili poraz.

Sada ce razvijati objasnjenje za neuspeh, kao Jehovini Svedoci svaki put kada se ne desi apokalipsa.

Mnogo su emotivno investirani, da bi prihvatili poraz.

Sada ce razvijati objasnjenje za neuspeh, kao Jehovini Svedoci svaki put kada se ne desi apokalipsa.

Да, у основи, Бумери су грозни људи, јер су страшно сујетни и нарцисоидни. Нарочито СРЈ Бумери.

У њима изгара тај бес и мржња што их је Западни Свет зауставио у геноцидним намерама 1990их.

Зато они желе да изгори цео свет, да би по пепелу нуклеарне зиме могли да кажу "Је ли, Клинтоне, да ли сада видиш да смо МИ били у праву?".

А само није требало да гранатирају Дубровник.

Да, у основи, Бумери су грозни људи, јер су страшно сујетни и нарцисоидни. Нарочито СРЈ Бумери.

У њима изгара тај бес и мржња што их је Западни Свет зауставио у геноцидним намерама 1990их.

Зато они желе да изгори цео свет, да би по пепелу нуклеарне зиме могли да кажу "Је ли, Клинтоне, да ли сада видиш да смо МИ били у праву?".

А само није требало да гранатирају Дубровник.
Ne bih se ogranicio na jednu generaciju. Sve generacije u Srbiji je dotakao Qanon i Tramp Is The One.
Svi ce oni sada da se ponasaju kao razocarani sektasi, manjina ce napustiti te ideja, a vecina ce spinavati.
Mene zanima sta sada prica Nogo & co. To ce biti dobar parametar gde ide ceo pokret.

Ne bih se ogranicio na jednu generaciju. Sve generacije u Srbiji je dotakao Qanon i Tramp Is The One.
Svi ce oni sada da se ponasaju kao razocarani sektasi, manjina ce napustiti te ideja, a vecina ce spinavati.
Mene zanima sta sada prica Nogo & co. To ce biti dobar parametar gde ide ceo pokret.

Да, то су страшне ствари.

Клинци се онда плаше Бумера и постају још јачи секташи да импресионирају Тату, па имамо преношење Куанона по линији Електриног Комплекса.

Okej, ja se nadam vremenu kada će biti 2 dobra kandidata i svejedno ko će da pobedi.

Да, али ГОП-у ће кандидат ДП-а увек бити оличење Антихриста јер није трансфоб, расиста и секташ,

а ви ћете онда понављати шта кажу Клути и Такер Карлсон.

Да, то су страшне ствари.

Клинци се онда плаше Бумера и постају још јачи секташи да импресионирају Тату, па имамо преношење Куанона по линији Електриног Комплекса.
Jesu, strasne su, jer su povezali politiku, zavere i religiju. Tu ni Zulu vrac ne pomaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back