Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo Tramp isto želi da ukine mail-in ballots i da se traže lične karte.
1620805937966.png

Ko vuce bolje poreze do sada , Bajadera ili Tramp ?
.
Мени се чини да је Бајден потпуно погубљен, најављује се хаос са инфлацијом, па нема горива на пумпама, у градовима полиција даје отказе, криминал шикнуо, и даље траје прикривени сукоб због неразјашњених избора...

Добар је коментар Карлсон дао у коментару што је неко горе поставио.

Sta mislis o onom Vasingtonskom sporazumu izmedju Kosova i Srbije , prosle godine (Trampov sporazum) ?
.
А шта да мислим. Када Вучић састави репрезентацију, пораз је неминован. Мали(?), Ђурић(??), Чадеж(???), све преговарачке громаде...

Тешко да сам видео било шта јадније од оног наступа, наравно са катастрофалним резултатом.

.

.
Мени се чини да је Бајден потпуно погубљен, најављује се хаос са инфлацијом, па нема горива на пумпама, у градовима полиција даје отказе, криминал шикнуо, и даље траје прикривени сукоб због неразјашњених избора...

Добар је коментар Карлсон дао у коментару што је неко горе поставио.

.
А шта да мислим. Када Вучић састави репрезентацију, пораз је неминован. Мали(?), Ђурић(??), Чадеж(???), све преговарачке громаде...

Тешко да сам видео било шта јадније од оног наступа, наравно са катастрофалним резултатом.

.
To je ono sto vi teoreticmari zavera zelite da cujete.
Naime laz pre svega ... zaista je zalosno ali prolazi vreme a vi ne kapirate da su vas obmanuli milion puta do sadahhh.

Sve sto si naveo ...
Tako ste urlali kada je sutereni Texas nestao bez struje da je Amerika propala.

LOL
.
Не мислим да је Америка пропала нити се томе надам.

Да се дешавају ствари које су до јуче биле незамисливе - дешавају се.

Не знам, можда "вакцина" помогне...

.

Mozda pomogne da se vi manje brintete za Ameriku a malo vise za Srbiju.
.
Ај се ти договори сам са собом о чему би да причаш.

Питаш ме шта мислим о Бајдену и Трампу, а онда као, боље да бринем о Србији.

Откуд ти знаш да ли и како ја бринем о Србији?

.

.
Ај се ти договори сам са собом о чему би да причаш.

Питаш ме шта мислим о Бајдену и Трампу, а онда као, боље да бринем о Србији.

Откуд ти знаш да ли и како ја бринем о Србији?

.
Mislim da imas bolju analizu za Srbiju a nekim cudom za Ameriku nemas pojma pa pratis neke teorije zavera posto predvidjas kao i komunjariskinja i tihoglu raspad Amerike.
To je tako amaterski da mislite da ce jedna super sila postati nekakva Srbija na Balkanu...

Evo Tramp isto želi da ukine mail-in ballots i da se traže lične karte.
Pogledajte prilog 923943

Тешко је видети негативну страну.

Tрамп је смешан када тврди да је то измена која гарантује интегритет - ми на чемерном, грозном Балкану имамо хиљаду и један пример покрадених избора на којима се гласа са легитимацијом - али опет, тешко је видети негативну страну.

Mislim da imas bolju analizu za Srbiju a nekim cudom za Ameriku nemas pojma pa pratis neke teorije zavera posto predvidjas kao i komunjariskinja i tihoglu raspad Amerike.
To je tako amaterski da mislite da ce jedna super sila postati nekakva Srbija na Balkanu...
.
Нормално је да овдашње прилике боље знам јер их више пратим.

Америчке прилично овлаш, када приметим нелогичности то коментаришем, без амбиције да будем нешто претерано паметан.

И где сам предвидео распад Америке?

Да поновим, не очекујем нити то прижељкујем.

.

.
Нормално је да овдашње прилике боље знам јер их више пратим.

Америчке прилично овлаш, када приметим нелогичности то коментаришем, без амбиције да будем нешто претерано паметан.

И где сам предвидео распад Америке?

Да поновим, не очекујем нити то прижељкујем.

.
A sta je ono kada kažeš inflacija, nema goriva itd
Ne BiH rekao da je to baš objektivno... A imali ste toliko Armageddon statusa da im se ne zna broj.

A sta je ono kada kažeš inflacija, nema goriva itd
Ne BiH rekao da je to baš objektivno... A imali ste toliko Armageddon statusa da im se ne zna broj.
.
Инфлација и несташица горива нису моја прижељкивања, већ информације које њихови медији и коментатори објављују.

Ако неко зна да инфлација и несташице горива и којечега још могу да се преживе, то смо ми.

Мало ће да се деранжирају, али ће свакако прегурати...

И покажи ми те моје "Армагедон статусе", живо ме интересује, дал сам био толико пијан да се не сећам...

.

Тешко је видети негативну страну.

Tрамп је смешан када тврди да је то измена која гарантује интегритет - ми на чемерном, грозном Балкану имамо хиљаду и један пример покрадених избора на којима се гласа са легитимацијом - али опет, тешко је видети негативну страну.
Demokrate kažu da to otežava glasanje siromašnim crncima koji ne znaju gde se nalaze jer su non-stop naduvani od marihuane.:lol:
Eto to je njihov glavni validni argument.:)

.
Инфлација и несташица горива нису моја прижељкивања, већ информације које њихови медији и коментатори објављују.

Ако неко зна да инфлација и несташице горива и којечега још могу да се преживе, то смо ми.

Мало ће да се деранжирају, али ће свакако прегурати...

И покажи ми те моје "Армагедон статусе", живо ме интересује, дал сам био толико пијан да се не сећам...

.
Mrzi me da tražim tvoje rusolinkovane statuse ali biće ih ubuduće svakako pa ću da napunim bookmarks .. da se cudis.
Tako bilo i kada su bilo US izbori...ali me mrzelo baš da svakog podsećam šta je pisao i linkovao..

Mrzi me da tražim tvoje rusolinkovane statuse ali biće ih ubuduće svakako pa ću da napunim bookmarks .. da se cudis.
Tako bilo i kada su bilo US izbori...ali me mrzelo baš da svakog podsećam šta je pisao i linkovao..
.
За то не мораш специјално да се трудиш, у спољној политици ми је разумљивији приступ Русије, што не значи да сам обавезно против САД.

За њихове изборе, нисам веровао да ће да изгурају Бајдена.

Мсм, стварно неко треба да буде потпуно ван контекста, па да верује да је Бајден добио 80 милиона гласова :rotf:

..

Demokrate kažu da to otežava glasanje siromašnim crncima koji ne znaju gde se nalaze jer su non-stop naduvani od marihuane.:lol:
Eto to je njihov glavni validni argument.:)

За САД нисам сигуран, али у Британији постоји једна, рецимо, либерална традиција која се дотиче оваквих детаља.

Још пре више од века и по су се ругали Немцима који морају да носе аусвајс док је то код њих непотребно и непостојеће ван изнимних околности: светских ратова, када су правила била строжа. То је традиционално значило да мораш да се довијаш кад ти негде стварно треба неки начин да потврдиш ко си - убичајено је било да показујеш извод из банке или неки рачун који ти стиже на адресу, ако већ немаш пасош и сл.

Дакле, постоји једно класично либерално тумачење према коме само говнарске, региментализоване земље инсистирају на личним картама које си дужан да носиш са собом, показујеш разним есесовцима, и тако даље. То је нешто о чему вреди дискутовати у земљама где постоји другачији приступ јавном животу.

О клошарима и њиховим правима није интересантно дискутовати. Они ни не гласају, а и да гласају опет би било боље да не гласају, тако да.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back