Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Demokrate kažu da to otežava glasanje siromašnim crncima koji ne znaju gde se nalaze jer su non-stop naduvani od marihuane.:lol:
Eto to je njihov glavni validni argument.:)
Фора је што велика већина црнаца и не излази на изборе.
Демократе су вјерујем за прошле изборе анимирали највише цранца у историји америчких избора.
Главна политичка агенда се некако "суптилно" провлачила а сви знамо како:
Трамп је расиста који хоће све да вас побије БРЕЕЕЕ! :D

Иначе када се вратим у то вријеме никада луђа сахрана црнца све са сенаторима и члановима Конгреса у тозла ковчегу са поруком друга Бајдена:
НИСТЕ ЦРНЦИ АКО ГЛАСАТЕ ЗА ТРАМПА! :eek:

Иначе кратка али слатка биографија о дотичном каже овако,без да оправдавам убиство при хапшењу било кога а поготово не од стране неког слупаног полицајца који је већ од раније познат по насилном понашању при хапшењу:

У периоду 1997—2005. Флојд је осуђиван осам пута, због низа крађа и поседовања дроге, и у том периоду провео је три године и два месеца у затвору. Године 2007. он је оптужен за оружану пљачку у инвазији на кућу у којој је „држао пиштољ на стомаку труднице” док остали саучесници крали. Флојд је склопио споразум о признавању кривице 2009. године те је осуђен на пет година затавора.Четири године пуштен је на условну слободу.
677z381_FLOJDkomemoracija.jpg

Америка на коленима , бензина нема и неће га скоро бити ..Почело је оно што сам предочила да ће кренути а то је поновни сценарио из 2008 године , овај пут још јачи .

Несташица бензина и раст цена , инфлација , пад цена некретнина је следећи а онда масовни губитци послова и пропадање .

тик, так ..сат ПРАВДЕ откуцава , дошло је време за наплату!

Америка на коленима , бензина нема и неће га скоро бити ..Почело је оно што сам предочила да ће кренути а то је поновни сценарио из 2008 године , овај пут још јачи .

Несташица бензина и раст цена , инфлација , пад цена некретнина је следећи а онда масовни губитци послова и пропадање .

Nastupa Slobina osveta.
Sad Amer ima problem sa benzinom.

mene zanima koliko je žitelja rajske Amerike ostalo bez svojih nekretnina?

mislim na krezubu Ameriku...

зашто мислиш само на крезубу Америку .Тек ће да остају без домова и средња класа које практично нема и висока каласа ..суноврат куца на врата

Hoce li Rusija slati rakete na Kubi , jel postavljaju lansere LOL

Kakva si ti komedija jbt

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back