Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabo kapiras ovih dana.
Pitao sam te da li ideš na Maga miting sa oruzijem?
vec sam ti rekao: ako hocu da robijam, prvo cu tebi drukari da javim

vidis da ovi tvoji fasisti 'apse sve redom? SERU DA SMO KLAN.
Unity? CNN's Don Lemon: If You Voted For Trump, You're With The Klan, The Nazis, & The Rioters

samo sto nisu skembali trampa i djulijanija...jos je ovaj ostao kratak za pare
The President is reportedly refusing to pay Rudy’s $20,000 a day legal fee, and you wanna know something? I wouldn’t either after the terrible job he did!
https://welovetrump.com/2021/01/14/is-rudy-giuliani-in-hot-water-right-now/

jel se samoubio covek koga su pritisli da je ukrao peljoskin laptop? 'de smem da ti kazem bilo sta? da se samoubijem i ja, jel to hoces? da me nosis na dusi?

poruci tvojim fasistima: ko izda, ... p.p.

ej, bre 20.000 naoruzanih, pa jos im i ja falim sa oruzjem,,,

ja sam pacifista, nista FIZICKO oruzje, samo BOZIJE ORUZJE,... I TRAMPOV SPACE FORCE

Poslednja izmena:
vec sam ti rekao: ako hocu da robijam, prvo cu tebi drukari da javim

vidis da ovi tvoji fasisti 'apse sve redom? SERU DA SMO KLAN.
Unity? CNN's Don Lemon: If You Voted For Trump, You're With The Klan, The Nazis, & The Rioters

samo sto nisu skembali trampa i djulijanija...jos je ovaj ostao kratak za pare

jel se samoubio covek koga su pritisli da je ukrao peljoskin laptop? 'de smem da ti kazem bilo sta? da se samoubijem i ja, jel to hoces? da me nosis na dusi?

poruci tvojim fasistima: ko izda, ... p.p.

ej, bre 20.000 naoruzanih, pa jos im i ja falim sa oruzjem,,,

ja sam pacifista, nista FIZICKO oruzje, samo BOZIJE ORUZJE,... I TRAMPOV SPACE FORCE
Vi imate svu slobodu da lažete i sirite lažne vesti a pritom još da ubedite druge da su oni lažovi i bolesni.
Pa kada stigne kazna vi još više u plač...

Vi imate svu slobodu da lažete i sirite lažne vesti a pritom još da ubedite druge da su oni lažovi i bolesni.
Pa kada stigne kazna vi još više u plač...
Tvoji fejk njuz cim zinu slazu, patoloski lazovi, ali sada su zagrizli i hteli bi, i da kaznjavaju... samo slep ne vidi da ulazimo u fasizam zahvlajuci tvojima

mi smo rekli da se pohapse lopovi, a sada tvoj kazneni odred bi da pohapsi nas 74 miliona trampovaca, one kojima ne uspe da ispere mozak - pa ko je tu ludi fasistA, NAS 74 MILIONA, ILI TVOJIH PAR STOTINA LOPOVA?

svi znaju da su izbori pokradeni, i bajden da je korumpirana baba

MOZETE DA MI PLJUNETE POD PROZOR

VAS NEMA SAKA JADA, A TRAMP KOLIKU PODRSKU IMA SMO VIDELI

.
Лудаци дефинитивно ступају на велику сцену

AOC says Congress may form commission to ‘rein in’ media after Capitol riot

“We’re going to have to figure out how we rein in our media environment so you can’t just spew disinformation and misinformation...

Комисија за медије!

У Америци!!!

Да ли постоји нешто луђе?

.

А шта мислиш да ће се десити за 6 дана? :lol:
pa ja sam ubedjena u trampovu nadmoc, i pobedu ,od pocetka,
u stvari kako vreme odmice, sve vise
ponasanje svetskih gazda i njihove reakcije govore o njihovoj moci,
a jos vise o nemoci,
zasto bi se oni tangirali sta ce tramp reci,
i jurili ga kroz medije ko gubavca, i bojali se tezine njegovih reci,
ako su toliko sigurni u svoju pobedu i silu,
ne, ne, ovo su poslednji trzaji smlacenog stakora

.

“We’re going to have to figure out how we rein in our media environment so you can’t just spew disinformation and misinformation...

Комисија за медије!

У Америци!!!

.
ha, ha,,
pa kazem ja, znaju oni jako dobro sta im se sprema,
ne bi ovo sve radili sta rade,
oni kao jure njega,
a on njih sabio u musiju rupu

.

Комисија за медије!

У Америци!!!

.
PA NISU IMALI ORVELOVU 1984 KADA SU ISLI U SKOLU KAO LEKTIRU, PA SU SE SAD SETILI... SAMO NEKA LUDUJU, STo VISE!
KOKOSKA SE UPLASILA, I SAD CE SVE NAS DA PO'APSI, AKO CENZURA NE PRODJE
AOC Says She Feared For Her Life During Capital Invasion, “I Thought I Was Going to Die”

MA BEZI BRE KALASTURO! tulsi je nasa heroina, a ti si kokoska!

emoram da pitam zenu da se preselimo na havaje.

Poslednja izmena:
Tvoji fejk njuz cim zinu slazu, patoloski lazovi, ali sada su zagrizli i hteli bi, i da kaznjavaju... samo slep ne vidi da ulazimo u fasizam zahvlajuci tvojima

mi smo rekli da se pohapse lopovi, a sada tvoj kazneni odred bi da pohapsi nas 74 miliona trampovaca, one kojima ne uspe da ispere mozak - pa ko je tu ludi fasistA, NAS 74 MILIONA, ILI TVOJIH PAR STOTINA LOPOVA?

svi znaju da su izbori pokradeni, i bajden da je korumpirana baba

MOZETE DA MI PLJUNETE POD PROZOR

VAS NEMA SAKA JADA, A TRAMP KOLIKU PODRSKU IMA SMO VIDELI
Mozda bi se najbolje osecao u ludnici , mada i tamo bi te proganjala antifa z:poz:

Ameri su ludji od nas, ako hoces veruj, a ako neces, veruj u milvoki.deewealth... ja imam neke stanley gedore i workzone cheap busilicu, bas sam procitao u garazi, pa reko' da ti javim: znas kolike tarabe sam namontirao sa njom u backyardi?
To je za amatere , mi sto radimo dosta mi ne kupujem jeftin alat.
Hitachi , Makita, Milvoki, Bosch samo.
Ima i kod nas Parkside ali to je hobi alat.
Ja mislio da ste vi na zapadu ozbiljniji po pitanju alata , kad ono bas takos vise voli da ima brendiranu pusku nego busilicu ili srafilicu z:mrgreen:

AOC je imala opravdan strah. Velika mržnja vlada prema njoj. U suštini isto bi se i Tramp osećao ako bi mu antifa provalila u Belu kuću, nema sumnje linčovali bi ga. Kao što bi i trampisti, qanon, proud boys linčovali AOC da su je se dokopali zajedno sa Pelosijom i Pensom. Mržnja je i od strane kolega prisutna, pre pet meseci
Zar mi stvarno moramo da se vredjamo? pa zar ti stvarno mislis da kada bilo ko sa prosecnom inteligemcijom poslusa i odgleda nju i tulsi gabard, da ima neke nedoumice? KOKOSKA, MOZDA SE ONA ZAISTA UPLASILA, ALI JE FAKAT DA IZA NJE STOJI NEKO DRUGI, DA JE ONA PION

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back