Pa imate i vi BLM, ne samo Antifu i imate još svašta nekakve pokrete poput onih feminističkih #MeToo i šta već sve.
Proud Boys su ti po meni odgovor na progresivni kulturni marksizam i pokušaj muškaraca da više utiču na kulturu u USA.
Biće prozivani fašistima iako su u suštini prihvatili libertarijansku ideologiju.
Oni su ti nekakvi libertarijanski nacionalisti po mom mišljenju. Dosta ih gotivim i prilično su moji po ideologiji.

Neguju šmek nekakvih motoklubova i momačkih bratstava. U suštini oni su ti pandan feministkinjama i promovišu muški mačoizam i samo su momci koji piju pivo i razgovaraju.
Nisu kao tvoja Antifa koja želi da podigne revoluciju i uništi kapitalizam. Proud Boys samo piju pivo i razgovaraju u kafani u suštini.
Idu i da se tuku kao navijači to da, ali s obzirom šta su Antife i BLM napravili imaju pun legitimitet i to isti onaj koji zahteva Antifa, a to je da se nacistima treba supotstaviti na ulici. Samo što to Antifa ne radi već je Antifa nacistička po meni, a Proud Boys radi njen posao u suštini.
A i po US Constitution Proud Boys ne samo da imaju pravo da postoje već imaju pravo i da budu milicija i da nose oružje i to ORGANIZOVANO.
MAGE su obični ljudi opčinjeni Trampom, ne znam koliko pratiš TW, ali sada kukaju dosta za Trampom i nose njegove slike u profilnim.
Qanon su psihotični teoretičari zavera...