Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako ćemo realno u slučaju da Tramp uz pomoć vojske, rulje i proud boys spreči Bajdena da postane predsednik jedino logično bi bilo uspostaviti Američko carstvo i onda bi mogli to porediti sa Osmanskim. Možda bi imali izbore tamo kao u Belorusiji gde Lukašenko dobije 90%. Nasledio bi ga sin kao u Belorusiji i Severnoj Koreji. Tu već imamo paralelu i sa carstvom i sa komunističkim dinastijama.
Nisam na to mislio.
Njemu je ista preporuka da li govoris o Kini, Svedskoj, Cileu, Svajcarskoj ili Srbiji.
Ne postoji prostor za specificnosti drzava, istorijske varijacije, velicinu drzave, ekonomsko stanje i razvijenost.
Uvek je ispravno samo jedno, mali porezi, mala drzava.

Zašto se slobodan čovek boji, šta ga toliko muči ili bolje rečeno proganja?
Daj nam neki link sa kabala urotama 😳
bojimo se da nas ne cipujete pa da svi postanemo isprani mozgovi kao vi, zombi apokalipsa, taj fazon, samo prvo trebate da nas razoruzate
FACEBOOK Is Purging All Content with the Phrase “Stop the Steal” from Platform — No More Questioning Fraudulent Election Results Will be Allowed!

urota je u tome, da mi trazimo da nas pocistite sa soc. medija, to je nas plan, jer onda niko nece da cvam preda oruzje kako stye planirali pre zavodjenja koncentracionih logora, - mi smo hteli da vi pokazete svoje pravo lice, da koomplet magu proglasite teroristima, 70 miliona ljudi... saka pedofila i korumpiranih nakaza

Ali ti nikako ne kapiras da to mi i oni ne vodi nikuda..
Vama se nesreće dešavaju i večito vam neko kriv...
Svaki Maga fail vi gledate kao da je bilo zavere...vama ti čipovi ni vaxine i ne trebaju, imate neko Maga stanje..

Normalno da postoji nešto između, ogromna većina populacije, samo što su ekstremi uvek najglasniji.
Znaš kako, obe strane imaju svoje ekstreme i oba su podjednako loša
Ne može se opravdavati ekstremno levo za rad višeg cilja i uništenja ekstremno desnog.

Mi smo barem imali prilike da na svojoj koži osetimo koliko su ekstremi, esktremno loši
Pokusavam da povezem ova dva posta i diskusiju u koju si usao.
Ne ide mi.

Nisam na to mislio.
Njemu je ista preporuka da li govoris o Kini, Svedskoj, Cileu, Svajcarskoj ili Srbiji.
Ne postoji prostor za specificnosti drzava, istorijske varijacije, velicinu drzave, ekonomsko stanje i razvijenost.
Uvek je ispravno samo jedno, mali porezi, mala drzava.
Ne samo to, nego ja smatram da Smoki nikako da napiše da voli diktaturu u stilu Pinočea a mrzi demokratiju. Slobodu veliča samo u domenu ekonomije i eventualno u političkoj nekorektnosti njegove političke opcije. I smatra da treba da bude svuda tako. Klasično liberalan je to otvoreno pisao. I glavno obrazloženje je sledeće - demokratija pre ili kasnije dovede da i leva opcija pobedi a to će uništiti državu jer sve levo je zlo, pa čak i socijaldemokratija. Po meni je to poštenije napisati nego pravdati želju za vojnim pučem jer se desila kradja koja nije ni dokazana. Klasični bi pisao da Tramp treba da uspostavi dikaturu kao Pinoče sve i da nema kradje, dosta otvoreniji i jasniji stav. :lol:

Svaki Maga fail vi gledate kao da je bilo zavere...vama ti čipovi ni vaxine i ne trebaju, imate neko Maga stanje..
mislis maga je dijagnoza? i zato sto smo ludi, kao tramp sa nukl. kofercetom, potencihjalni smo teroristi, sve nas treba zatvoriti onemoguciti i sl.?

ja mislim da je ovo urota pedofila i ucenjenih, ili samo korumpiranih politicara, ali ti slobodno veruj da su posetioci pedo ostvra normalni, a mi ludi

nikako da napiše da voli diktaturu
jok izborI su se krali ko zna koliko puta u istoriji, i to sme da se pise, samo ovi poslednji nisu, i ne sme o tome da se zine? VI ZAGOVARATE DIKTATURU

mislis maga je dijagnoza? i zato sto smo ludi, kao tramp sa nukl. kofercetom, potencihjalni smo teroristi, sve nas treba zatvoriti onemoguciti i sl.?

ja mislim da je ovo urota pedofila i ucenjenih, ili samo korumpiranih politicara, ali ti slobodno veruj da su posetioci pedo ostvra normalni, a mi ludi
Ima podjednako ludih i loših na obe strane.
Ali gop je doživeo krizu zbog Trampove samovolje.

Ne samo to, nego ja smatram da Smoki nikako da napiše da voli diktaturu u stilu Pinočea a mrzi demokratiju. Slobodu veliča samo u domenu ekonomije i eventualno u političkoj nekorektnosti njegove političke opcije. I smatra da treba da bude svuda tako. Klasično liberalan je to otvoreno pisao. I glavno obrazloženje je sledeće - demokratija pre ili kasnije dovede da i leva opcija pobedi a to će uništiti državu jer sve levo je zlo, pa čak i socijaldemokratija. Po meni je to poštenije napisati nego pravdati želju za vojnim pučem jer se desila kradja koja nije ni dokazana. Klasični bi pisao da Tramp treba da uspostavi dikaturu kao Pinoče sve i da nema kradje, dosta otvoreniji i jasniji stav. :lol:
Klasično Liberalan piše o ideologiji koju propagira Hans-Hermann Hoppe. Ja ne podržavam tu ideju iako cenim njegovu misao.
I nije tu ni diktatura glavna već anarhokapitalistička utopija.
Ja nisam protiv demokratije, ali leve ideje su duboko pogrešne, samo o tome pišem dakle.
O štetnosti i kontraproduktivnosti svih levičarskih politika.
To da će nešto biti besplatno je velika laž.
Siromašenje srednjeg sloja u USA nije zbog kapitalizma već upravo zbog levih ideja i zbog Fed-a koji ubacuje velike količine novca i time doprinosi inflaciji.

Ron Paul | How the Fed, Deep State Destroy the Middle Class

U pravu si, Smoki se izgleda stidi svojih stavova, pa ih samo ponekad brani i otvoreno zagovara, a uglavnom govori izokola.
Znas, ovaj libertarijanac je rekao da ti ne treba demokratija ... :)

jok izborI su se krali ko zna koliko puta u istoriji, i to sme da se pise, samo ovi poslednji nisu, i ne sme o tome da se zine? VI ZAGOVARATE DIKTATURU
Ali nisi urlao da su pokradeni izbori kada ih je dobio Trump.
Vi ste obesmislili sistem i postojanje države.

Klasično Liberalan piše o ideologiji koju propagira Hans-Hermann Hoppe. Ja ne podržavam tu ideju iako cenim njegovu misao.
I nije tu ni diktatura glavna već anarhokapitalistička utopija.
Ja nisam protiv demokratije, ali leve ideje su duboko pogrešne, samo o tome pišem dakle.
O štetnosti i kontraproduktivnosti svih levičarskih politika.
To da će nešto biti besplatno je velika laž.
Siromašenje srednjeg sloja u USA nije zbog kapitalizma već upravo zbog levih ideja i zbog Fed-a koji ubacuje velike količine novca i time doprinosi inflaciji.

Samo ti slusaj ekstremiste, oni najbolje znaju. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back