- Poruka
- 41.996
Ti si počeo da se svađaš, ne ja...Samo jos da nadjes nekog socijalistu da se posvadjas sa njim.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si počeo da se svađaš, ne ja...Samo jos da nadjes nekog socijalistu da se posvadjas sa njim.![]()
ne radi se ovde o meni ili tebi, razmisliProvalio si nas ali kasno..
Jel ti lakše kada ti neko kaže da si u pravu ?![]()
Nisam razmisljao kako MAGA vidi Kinu. Obicno je problem sto americki politicari vide Kinu kao kapitalisticku na putu ka demokratiji i glavna zamerka je odliv poslova.Većina MAGE smatra da je Kina komunistička i da im je i ovaj virus ona poslala. Dakle oni smatraju da su Demokratska stranka, Kina, Kuba i Venecuela crvena kuga koja će ih porobiti ako ne uspostave svog Pinočea - Trampa.

Ne pravi se baš toliko naivan, možda Amerikanci nisu znali to što pišeš, mi smo to odavno iskusili...ne radi se ovde o meni ili tebi, razmisli
pre 4 godine niko nije znao sta su i ko su fejk njuz, niko nije znao za ucenjivanje politicara p/reko pedofilije, a sta ce tek biti kada tramp sateran u cosak deklasifikuje ozbiljnije stvari - mislim, razmisli samo koliko je piglosi ocajna i ceo levi sektor kada im se zuri da sve nas proglasi teroristima, a trampa pedalira pre 20. januara
Pens je odigrao mudro.

Mi smo ok razgovarali, dok nisi poceo da se svadjas sa zamisljenim socijalistima.Ti si počeo da se svađaš, ne ja...![]()
I ja mislim, fin čovek.Pens je odigrao mudro.
Na kraju se nije zamerio demokratama jer nije opstruisao Kongres a ni trampovcima jer nije aktivirao 25 amandman.
Budući predsednik ili na mestu gde je kornjača.
pa ja i pricam da su ameri tek sad saznali, ali zahvaljujuci trampu, a to da smo mi znali, to je jasno - ja sam samo zbunjen kako i pored svega vas nekolicina moze da podrzava ovu zaveru fejk njuz i demorats sa bajdenom koji nas mrziNe pravi se baš toliko naivan, možda Amerikanci nisu znali to što pišeš, mi smo to odavno iskusili...
Tramp mu oprostio sto ga je izdao, Pens mu oprostio sto je hteo da ga obesi.
Ma nije to bitno - ne nerviram se ja, dovoljno dugo sam na netu da se nimalo ne uzbudim kad krene žustrija rasprava.Mi smo ok razgovarali, dok nisi poceo da se svadjas sa zamisljenim socijalistima.
E sad, prihvatam moju krivicu, uvek zaboravim da si liberalna pahuljica i da moram izokola da kritikujem libertarijance u tvojoj blizini.
, a neko ko želi Bostonsku čajanku jeste i to u samom srcu Amerike.Ne, ti ne shvataš da supermilijarderi doprinose jačanju srednje klase i običnih ljudi.
Globalizacija poslovanja je dovela do supermilijardera.
Evo na primer Elon Musk je sada najbogatiji na svetu i sa lakoćom je uradio dosta više nego program NASA Space Launch System iako je potrošio dosta manje para od njih za ono što je svojevremeno bio uradio sa SpaceX
Socijalizam je to, bacanje para na gluposti.
Država potroši 10 puta više para i ništa ne uradi, a kapitalista uradi mnogo više i mnogo bolje.
I ti se pobuniš što Elon Musk iil Bezos ima 200 milijardi, ali on to ulaže i dodatno stvara gomilu poslova i unapređuje celo čovečanstvo mnogo bolje nego neki državni program.
Tramp je jadan i bedan na toliko načina, bio i ostao.Tramp mu oprostio sto ga je izdao, Pens mu oprostio sto je hteo da ga obesi.
Ponovo su najbolji drugari.![]()
.Ma nije to bitno - ne nerviram se ja, dovoljno dugo sam na netu da se nimalo ne uzbudim kad krene žustrija rasprava.
Nego je reč o tome da neko ko bi ubijao milijardere nije ekstremista poput Ken Livingstona ili Bernie Sandersa, a neko ko želi Bostonsku čajanku jeste i to u samom srcu Amerike.
Pa ne bih mogao da ne reagujem.

Brate samo ću ti reći da živimo bolje nego ikad i da se i oko ekologije možemo lako izboriti i to nije nikakav problem.Ne ti ne shvataš gde je koreni uzrok problema, znaš ono "root cause analysis"
Ti misliš da se milijarde prave ni iz čega, iz blata, od vazduha, a ja ti kažem da sve to predstavlja:
1) napumpani balon bezvrednih cifri koji će jednom pući i odvesti nas sve u tri lepe p. m. zajedno sa svom našom imovinom, ušteđevinom i penzionim fondorm ILI
2) crpljenje resursa koje otimamo od dece i čime unucima i praunicima skraćujemo život i uništavamo šanse
Misliš da preterujum, ne uopšte.
Priča o Musku i Tesli će nas u dva i po koraka odvesti do Mačve, Drine, jadarita i Rio Tinta.
To ti je ta pomama da se pravi profit, da bi imućni postali milioneri, milioneri milijarderi a milijarderi da nemaju više pojma koliko imaju.
Bole njih dupe za zemlju, za Drinu, za Srbiji, treba im jadarit i uzeće ga po svaku cenu a to što će ti ljudi tamo biti prinuđeni da se rasele, što će deca umirati od karcinoma, znaš koliko bole dupe i Rio Tinto i njihove direktore i deoničare kao i Muska i njegove deoničare. U suštini bole i tebe dube, najiskrenije, ako imaš deonice Tesle a nemaš imanje pored Drine, šta te bole one stvar što će narod tamo da pocrka.
Slobodno nastavi da živiš u iluziji da suluda pomama za besprizornim bogaćenjem unapređuje čovečanstvo.
Smoki ne teraj nas sada da branimo Trampa mesto tebe hahaTramp je jadan i bedan na toliko načina, bio i ostao..
Ma ja se tog balvana gadim - uopšte se gadim narcisoidnih matorih budaletina njegovog tipa i posebno demagoga.Smoki ne teraj nas sada da branimo Trampa mesto tebe haha
jok nego ce piglosi da proglasi trampa ludim teroristom, jer su trampovci bili na livadi, i branili antifi da razbija prozore? onda su pusteni unutra samo da bi se okrivila maga, ali:Smoki ne teraj nas sada da branimo Trampa mesto tebe haha
Brate samo ću ti reći da živimo bolje nego ikad i da se i oko ekologije možemo lako izboriti i to nije nikakav problem.
E sad Srbija je sirotinjska pa je to problem sam po sebi.
Daleko veći problem od te ekološke priče je Green New Deal koji je samo Fond za Preporod.
Nije to realno. Napredak će sigurno dovesti do smanjenja zagađivanja i to je sada trend.Verovatno i živimo ali na čiji račun
Da li ti se sviđa možda ideja da tvoj unuk neće moći nikada da proba dunavsku ribu jer će biti nejestiva, ako je uopšte bude bilo
Neće moći da jede ni morsku ribu i plodove mora, biće puni olova i mikroplastike
On neće moći da priušti sebi da poseče neko drvo jer ćemo mi sve poseći
Vodu će skupo plaćati a iz česme je neće piti nikad, zatvaraće usta kad se tušira da se ne otruje
Ovo uopšte nije pitanje ekologije nego pitanje RESURSA, mi lepo živimo na račun toga što ubrzano trošimo resurse koji nisu neograničeni i nisu obnovljivi.
I dok većina populacije troši koliko im treba, pa malo više, pa mnogo više ili mnogo, mnogo, više imaš i te tvoje milijardere koji resurse pretvaraju u nule na računu iako im ne trebaju uopšte, niti će moći da ih potroše i njihovi čukun unuci.
Samo da bi imao više, da bi bio najbogatiji.
Šta će čoveku više od 50.000.000 dolara, za koliko mu to života treba,
ma da pelcujemo svet i resimo problem, po milijarde, a ostali u vecna lovista, a nije losa ni gejtsova ideja o sterilizaciji vakcinama?mi lepo živimo na račun toga što ubrzano trošimo resurse koji nisu neograničeni i nisu obnovljivi.