Trućate o izbornoj kradji iako su svi sudovi pa čak i vaši republikanski rekli da kradje nije bilo sa sve Ejmi. Zatim jurnete na Kapitol i željno očekujete da vojska nešto uradi. Do odluke sudova se može reći da ste bili legalisti ali posle toga jeste ekstremisti, žao mi je ali je tako.
ma kakvi, bezveze se lazemo
vidi ja sam uzeo republikansko, trampovsko MAGA ruho, a u stvari mogu da budem i liberal, nije bi bitno, globalista sam po def; MOJ PORIV JE RELIGIOZAN, ali ne moram da budem selja iz belog potoka - tu ulogu ste mi vi glumci dali
sudija vrh. sudija roberts je visio na epstnovom pedo ostrvu, izbori su bili farsa, ja ne znam kako to vama nije jasno
juris na kapitol, inflitriranje antife, hapsenja ''nasih'', a intevjuisanje i pustanje ''njihovih''[CNN, ONOG MALOG STO JE SNIMAO, vec je pusten iz 'apsa], ja ne znam stvarno kako to ne vidis da je sve REZIRANO, cak i ovo insistiranje da je sad ted kruz ''terorista''
kapitol, video je jasan : esli su namestili sacekusu [pucnjevima joj je privucena poaznja, i kada je postala meta, jel morala je da se popne, tek onda je atentator izleteo iz zaklona i ucmekao je, antifovac bio sa strane, tacno je znao gde da se nameesti, a specijalci na metar iza esli, bukvalno je dopracena na mestro gde je postavljena zaseda], a onaj policajac se samoubio, dan kasnije, ili dva - zasto?
drugi video - policija sprovodi antifu kroz kapitol
trec- nasi kradu piglosjin laptop
...
bezveze se lazemo, vojska se cuva za kasnije, ne treba vojska za kapitol, bezveze lazes samog sebe