- Poruka
- 2.113
Kakvo je tvoje mišljenje o hutskim teroristimaKaspije pomaze da se opere ime ljudi koji istrebili deo njenog naroda.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo je tvoje mišljenje o hutskim teroristimaKaspije pomaze da se opere ime ljudi koji istrebili deo njenog naroda.![]()
Vise mi se svidja Nosfijevo objasnjenje, bio je nacionalista i ponosan na formiranje moderne Turske, bez obzira na cenu.Verovatno Čenk kada je formirao tu stanicu akcenat stavljao na tome da su Mlado Turad bili reformisti, progresivci, turske demokrate. Da je znao da će mu Jermenka biti glavna na stanici verovatno bi dao drugi naziv.
Da glavosece ne treba da ih istrebe.Kakvo je tvoje mišljenje o hutskim teroristima
Bio je recimo protiv rata u Iraku.
Eto vidiš, obožavaš kozojebe HutijeDa glavosece ne treba da ih istrebe.
Eto vidiš, obožavaš kozojebe Hutije
A posle bacaš kamenje na nedužne prolaznike *mene*
A kada Krstaši nekom civilu odseku glavu bombom, tome aplaudiraš.
I kozojeb ima pravo da zivi, a ne samo glavosece.
Opa, volis ti da genocidises, nemoj da se krijes.A kada Krstaši nekom civilu odseku glavu bombom, tome aplaudiraš.
Tipičan jermenski stav
Opa, volis ti da genocidises, nemoj da se krijes.
Kako rece:
Glavosece rade pravednu stvar.
Nisam navijao.Za koga si navijao u Iračkom ratu
Ljigavo nema štaNisam navijao.
Treba oprostiti nekima koji to zasluzuje a ne da se stalno prave neprijatelji u okruzenju i to Americkom , znaci dalekoh od Jermenije i Turske.Kaspija pomaze da se opere ime ljudi koji istrebili deo njenog naroda.![]()
Ne meri me po sebi.Ljigavo nema šta
Ok, onda Jevreji treba da oproste Hitleru.Treba oprostiti nekima koji to zasluzuje a ne da se stalno prave neprijatelji u okruzenju i to Americkom , znaci dalekoh od Jemrenije i Turaske.
Razočmarenje... pustoš izlazi iz ormanra kao Šia Kafir
Ali Hitler nije ziv ... ti sada tripujes da je Cenk neki Turski fanatik koji jede Jermene za dorucak ... bzv totalno..Ok, onda Jevreji treba da oproste Hitleru.![]()
Nije to novi sukob.
Dobro, eto ti otvori "Hitler TV" i pozovi Jevreje i Nemce da se pomire.Ali Hitler nije ziv ... ti sada tripujes da je Cenk neki Turski fanatik koji jede Jermene za dorucak ... bzv totalno..
Da ... ja za ovaj sukob u Izraelu najvise krivim verske fanatike ... oni su ostali zarobljeni u praistoriji.Nije to novi sukob.
Meni smetaju svi verski fanatici, domaci i strani, hriscani ili muslimani.
Jami ne voli kad joj neko dira glavosece, ali se ne buni kad se ostali kritikuju.
Ali ti ne smeta jedna fela Terorista, a to su hutijiNije to novi sukob.
Meni smetaju svi verski fanatici, domaci i strani, hriscani ili muslimani.
Jami ne voli kad joj neko dira glavosece, ali se ne buni kad se ostali kritikuju.
Nosis li burku?Razočmarenje... pustoš izlazi iz ormanra kao Šia Kafir
Ma da, treba pustiti glavosece da odrade "pravednu stvar" do zadnjeg Hutija.Ali ti ne smeta jedna fela Terorista, a to su hutiji
Mnoge demokrate u USA su protiv rata u Jemenu. Pustoš je u tom klubu a ti si neokon warhawk.Ali ti ne smeta jedna fela Terorista, a to su hutiji
Ali tebe buni ono Young Turks i The Young Turks aka TYT ... nije isto , bukvalno si explodirao zbog naslova.Dobro, eto ti otvori "Hitler TV" i pozovi Jevreje i Nemce da se pomire.![]()