pa ja ozbiljno brinem za tebe, cuvaj se.Good point. Juče se baš Ušinem bučicom od 1.1 funte a.k.a. pola kila
zauebi sportove, dobra je i setnja. bazen, sauna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja ozbiljno brinem za tebe, cuvaj se.Good point. Juče se baš Ušinem bučicom od 1.1 funte a.k.a. pola kila
Ма војне буџетлије лобирају о рату, ко ће финансирати ту рупу без дна.Demokrate kao glavnu pretnju vide Rusiju jer su paranoični da će ih Rusija vojno poraziti na raznim tačkama gde su linije vatre, od Istočne Evrope do Bliskog Istoka. Republikanci sa druge strane kao i sam Tramp smatraju da je Kina glavna pretnja jer stvari posmatraju iz ekonomske perspektive. Svakako strahovi republikanaca jesu realniji po pitanju Kine jer ona jeste mnogo veći ekonomski džin nego što će Rusija ikada biti vojni. Na kraju kada se pogleda koliki je vojni budžet USA a koliki Rusije i to se na primer uporedi sa ekonomskom trkom izmedju USA i Kine, jasno je da je neizvesnija trka broj dva.
Vojska je ušla.Iskacu mi slike na fb, kao porucene
![]()
Bice da je dobra ta manjina kad ti trebaju ovolike trupeNe, to samo znači da se druga strana mnogo radikalizovala pa iako je sada u manjini mnogo su opasniji. I sam Tramp ih je radikalizovao zadnja četiri meseca do vrhunca.
Pics or it didn't happen.Pa da.
Ja neki dan kupim opremu za gimnastiku, i vrlo je povoljna jer su tvoji Robotic Gooks bili upregnuti kao robovska radna snaga.
Има истине у томе, али, они такође имају огромно домаће тржиште.
Мислим да је касно, прош'о воз.
Амери су се две деценије замајавали Русијом чији је БДП као државе Њу Јорк.
Кинеска морнарица је 25% већа од америчке, поболи су заставу на месец, направили нуклеарни реактор топлији од Сунца. Предалеко су одмакли.
Koliko je to oz, hocu reci ozona.Good point. Juče se baš Ušinem bučicom od 1.1 funte a.k.a. pola kila
Pazi, bili su manjina i 2016 kada je Tramp pobedio elektorima a ne popular vote. Sada pošto nisu pobedili ni elektorima i Trampovim tvitovanjem odlučili su da postanu paravojna formacija Lin Vuda i gerila. Mada to jeste baš mala grupa proud boys i qanon ludaka ali dovoljno opasna da se moraju angažovati snage reda.Bice da je dobra ta manjina kad ti trebaju ovolike trupe
I naravno da od te manjine ni 5% nije radikalno
Да, али три ствари:
1. Још увек једу шишмише
2. Немају агресивне претензије према Западној Цивилизацији већ заправо
3. су опседнути Западом и они желе да постану Запад
Русија с друге стране покушава да пушта своје пипке по ЕУ, има фарме тролова, меша се у политику САД, ЕУ, ровари са својим шпијунима, врши инвазију на околне државе и слично.
Рецимо прошлог лета су хтели да закољу градоначелника Прага.
Руска Претња је стварна.
Apsolutno.Охрабривање таквих психички маргиналних људи је један од горих Трампових потеза.
Са тим људима нема позитивних исхода.
Ne mogu se složiti sa tim, jer dokaza za tako nešto nema, a zvanično se nisu deklarisali tako.Ти ПБ су исто што и Хитлерјугенд или ККК. Не заваравај се.
Mislim da je populizam među običnim svetom preko potreban element ukoliko ne želimo da se marksizam proširi u USA u istoj meri u kojoj se proširio u UK.Да, то нису баш нека фина господа.
Ако једине стегоноше западне цивилизације треба да буду неки тетовирани шлосери онда смо већ изгубили. А нећемо изгубити никад.
baba je na kiseoniku, batali unceKoliko je to oz, hocu reci ozona.![]()
drugim recima, kinezi su nam platili da im se ne mesamo u nametanju duznickog ropstva africiZakljucak, uticaj Rusije nije dovoljno jak da bi se menjala strategija u Africi zbog njih, vec se treba koncentrisati na druge oblasti kao sto je Evropa i BI.
Tramp vraca Kubu na listu drzava koje sponzorisu terorizam.
Bajden kaze da ce ponistiti mnoge Trampove odluke vezane za Kubu, ali ce trebati vremena za to.
https://www.dw.com/en/us-puts-cuba-back-on-state-sponsor-of-terrorism-list/a-56198156
US puts Cuba back on 'state sponsor of terrorism' list
Ako izadjemo iz politike i posmatramo sta se desava sa Kinom iz ugla kulturnih promena.2. Немају агресивне претензије према Западној Цивилизацији већ заправо
To je uradio nakon sto su ga skinuli, onako zainat.Zbog ovakvih stvari su ga i skinuli
1. Цивилизоваћемо их, дајте им шансу.Да, али три ствари:
1. Још увек једу шишмише
2. Немају агресивне претензије према Западној Цивилизацији већ заправо
Русија с друге стране покушава да пушта своје пипке по ЕУ, има фарме тролова, меша се у политику САД, ЕУ, ровари са својим шпијунима, врши инвазију на околне државе и слично.
Рецимо прошлог лета су хтели да закољу градоначелника Прага.
Руска Претња је стварна.
Апропо тога, знаш да већ неки пут читам како Кинези пију крв својим студентима, емигрантима и сл по крштеним земљама. Контролишу их, намећу им неке лудачке задатке, ови престрављени, а земље-домаћини ћуте као *****.
Пази ово рецимо. Који отров.
https://www.theatlantic.com/interna...as-influence-efforts-germany-students/593689/
.Pazi oni izvestavaju direktno iz Vasingtona a ti se pravis da si Sputnjik.
Velika razlika.