YujiroHanma
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osnivanje pokreta "Berane sad" // Prisustvuju Krivokapić, Spajić i Milatović Корисник пре око сат времена Berane online
Трајање видео снимка: 50 мин.
Kakav si ti to Srbin, kad pored Herceg Novog ti Budvu navodiš, Budvani su bili pocrnogorčeni do skoroNek mi ne zamere sunarodnici ali pre bih otisao u Grcku na more nego u Montenegro. Izuzetak je Budva naravno. Sta cu ja Demokratama i DPSovcima ovako genocidan. Sta ce im moji genocidni novci![]()
Jočićka samo nek je zdravo.Inače, Marina Jočić postavila fotografiju na kojoj su Milo,Krivokapić,Bečić,Abazović,i Spajić,Milatović uz kletve Amfilohija kako su ova braća uz NATO.
Još samo da uzme glavicu bjelog luka i maše im iznad slika.
Da ne povjeruje čovjek koji primitivizam o kolegijalnosti s kojima je došla tada do pozicije ministarstva ekologije da bi potom Krivokapića nazvala tranjom.
I malo joj to nego je zauzela mjesto u mtelu.
Poslije ovog očajničkog blatenja dojučerašnjih koalicionih partnera ne znam kako sebe i vide pored istih.
Barem neki nivo da su pokazali,ali ne.
СНП ће највјероватније изгубити велики број гласача (садашњи градоначелник Богавац, као и претходни Шћекић су из СНП-а), ДФ није упропаштен али би могао такође да изгуби доста гласача, чак и да се не оснива ова нова партија.Šta misliš, koliko imaju šanse pored demokrata?
DF mislim da je u Beranama ugasio.
Kakav si ti to Srbin, kad pored Herceg Novog ti Budvu navodiš, Budvani su bili pocrnogorčeni do skoro![]()
СНП ће највјероватније изгубити велики број гласача (садашњи градоначелник Богавац, као и претходни Шћекић су из СНП-а), ДФ није упропаштен али би могао такође да изгуби доста гласача, чак и да се не оснива ова нова партија.
Један од разлога је беспотребан захтјев ДФ-а за смјену министра Стијовића, јединог у Влади који је из Васојевића. Било им је важно да се придруже СНП-у који је тражио и смјену министарке Братић, поред министра Стијовића.
Стијовић је рођен је у Србији, има породичну кућу у Андријевици, завршио средњу школу у Беранама и тд.
Осванули билборди: Андријевица уз министра Стијовића 16. 1. 2022 in4s.net
https://www.in4s.net/osvanuli-bilbordi-andrijevica-uz-ministra-stijovica/
За шансе не знам, јер је пуно људи разочарано овим дешавањима и неизвјесношћу па можда неће хтјети уопште да изађу на гласање.
Ови ће избори показати расположење гласача и за изборе у Подгорици!
Да се присјетиш дешавања и Премовића...
Beranci blokirali put: "Ako se mi povučemo možemo samo da selimo iz Crne Gore" 24.06.2020 - youtube.com/watch?v=Z2gMkCNJkZI
Čak i za vrijeme Rimljana?Budva vazda bila dominantno srpska![]()
nema normalnoga ovdjeCrna Gora htela da bude u centru pažnje.
Zeznuli ih Rusi i Ukrajinci.![]()
ahahahahahaahhahaha