Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D

FMcGgnAXEAQk4HB
Koja je ovo prsotina od momka balkan mu se sprda sa glavom, jodzamne atrakcija tvitera 😂 najpoznatiji komita 😂

Ok,poruka druga "širim šovinizam" obrisana.Hvala adminima.

Da,Srbija je multietnička država.

Dovoljno je prošetati Kalemegdanom.

Osjetiti zvuke Skadarlije,i Dunav.

Što ste vi to SNS družino učinili od Srbije?

Kome prodajete mzb?

Da niste malo više pročitani?

O kakvom Srpstvu vi govorite dok mladi odlaze u kolonama iz države?

Kakav pink,Marić i ostalo? Batalite.

A šovinizam ću da prijavim.

Barem nama u CG se ne svađa sa susjedima, a i tražimo kako ovdje da živimo svi na jednome.

I da ne gledamo u tuđe vjere i običaje sa prezrenjem.

Jer,ima li većeg bogatstva od šarenolikih kultura i različitih mišljenja i ima li veće demokratije od pluralizma?

Nema.

Poslednja izmena:
Inače,moja majka je iz Beograda.

Ne mogu više da ga prepoznam.

Čemu onaj kip od 23m sa mačem u ruci?
Čemu umjesto onog restorana Venecija kineski restoran na Dunavu?

Čemu toliki progon sopstvenih umjetnika?

Čemu Palma u skupštini?

Čemu i kuda vodi sav taj kič i folklor i mitrović?

Žao mi je,ali baš mi je žao.

Ne želim da Srbija srlja u propast,a ovdje već sve po starom.

Inače,moja majka je iz Beograda.

Ne mogu više da ga prepoznam.

Čemu onaj kip od 23m sa mačem u ruci?
Čemu umjesto onog restorana Venecija kineski restoran na Dunavu?

Čemu toliki progon sopstvenih umjetnika?

Čemu Palma u skupštini?

Čemu i kuda vodi sav taj kič i folklor i mitrović?

Žao mi je,ali baš mi je žao.

Ne želim da Srbija srlja u propast,a ovdje već sve po starom.

To su sve tvoji ukusi i ideologija jer ti mrzis nas iz Srbije, kao sto nas i Draginja mrzi, nebitno sto joj je majka Srpkinja iz Pozege.

A mi se ne obaziremo i idemo samo brze jace bolje, zabole me za Palmu kada neko ovoliko raste ekonomski i na svaki drugi nacin.

@Semmeri ovdje sam mnogo duže no ti. Zamjena teza ti je ovdje kao dobro jutro. Napravio sam dugu pauzu pa sad uđem ponekad. Što se tiče nivoa komunikacije, čini mi se da je na malo višem nivou u odnosu na period kad je ovaj forum bio mnogo posjećeniji. E tad je tu bilo svega, a moderacija imala pune ruke posla. A moj znak solidarnosti prema njima je bio da nikad nikoga prijavio nisam. Ozbiljno, koja je poenta? Ovdje svi pišu pod nekim pseudonimima, a siguran sam da na društvenim mrežama gdje se njihov identitet zna, da ne bi smjeli nikoga da krivo pogledaju. Meni je tad pisano svašta, uvrede, prijetnje, čak bila tražena adresa da mi dođu na vrata, jednome sam je i dao, evo 10 godina ga čekam, vjerovatno ima čo'ek obaveza :lol:

E sad zašto je sad malo lakše pisati, vjerovatno jer je manje ljudi. Tako da opušteno.

Jedva su izbegli bankrot u vremenu Korone, ali dve sezone bez ruskih i srpskih turista i CG je bankrot.

Jer zapadnjaci necu u CG jos uvek.
Прошла сезона је била добра захваљујући највише туристима из Србије и Републике Српске, тако да није било питање банкрота!
Руси не гледају острашћено на дешавања у ЦГ, знају они да их пуно народа воли и да је прошла Влада доносила много одлука изнуђено (из нужде).
Министар Милатовић је у Дубаију (посјета ЕКСПО) разговарао са руским замјеником министра за индустрију и трговину око повећања броја туристичких летова из РФ када прође Корона.

ZAVRŠEN PRVI KRUG RAZGOVORA

SNP-u finansije, prosvjeta, zdravstvo, poljoprivreda... 26.02.2022. 12:36h vijesti.me

Nakon što su se u prethodnih nekoliko dana intenzivirali razgovori oko strukture i kadrovskih rješenja u Vladi čiji model je ponudila koalicija Crno na bijelo, juče je završen prvi krug razgovora i dogovorena načelna raspodjela resora.

Kako "Vijesti" saznaju na jučerašnjim pregovrima su učestvovali predstavnici SNP-a, GP URA i manjinskih partija i dogovorena je struktura vlade od 18 resora i tri potpredsjednika.

Postignut je dogovor da mjesto premijera pripadne GP URA, a mjesto predsjednika Skupštine SNP-u. Jedno mjesto potpredsjednika Vlade pripalo bi partijama nacionalnih manjina.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", SNP-u bi u toj vladi pripali resori - finansija, prosvete, zdravstva, poljoprivrede i još jedan resor. Ta partija bi imala i jednog potpredsjednika Vlade.

Manjinske partije bi trebalo da pokriju ministarstvo kapitalnih investicija, informacionog društva, ljudskih prava, te rada i socijalnog staranja.

Ako Socijaldemokrate (SD) uđu u Vladu najvjerovatnije bi dobile resor odbrane i javne uprave.

U Vladi bi se prema načelnom dogovoru ovih partija dio mjesta ostavio i za nestranačke ličnosti.

https://www.vijesti.me/vijesti/poli...je-prosvjeta-zdravstvo-poljoprivreda-vanredne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back