Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
273499174_1021692118693578_591958882193628562_n.jpg

Inače, Marina Jočić postavila fotografiju na kojoj su Milo,Krivokapić,Bečić,Abazović,i Spajić,Milatović uz kletve Amfilohija kako su ova braća uz NATO.

Još samo da uzme glavicu bjelog luka i maše im iznad slika.

Da ne povjeruje čovjek koji primitivizam o kolegijalnosti s kojima je došla tada do pozicije ministarstva ekologije da bi potom Krivokapića nazvala tranjom.

I malo joj to nego je zauzela mjesto u mtelu.

Poslije ovog očajničkog blatenja dojučerašnjih koalicionih partnera ne znam kako sebe i vide pored istih.

Barem neki nivo da su pokazali,ali ne.

Inače, Marina Jočić postavila fotografiju na kojoj su Milo,Krivokapić,Bečić,Abazović,i Spajić,Milatović uz kletve Amfilohija kako su ova braća uz NATO.

Još samo da uzme glavicu bjelog luka i maše im iznad slika.

Da ne povjeruje čovjek koji primitivizam o kolegijalnosti s kojima je došla tada do pozicije ministarstva ekologije da bi potom Krivokapića nazvala tranjom.

I malo joj to nego je zauzela mjesto u mtelu.

Poslije ovog očajničkog blatenja dojučerašnjih koalicionih partnera ne znam kako sebe i vide pored istih.

Barem neki nivo da su pokazali,ali ne.
Jočićka samo nek je zdravo.

Šta misliš, koliko imaju šanse pored demokrata?

DF mislim da je u Beranama ugasio.
СНП ће највјероватније изгубити велики број гласача (садашњи градоначелник Богавац, као и претходни Шћекић су из СНП-а), ДФ није упропаштен али би могао такође да изгуби доста гласача, чак и да се не оснива ова нова партија.
Један од разлога је беспотребан захтјев ДФ-а за смјену министра Стијовића, јединог у Влади који је из Васојевића. Било им је важно да се придруже СНП-у који је тражио и смјену министарке Братић, поред министра Стијовића.
Стијовић је рођен је у Србији, има породичну кућу у Андријевици, завршио средњу школу у Беранама и тд.
Осванули билборди: Андријевица уз министра Стијовића 16. 1. 2022 in4s.net
https://www.in4s.net/osvanuli-bilbordi-andrijevica-uz-ministra-stijovica/

За шансе не знам, јер је пуно људи разочарано овим дешавањима и неизвјесношћу па можда неће хтјети уопште да изађу на гласање.
Ови ће избори показати расположење гласача и за изборе у Подгорици!
Да се присјетиш дешавања и Премовића...
Beranci blokirali put: "Ako se mi povučemo možemo samo da selimo iz Crne Gore" 24.06.2020 - youtube.com/watch?v=Z2gMkCNJkZI

Poslednja izmena:
СНП ће највјероватније изгубити велики број гласача (садашњи градоначелник Богавац, као и претходни Шћекић су из СНП-а), ДФ није упропаштен али би могао такође да изгуби доста гласача, чак и да се не оснива ова нова партија.
Један од разлога је беспотребан захтјев ДФ-а за смјену министра Стијовића, јединог у Влади који је из Васојевића. Било им је важно да се придруже СНП-у који је тражио и смјену министарке Братић, поред министра Стијовића.
Стијовић је рођен је у Србији, има породичну кућу у Андријевици, завршио средњу школу у Беранама и тд.
Осванули билборди: Андријевица уз министра Стијовића 16. 1. 2022 in4s.net
https://www.in4s.net/osvanuli-bilbordi-andrijevica-uz-ministra-stijovica/

За шансе не знам, јер је пуно људи разочарано овим дешавањима и неизвјесношћу па можда неће хтјети уопште да изађу на гласање.
Ови ће избори показати расположење гласача и за изборе у Подгорици!
Да се присјетиш дешавања и Премовића...
Beranci blokirali put: "Ako se mi povučemo možemo samo da selimo iz Crne Gore" 24.06.2020 - youtube.com/watch?v=Z2gMkCNJkZI

DF nece mrdnut u Berane. Masu DF-ovaca su Vasojevici i Beranci i vecina grada su na njihovoj liniji. Svi glasaci SNP ce preci kod DF-a.

Jel ovo realno?

Stvarno treba imati jak želudac pa biti političar.

"Predsjednik pokreta „Berane sad“, koji je promovisan danas u Beranama, Mladen Premović rekao je da je neke ranije stavove protiv Vlade i premijera Krivokapića izrekao kao slobodni građanin, i da je spreman danas da se izvini."

U prevodu mjenjam stavove po potrebi.

Ali, to je valjda to u politici.

Nakon što je objavljeno da je potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović bio večeras u restoranu Potoci, na Bioču sa predstavnicima Pravoslavnog bratsva Stupovi, rekao je da je to uradio jer im je obećao.

<<<Abazović, Carević, sveštenici SPC i bratsvo Stupovi u restoranu na Bioču<<<

“Kada su me ispred RTCG 21. januara dočekali demonstranti, tokom razgovora sa njima obećao sam im da ću doći na njihov skup i podržati humanitarnu akciju koju su organizovali. Održao sam riječ i došao na skup na kojem se prikupljala pomoć za dvije porodice, od kojih je jedna muslimanska-albanska iz Ulcinja”, naveo je Abazović u reagovanju dostavljenom medijima.

Prema njegovim riječima, iako imamo dijametralno suprotne stavove po skoro svim mogućim pitanjima, nije mi smetalo da održim riječ, da sa njima sjednem i pridružim se humanitarnoj akciji.

“Smatram da je ovom društvu kao nikad do sad potrebno pomirenje i da svaki pojedinac treba da doprinese međusobnom poštovanju i uvažavanju svih vjera i nacija, gradeći zajedničkim naporima društvo na građanskoj, multietničkoj, multikonfesionalnoj osnovi. Tome svakako ne doprinose ni skandiranja upućena meni na protestnom skupu 21. januara, niti pjesme sa neprimjerenim sadržajem koje su se večeras mogle čuti, od kojih se javno ograđujem”, zaključio je Abazović.

I sad su svi ko uvrijeđena mlada.

A u ovom trenutku NATO šalje sve svoje trupe ka Ukrajini.

Dok se naši ovdje političari poklaše oko fotelja.

Jel ovo realno?!

Jesu oni realni.Tako je to kad ti je plata deset puta veća od običnog građanina.

Kako je njima dooobro!

Pi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back