комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je najvjerovatnije da izađu zajedno sa Demokratama.Не вјерујем да ће "Демохришћани" бити на изборима у коалицији са "Европом Сад" већ ће ићи самостално.
Могуће је ако на основу истраживања уочи избора виде да неће прећи цензус.Ja mislim da je najvjerovatnije da izađu zajedno sa Demokratama.
Ma nema teoretske šanse da pređu samostalno, ni oni ni SNP ni Prava ni Ujedinjena, a ni SD, pa verovatno čak i SDP kod milobrana.Могуће је ако на основу истраживања уочи избора виде да неће прећи цензус.
Били су гости на страначком скупу Демократа 21. октобара...
Svu sreću partijama koje su ISTINSKI podržale prvu demokratski izabranu, 42. Vladu Crne Gore i očuvali kontinuitet veličanstvene pobjede slobodnog naroda od 30. avgusta.
Živjeli!
https://www.facebook.com/demohriscanski/videos/svu-sreću-partijama-koje-su-istinski-podržale-prvu-demokratski-izabranu-42-vladu/948793526089777/
To je moje mišljenje. Ne samo želja. A baziram je na činjenici da je Crna Gora danas država članica NATO saveza. Sumnjam da će NATO usred rusko-ukrajinskog rata (a i da ga nema, svejedno) dozvoliti da proruska politička struktura preuzme te pobrojane funkcije u jednoj državi članici NATO. A da je DF zaista još uvijek proruska struktura svjedoči nam njihov današnji zahtjev Vladi Dritana Abazovića:
Front traži da se Abazović pridruži njihovoj inicijativi i Vlada povuče sankcije Rusiji
https://www.standard.co.me/politika...j-inicijativi-i-vlada-povuce-sankcije-rusiji/
Cedem uvek uštine DF .Interesantno, prvi put da bi dobio manje glasova nego njegova sopstvena stranka, DPS trenutno stoji na 27, 7%. Upravo ovo istraživanje kao da je poruka Milu da se ne kandiduje.
Popišulja slovenačka .Tanja Fajon konstantno daje takve izjave. Nijedna data Srbiji slične prirode nije se obistinila, još uvek.
U sklopu politike sticks and carrots, to je deo verbalne pretnje vraćanjem šargarepa.
Ko još veruje da je CPC imala rast popularnosti .evo istrazivanje pa prelistajte sta vas zanima... @alexn96
https://www.cedem.me/istrazivanje/objavljeni-rezultati-istrazivanja-politickog-javnog-mnjenja/
Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi je poraslo povjerenje sa 45% na 54% vidim to niko ne spominje svi se prave mrtvi![]()

Možda Tihomira Dragaša kandididuju .I ja pretpostavljam da nema. Ali kažem da bi on moguće prestigao kandidata DPS-a još u prvom krugu, a u drugom bi se lagano provozao. Ali imaju oni i Oliveru Injac i Filipa Ivanovića, oni su umjereno prosrpski orijentisani i teško da bi prestigli kandidata DPS-a u prvom krugu. Ali bi zato imali velike šanse da u prvom krugu nadmaše kandidate iza kojih bi stajali DF i Demokrate i uđu u drugi krug u kom bi odnijeli pobjedu.
Bečić takođe ima šanse kao relativno umjereni prosrpski političar. Kandidat iz reda DF-a ima šanse da uđe u drugi krug, ali bi u drugom krugu imao problema da pobijedi kandidata DPS-a. Tako da očekujem da DF stane iza nekog umjerenijeg kandidata, možda nekog iz reda PZP, recimo Branke Bošnjak. Ili recimo iza Lekića ili tako nekog sličnog koji ne mora nužno čak ni biti član DF-a.
Tačno tako .Ja ne mogu da verujem da ovaj ludak Komita i dalje stavlja ankete Montenegrinske CEDEM i to predstavlja kao nesto verodostojno.
Pa dase desi repriza 2013 -te .Lekića
Obrati pažnju na biografiju Dr Filipa Ivanovića:Možda Tihomira Dragaša kandididuju .
Polako skreću u desno .Demokrate
Bravo .Slušajte moj predlog, ja mislim da je vreme da Vučić ugruva neku kintu da se konačno napravi jedinstvena srpska partija u Crnoj Gori.
Spoje se DF, SNP, UCG, PCG, SCG, napravi se neka Sprska Lista, kao na Kosovu?
Šta mislite o ovom predlogu, i po vama zašto Vučić to još nije učinio do sada?
Znači bili bi fikusi .premijera, ministre odbrane, unutrašnjih poslova, finansija, spoljnih poslova, direktora ANB-a.
Tj videće da je takav sistem neodrživ ekonomski oportunizam .zaboravljati za njihov populizam
Jel Marković prihvatljiviji Srbima od Milaša /Vukovića ?Nije malo. Ali nije ni nedostižno. Imaj na umu da ljudi ne optiraju Evropu sad isključivo zbog povećanja plata, iako je to bilo važno. Birači u CG su uvijek voljeli nova lica. I nove partije su uvijek dobro prolazile. Složićeš se da lideri DF-a nisu nova lica. I ono što je još važnije, mnogi birači u Evropi sad vide izlaz iz dva nacionalna pola, mnogi su se umorili mahanjem zastavama, hoće normalan život neopterećen time. To im ES nudi. Crnogorima ne dira državu, državne simbole, Srbima ne dira crkvu, zalaže se za put ka EU za šta je 75% građana. Pa mnogi vjernici SPC koji su do skoro glasali DPS, a nije ih baš zanemarljiv broj, nisu naprasno promjenili uvjerenja zbog kojih su do skoro glasali DPS (suverenost, put ka EU). Njima je zasmetao sukob DPS-a sa SPC i stali su uz SPC. Ali to ne znači da su automatski prestali da budu za nezavisnu CG, prozapadno usmjerenu.
Trenutno ne mogu. Ali su blizu toga da će moći.
Ovo je tačno. I niko nije rekao da bi išli sa DPS-om. Išli bi sa DF-om. Ali sumnjam da bi DF bio zadovoljan učešćem u vlasti jer bi ih zapad limitirao. Ta Vlada bi dobila podršku zapada samo uz oštre limite DF-a u novoj vlasti. I vjerujem da bi kroz godinu, dvije ta koalicija pukla. A tada DF više ne bi bio potreban jer bi imali dovoljno i bez njega i bez DPS-a. A sa druge strane DPS bi bio dodatno oslabljen bez Mila na čelu i moguće da bi tada postao prihvatljiv partner i ES i Demokratama. A možda se do tada DPS podijeli u dvije partije, pa bi jedna od tih post-DPS partija postala prihvatljiv partner prozapadnim snagama iz sadašnje vlasti.
Više voli da DF ne bude na vlasti nego da DPS bude na vlasti .Zasto bi imali dovoljno bez DF-a
Neverujem da će Krivi ići s njima pre s Demokratama .Evropa Sad + Demohrišćani (Krivi) 16%
Ugurače ga u vlast u PP dače im neku foteljicu ,
E jbg sad sa DF - om teško.Ugurače ga u vlast u PP dače im neku foteljicu ,
Pa možda budu na DF listi .
I onako im je isti gazda .
To za mene? Tako je. Više volim da DF ne bude na vlasti nego da DPS bude dio vlasti. Jer sa DF u vlasti moja država neće ići ka EU tempom kojim bi trebala da ide, ili čak neće ići uopšte. A to znači da nećemo živjeti bolje nego gore. Kada bi DF postao srpska prozapadna stranka koja neće ići po mišljenje u Beograd u vezi svakog pitanja, svejedno bi mi bilo i da DF ima apsolutnu vlast.Više voli da DF ne bude na vlasti nego da DPS bude na vlasti .