kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.433
Imaš 2 veća i još par manjih marketa,cene su skroz ok,mnogo su jeftiniji od Neos Marmarasa,a plaža je bolja i od Haniotia i od Pefkohoria.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, hvala, barem ste nam tu delemu otklonili. Mada, pošto smo godinama letovali podno Olimpa, nekako više navijam za taj deo, ali ima i navijača za prvi prst. Nema veze što su ti "iza leđa" kukuruzi u regiji Pireia, ali je plaža božanstvena, naročito ona u Nei Poriju - dugačka, peskovita i široka. Da li je istina na u Polihronu vrvi od meduza?
Ljudi planiram da u julu idem u Polihrono,da li neko moze da mi kaze kakva je plaza??
Jedni pricaju peskovita i bajna drugi sljunak i ocajna,sta je od ta dva?
Polihrono
Mirno mesto samo za odmor, najblizi provod je u obliznjem Haniotiju.
doktor je car prica srpski i sve hoce da pomogne od smestaja do trazenja posla..a natasa je najveci smarac koji postoji
Pozdrav svim forumasima!!!
Vasi saveti stvarno znace i citam vec par dana jer planiramo more u septembru...
Odmor je porodicni 2+1 - dete 3 godine, ono sto mi je naj privuklo paznju je VILA/HOTEL PALM BEACH U POLIHRONU. Solidne su cene, vila/hotel ima bazen...( http://www.atlasttt.....php/palm-beach)
Cena za nas troje oko170 e od 12.09. samo smestaj + prevoz (moramo busom...), ali me zanima sledece:
- S obzirom na planiran porodicni odmor savet da li da nosimo odredjenu hranu ili je mozemo naci dole u solidnom asortimanu i naravno normalnim cenama?
- Ima li smisla ici u Grcku 12.09. zbog vremena?
- Kakav je hotel/vila konkretno i koliko ima do normalne plaze peske?
Molim nekog ko je bio u navedenom hotelu/vili da mi pomogne..
Hvala i pozz svima