- Poruka
- 42.603
Dok su se do ove godine ljudi okupljali oko SNS štandova, od ove ne samo da ih je sramota da se okupljaju, več ih građani i verbalno napadaju, pa nije prijatno. Zato izbora i neće biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu placeni i ucenjeni glasovi da pokazu vecinu u Srbiji.Na izborima se pokazuje većina.
Dragi predsedničeSada bi bila fora da mu sastave pismo. Rado ih čita. Nešto u stilu, volim i mamu i tatu, ali ti si iznad njih. Ti si iznad svega. Bićemo političari, ili to ili cijepamo diplome.
napumpao bi ja to pendrecima i suzavcem
ako nece da idu u skolu ne moraju ali odakle im pravo da drugoj deci zabranjuju pohadjanje nastave?
dokle vise politizacija skolstva
Dragi predsednice,Dragi predsedniče
Hvala ti za zvučni top i sendviče
Hvala ti za... Expo
Puteve i... Kad li stižeš sve to?
Dragi Andr... Pardon AleksandreDragi predsednice,
Volim Vas najvise na svetu!
Volim Vas vise od tate i mame!!!
Do Pobjedenapumpao bi ja to pendrecima i suzavcem
ako nece da idu u skolu ne moraju ali odakle im pravo da drugoj deci zabranjuju pohadjanje nastave?
dokle vise politizacija skolstva
Od Bijede do PobjedeDo Pobjede
Не, него је написала да председник и премијер називају просветаре олошем и баром.
Јел била добра кобаја?Dobro cvetiću. Jesi li ti plavuša?
Do Pobjede
dace bog da i ti sa njim upises vecernju skoludexi od brata mi u cacku preti gubitak godine
u najboljem slucaju leto ce provesti u skoli
zbog koga? zbog djilasa i marinike tepic?
Због Вучића.dexi od brata mi u cacku preti gubitak godine
Zbot diktatora Vucica.dexi od brata mi u cacku preti gubitak godine
Dok su se do ove godine ljudi okupljali oko SNS štandova, od ove ne samo da ih je sramota da se okupljaju, več ih građani i verbalno napadaju, pa nije prijatno. Zato izbora i neće biti.
Zbot diktatora Vucica.
sto bi reko vrli epikur, ono sto se raspalo ne oseca se.... a i ne tice nas seVucic je los al ne brani deci da idu u skolu
Vi branite
idu po dvoje posto jedan zna cirilicu a drugi latinicuJesu se panduri snasli u skoli?