Полиција се иживљава на нашој деци

Како чујем, кад се промени власт, биће отпуштања у полицији и РТС.

Баш тако... кад се власт промени...

1. Биће велики обрачун са криминалцима и после њега неће требати полицијци већ затворски чувари
2. РТС нам неће требати јер за причање бајки више нема времена мораћемо да радимо и да се градимо...

Deca razbijala Beograd,naravno ne ovdje spominjana.Ali to se toleriše.Ovime nisam kazala da odobravam postupak drotova,ali nisam za to da oni ispadaju žrtve.Jer žrtve su uglavnom nevini ljudi,a ta deca nisu nimalo nevina.Ili bi im dali medaljon.I na kraju idu priče kako vas prikazuju da ste divljaci.

Лако је теби из Загреба то да причаш...када је лопужа Иво Санадер у затвору.... Када ми стрпамо нашу гамад са власти у затвор и дођу љиди који своју земљу воле и знају знање...наша деца ће радити, студирати, бавити се спортом...а до тада радиће оно што је једино остало бесплатно... :mrgreen:

И не видим чему фрка ако су разбили пар жардињера и излога...? Ви људи као да немате интернет ... погледајте по ЕУ кад су демонстрације шта се дешава... Ово код нас је... не би да псујем али многи ће схватити шта сам хтео да кажем....:mrgreen:

...gde je neko iz policije ili prosrpskih liberala da sad malo nama objasni kako je ovo standardna policijska procedura provere kada 20 njih opkole jednog nenaoruzanog coveka i krenu da ga malo vaspitavaju pendrecima jer je ionako zasluzio? Jomini, Shojo, Prle?

Ima moj otac jednu gadnu kletvu, ali dobru: Leba vam se ogadio. Nista manje.

Evo danas resili da predju sa izivljavanja nad decom na izivljavanje nad zemljoradnicima. :( Prebishe jadne paore po drumovima, ne daju im da pridju Bg jer se izgleda vishe boje njih nego dece. :aha:

Al najgore je sto je totalna cenzura u medijima.I ako spomenu nesto, vest je deseta po redu , prvo ide ona o prebijanju Roma u autobusu . Totalni mrak

Gore nego kod Milosevica.

Upravo sam prozvala onu stoku sindikalsku da sada podrze zemljoradnike u protestu, al ne odgovaraju idioti. Na sajtu unije *****ju o kojecemu, a onda kad su strajkovali, cudili su se sto niko ne podrzava prosvetne radnike, e pa zato sto ni nas sindikat ne podrzava nikog (kao uostalom i svi ostali sindikati i grupacije u razjedinjenoj Srbiji). Sve organizacije koje su urlale i na brzaka sklepale proteste povodom ovog hapsenja, sada su umukle. Klinci se prse po fb debilnim slikama na kojima se hvale drustvu sto ih je patosirala policija... :roll: Mnogi zaposleni se.ru i kukumavche sto im je zakrchen saobracaj pa ne stizu na posao... propasce firma ebote bez njih!! :roll: Oni debelguzi mlitavci po kafitjima i dalje bleje sa tih stolica, sto u dupeta koja sevaju okolo sto u TV pa onako ovlas ponove vest: ''evo, sad i zemljoradnici...'' i nastave da lelemudishu.

Apsolutno niko nikog u ovoj shugavoj zemlji ne podrzava osim rezim sam sebe. Nek nas satru kad smo govna sebicna!

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
E moja Jeko pa u sindikatima ti se zapatila najgora partokratija, nepotizam i burazerska politika....ja tebi-ti meni.

Nasi sindikati su jos jedino mesta pljacke i politikanstva.

Ma nije problem ni u sindikatima, nego u svima. :rtfm: Narod je budala sa retkim izuzecima i to je to, a izuzeci su rashtrkani i bez logistike jer za logistiku su potrebne pare, a pare za politicka desavanja se dobijaju po podobnosti i tako u krug. U tome je problem.

Da su mirni protesti sto nikad nece biti s navijacima ne bi doslo do nereda

Тадићев режим, диктаторски режим, убацује своје групе међу митингаше чији је задатак да ометају митинг и допринесу његовом растурању. Спремљене режимске групе, прави хулигани, споља нападају скуп, а полиција по предвиђеном сценарију тада интервенише, растура митинг, туче учеснике митинга, и тако застрашује народ.
Сви медији у Србији, пропагирају хиљадама пута договорену лаж о "хулиганима" од присутног народа, и тако диктаторски режим Бориса Тадића успева да растури митинг, казни и пребије учеснике скупа, оптужи их у медијима за хулиганство и настави да Србију окива гвозденим мраком.

Кад "хулигани" не би били режимски, власти би их одмах препознале помоћу камера и похапсиле, баш онако како то раде на фудбалским утакмицама.

Срби у Србији су под терором власти "државе" Србије, под терором диктаторског режима, а Срби ван Србије су под терором пријатеља диктаторског режима у Србији.
Тако је НАТО запад, амерички антисрпски НАТО Запад, Америка и ЕУ, ЗАТВОРИО КРУГ ТЕРОРА НАД СРБИМА...
ТАКО СУ АМЕРИКА И ЕУ ОБЕЗБЕДИЛЕ ТЕРОР НАД СВИМ СРБИМА.

Što neko reče naš narod ima tu kolektivnu hrabrost za ratove i slično čak i ako ide u sigurnu i užasnu smrt ali građansku pojedinačnu hrabrost recimo da se neko pobuni protiv ponižavajućih redova za bilo koji dokument koji ljude bez veze svode na niža bića nema.Nema ni solidarnosti.Naravno nikog ne treba mnogo osuđivati vremena su teška čudo da je i malo dobrote ostalo.

Ma ja sam bila na prilicno demonstracija...zadnje ove kad je zapaljena USA ambasada.

Ali komentar koji je isao u Dnevniku kad smo demonstrirali ispred slovenacke ambasade sto je priznala Kosovo isao je otprilike ovako. Najgori, najcrnji desnicari :lol: su se okupili...sacica ekstremista :lol: ( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.

To su ti nasi mediji.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku ikel2.

Back