čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Jeste hteli demokratiju JESTE, jeste birali Tadica JESTE, pa...?![]()
Zato si ti otišao da živiš u Pjongjang.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste hteli demokratiju JESTE, jeste birali Tadica JESTE, pa...?![]()
policija je onog ko je kontrolise.
danasnja policija u Srbiji je nista drugo nego obicna banditsko-mafijaska druzina

Како чујем, кад се промени власт, биће отпуштања у полицији и РТС.

Како чујем, кад се промени власт, биће отпуштања у полицији и РТС.
Deca razbijala Beograd,naravno ne ovdje spominjana.Ali to se toleriše.Ovime nisam kazala da odobravam postupak drotova,ali nisam za to da oni ispadaju žrtve.Jer žrtve su uglavnom nevini ljudi,a ta deca nisu nimalo nevina.Ili bi im dali medaljon.I na kraju idu priče kako vas prikazuju da ste divljaci.

To su sve samo djeca nijesu.
Prebishe jadne paore po drumovima, ne daju im da pridju Bg jer se izgleda vishe boje njih nego dece. 
Evo danas resili da predju sa izivljavanja nad decom na izivljavanje nad zemljoradnicima.Prebishe jadne paore po drumovima, ne daju im da pridju Bg jer se izgleda vishe boje njih nego dece.
![]()
Al najgore je sto je totalna cenzura u medijima.I ako spomenu nesto, vest je deseta po redu , prvo ide ona o prebijanju Roma u autobusu . Totalni mrak
Gore nego kod Milosevica.
Udri, policijo, marvu u trenerkama i gipsaricama!![]()

E moja Jeko pa u sindikatima ti se zapatila najgora partokratija, nepotizam i burazerska politika....ja tebi-ti meni.
Nasi sindikati su jos jedino mesta pljacke i politikanstva.
Narod je budala sa retkim izuzecima i to je to, a izuzeci su rashtrkani i bez logistike jer za logistiku su potrebne pare, a pare za politicka desavanja se dobijaju po podobnosti i tako u krug. U tome je problem.Da su mirni protesti sto nikad nece biti s navijacima ne bi doslo do nereda
Ma ja sam bila na prilicno demonstracija...zadnje ove kad je zapaljena USA ambasada.
Ali komentar koji je isao u Dnevniku kad smo demonstrirali ispred slovenacke ambasade sto je priznala Kosovo isao je otprilike ovako. Najgori, najcrnji desnicarisu se okupili...sacica ekstremista
( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.
To su ti nasi mediji.