Полиција се иживљава на нашој деци

To ti je celo licemerje naseg drustva.

Ima opravdane i neopravdane sile. Sve zavisi da li si na liniji vlasti ili nisi. A kao gradjanin nisi nigde zasticen..od pljacke na radnom mestu do licne imovine.

Ono sto je bitno, a sto je ovaj policajac pokazao je da nije za izivljavanje nad nekim. Ako je kriv, nek ga hapse, ali ne moze da batina. O tome je rec.
Ja sam učestvovao u onim demonstracijama 96.-te sa 16 godina ali nikad nisam bacao kamenje...Šta znam kapiram da bi ja iz te perspektive da me pandur prebije verovatno to objasnio kao represiju režima ali opet da sam bacao kamenje ne bih bio iznenađen,jednostavno batina ima 2 kraja.

Ocito je da Pavkovic nije zeznuo samo njega, vec debelo i sebe ..Nagradjen je bas onako kako cemo mi biti nagradjeni od Evrope sto isporucujemo sve nase vojnike i politicare.

Stvarno mi je Pavkovića i Lukića izuzetno žao. Pavković je onako bio vrlo savremen i razuman čovek, uz to šmeker i frajer.Prvi, u to vreme, koji je imao mooda da se suprotstavi Zlobi...
Lukića sam poznavao lično , i jedino mogu da kažem kako je on jedan izuzetno dobar i pametan čovek, dostojan svakog poštovanja.
Međutim, oba su odgovarala po komandnoj odgovornosti - ne po nekom delu za koje su lično odgovorni. Primili su na sebe grehove dugih...

Ja sam učestvovao u onim demonstracijama 96.-te sa 16 godina ali nikad nisam bacao kamenje...Šta znam kapiram da bi ja iz te perspektive da me pandur prebije verovatno to objasnio kao represiju režima ali opet da sam bacao kamenje ne bih bio iznenađen,jednostavno batina ima 2 kraja.

Ma ja sam bila na prilicno demonstracija...zadnje ove kad je zapaljena USA ambasada.

Ali komentar koji je isao u Dnevniku kad smo demonstrirali ispred slovenacke ambasade sto je priznala Kosovo isao je otprilike ovako. Najgori, najcrnji desnicari :lol: su se okupili...sacica ekstremista :lol: ( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.

To su ti nasi mediji.

Prebijanje dece je humano??? Koliko je Tito koristio dece u politicke svrhe? Svu decu ondasnje drzave!
Zasto deca ne sme da govore? Cim neko kaze ne sto protiv vlasti odmah se smatra drogosom?

Ne razumem tvoj post"kazes kako je Tito koristio decu tada za treniranje cokula, gmizanja patosa i ostalih dobrih policijskih sveljublja", nece biti bas tako ili ja to nisam primetio ili su demonstracije bile nekako drugacije a ucestvovali jesmo.
Sta se moze, bilo je pozdrava nase i njihove dece koji imaju plavu uniformu,
Ma ljudi trebali ste biti u Torontu prosle godine da vidite sto je demokracija i da sa ljubavlju ljubite cokuletine, prolaznike da lome ruke i zatvaraju 30 sati bez lekarske pomoci.Sada je polemika kako ne mogu da prepoznaju Policajcakoji zdusno bije ni krivog ni duznog, sto su rekli "nasao se na pogresnom mestu.
I ako su novinari slikali,snimili12 policajaca i imaju njegov licni broj- Nista, istraga se zatvorila i nikom nista.
Svuda "Policija stiti vladajucu Garnituru, pa i sada su to uradili a sve u IME NARODA.
Kojeg i cijeg; To ostaje Vama da saznate.

Ma ja sam bila na prilicno demonstracija...zadnje ove kad je zapaljena USA ambasada.

Ali komentar koji je isao u Dnevniku kad smo demonstrirali ispred slovenacke ambasade sto je priznala Kosovo isao je otprilike ovako. Najgori, najcrnji desnicari :lol: su se okupili...sacica ekstremista :lol: ( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.

To su ti nasi mediji.
Mediji su obično đubre.

Ljudi bio sam juce na mitingu i mogu vam reci da je bilo DIVNO

Nikad vise srpske omladine nisam video na jednom mestu!

Gomila ljudi koja obozava Ratka Mladica Srpstvo i Pravoslavlje i istovremeno MRZI TADICA I DEMOKRATE

90% ovih sto su se bili sa tadicevim ZLIKOVACKIM BATINASIMA su bili jako mladi!

To znaci da je buducnost Srbije PATRIOTSKI ORIJENTISANA da nece IZDAJU SLUGARENJE I SPUSTANJE GLAVE

DA HOCE DA HODA USPRAVNOG CELA PONOSNA NA SRPSKE BORCE I HEROJE

BUDUCNOST JE SA NAMA TADICU JE ODZVONILO TO SAM VIDEO JUCE

И то је доказ да ниси био или, ако си био, онда износиш неистине ;)

Ma da..

A najvise je u stvari doslo ljudi koji su poreklom ili imaju nekoga na Kosovu.Znaci, emotivno vrlo pogodjeni u tom trenutku.

Што се тиче протеста везаних за КиМ, медији су заиста извештавали скандалозно, као и за сваки наредни митинг, након што су нам "одузели" КиМ

Ne razumem tvoj post"kazes kako je Tito koristio decu tada za treniranje cokula, gmizanja patosa i ostalih dobrih policijskih sveljublja", nece biti bas tako ili ja to nisam primetio ili su demonstracije bile nekako drugacije a ucestvovali jesmo.
Sta se moze, bilo je pozdrava nase i njihove dece koji imaju plavu uniformu,
Ma ljudi trebali ste biti u Torontu prosle godine da vidite sto je demokracija i da sa ljubavlju ljubite cokuletine, prolaznike da lome ruke i zatvaraju 30 sati bez lekarske pomoci.Sada je polemika kako ne mogu da prepoznaju Policajcakoji zdusno bije ni krivog ni duznog, sto su rekli "nasao se na pogresnom mestu.
I ako su novinari slikali,snimili12 policajaca i imaju njegov licni broj- Nista, istraga se zatvorila i nikom nista.
Svuda "Policija stiti vladajucu Garnituru, pa i sada su to uradili a sve u IME NARODA.
Kojeg i cijeg; To ostaje Vama da saznate.

Sta nerazumes? Budi jasniji. :)

Sad ja tebe ne razumem...Znaci u Kanadi ste demonstrirali Titovu ideologiju i satiranje Srbstva?

Koja bre deca?! Dokoni dzabalebarosi i marihuanoglavci. Je li rekao general Mladic da nece nerede i lom? Sta glume onda koji *****? U aps,sve koji krse zakon...

Па пази овако, ја сам рекао да је СНС крива за нереде. А сад да питам, коју то организацију финансира СНС?

To ne spada u sredstvo odbrane,niti u nešto što pripadnici policije duže...Imaju štitove da se štite od toga,i mogu da uzvrate zakonskim sredstvima,prinudnim poput palice...Ali kamenjem?
svašta

Тако је увек било. Ми њих камењем, они нас камењем.... Нема ту разлике... Сви ти полицајци који су данас под заштитом државе су некада гађали полицију камењем

ok, ovo je posten nacin razmisljanja, ali sad vidi to i iz druge perspektive:

na protestu si, majka i otac ti glasali za DEPOS posle 6 godina strahota i nemastine i uvreda sa drzavne televizije, a SPS im pokrade glasove i lazira sve; prirodno, svi ljudi su nadrkani ali ipak idu na demonstracije gde ih s jedne strane lideri DEPOS-a pozivaju da budu mirni i dostojanstveni a sa druge im oni sami podizu pritisak zapaljivim govorima... a naravno, uvek se nadje i policija u civilu, specijalno ubacena da bas ONA pocne da baca kamenice - a kad to jednom krene, krece stihijski

i sad, iz te perspektive - da li je krivlji onaj ko ima sve, medije, policiju, sudove i metke za ceo narod ili smo krivi ti i ja jer smo bili opravdano besni 1996 i sad, 2011? ja cenim da su krivlji oni

na kraju krajeva, oni VLADAJU i na njima je da vode drzavu a na nama da radimo i budemo lojalni gradjani... ako ******* nije uzajamno vec samo oni jebu nas to nije seks nego silovanje

Poslednja izmena:
To se i vidi na snimku.

Има доста тога чему сам био сведок, а нема снимка. Колико је било страховито говори и чињеница да сам се плашио да извадим телфон и снимам телефоном... Међутим, оно што је сигурно направила полиција, то је прекорачење овлашћења и прекомерна употреба силе.

Marko Kraljevic je bio turski vazal :D ...
Cini mi se i da je Mladic za vecinu bio samo povod da izadju na ulice, nikako razlog... Razlog je u socio-ekonomskim (ne)prilikama.
A zasto se protesti organizuju samo zbog Haga ili Kosova, voleo bih da znam...

Što onda nisu krenuli u Specijalni sud da ga spasu? Nego naravno pojurili brže bolje ka Knez Mihajlovoj da razbijaju radnje i kradu.

Sta nerazumes? Budi jasniji. :)

Sad ja tebe ne razumem...Znaci u Kanadi ste demonstrirali Titovu ideologiju i satiranje Srbstva?
Ovde su ljudi iz Celog Sveta a i iz canade ,Toronta protestvovali protiv onih koje svima nama kroje kapu u svetu, ili ti se zovu G8 i G20.Liberali-Govnari, tajno su aktivirali zakon iz 1939 i dalo ovlascenje policiji da te pretresaju. U centru grada podigli su Velike Metalne ograde i navodno nisu znali da nesmeju izvan te Zasticene Zone, koristili da svakoh pretresaju i ako se pozoves na Kanadski zakon da imas pravo da bez razloga, policije, odbijes da dozvolis pretres. E policija je hapsila, tukla, Na raksnici u centru je opkolila sa svih 4 strana i sve koji su bili tu i tukla i zatvarala i podnosene su krivicne prijave, Oni koji su se vracali sa posla, oni i to stariji koji su celali na tranvajskim stanicama, kao i mladi koji su bili na ulici.
nesto slicno sto smo imali 90tih kod beogradjanke i rakrsnice.
Ne vidim da se smrt onog mladica ikad vise pominje u javnost-Sramota.
Voleo bih da znam sta se desilo sa Pilotom Sisicem, ne cuje se ista.
I njeega su predali Italijanima a samo je izvrsio naredjenje o zastiti svog teritorija . Naredba data iz Generalstaba sa cuvenim ANTON TUSOM.
A sto se tice nekadasnjih tuca i tuca sa policijom , mislim da je bilo ne u i zbog protesta protiv Tita.
za starije ,neka se sete 70 tih godina, sDELIGRADSKE, DIFa, Ruske Ambasade i ikoline.?

Они могу да бију и да се иживљавају на нашој деци али она су будучност Србије
и та иста деца добро ће да запамте сву ову тортуру и она ће да праве историју.

Та иста испребијана деца сутра ће да пишу историју и у тој историји врло добро ће се знати ко је био херој ,ко злочинац а ко гестапова полиција.
Та деца ће у књиге да запишу да су рађана под бомбама НАТО ПАКТА да су њихови хероји одвођени у Хаг ,да се Србија продавала као шака пшенице .

То је једино што ме теши у свему овоме .

:hahaha1:

Mo'š misliti kakva će to istorija biti...
Ali pošto nas je ostalo (bezmalo) samo za pod krušku, neće morati da naprežu svoje vijuge.

Back