27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
A gde bi bilo stotine Srba da su izvršili Zlobino naređenje ?
slobe nama odavno, i svi zivi i zdravi
ovi danas...bogami bas su narerili da se prolije srpska krv, a to je stara ustaska i siptarska zelja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde bi bilo stotine Srba da su izvršili Zlobino naređenje ?
Ja sam učestvovao u onim demonstracijama 96.-te sa 16 godina ali nikad nisam bacao kamenje...Šta znam kapiram da bi ja iz te perspektive da me pandur prebije verovatno to objasnio kao represiju režima ali opet da sam bacao kamenje ne bih bio iznenađen,jednostavno batina ima 2 kraja.To ti je celo licemerje naseg drustva.
Ima opravdane i neopravdane sile. Sve zavisi da li si na liniji vlasti ili nisi. A kao gradjanin nisi nigde zasticen..od pljacke na radnom mestu do licne imovine.
Ono sto je bitno, a sto je ovaj policajac pokazao je da nije za izivljavanje nad nekim. Ako je kriv, nek ga hapse, ali ne moze da batina. O tome je rec.
Ocito je da Pavkovic nije zeznuo samo njega, vec debelo i sebe ..Nagradjen je bas onako kako cemo mi biti nagradjeni od Evrope sto isporucujemo sve nase vojnike i politicare.
Ja sam učestvovao u onim demonstracijama 96.-te sa 16 godina ali nikad nisam bacao kamenje...Šta znam kapiram da bi ja iz te perspektive da me pandur prebije verovatno to objasnio kao represiju režima ali opet da sam bacao kamenje ne bih bio iznenađen,jednostavno batina ima 2 kraja.
su se okupili...sacica ekstremista
( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.Jel si sigurna u ovo?Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.
Prebijanje dece je humano??? Koliko je Tito koristio dece u politicke svrhe? Svu decu ondasnje drzave!
Zasto deca ne sme da govore? Cim neko kaze ne sto protiv vlasti odmah se smatra drogosom?
U gomili primitivaca u uniformi nađe se i neki normalan, sa dušom...
Mediji su obično đubre.Ma ja sam bila na prilicno demonstracija...zadnje ove kad je zapaljena USA ambasada.
Ali komentar koji je isao u Dnevniku kad smo demonstrirali ispred slovenacke ambasade sto je priznala Kosovo isao je otprilike ovako. Najgori, najcrnji desnicarisu se okupili...sacica ekstremista
( doduse i bilo nas je malo ) , ali ja tamo porodicno , ekstremisti ubilo se. I vecina okupljenih takodje.
To su ti nasi mediji.
Ljudi bio sam juce na mitingu i mogu vam reci da je bilo DIVNO
Nikad vise srpske omladine nisam video na jednom mestu!
Gomila ljudi koja obozava Ratka Mladica Srpstvo i Pravoslavlje i istovremeno MRZI TADICA I DEMOKRATE
90% ovih sto su se bili sa tadicevim ZLIKOVACKIM BATINASIMA su bili jako mladi!
To znaci da je buducnost Srbije PATRIOTSKI ORIJENTISANA da nece IZDAJU SLUGARENJE I SPUSTANJE GLAVE
DA HOCE DA HODA USPRAVNOG CELA PONOSNA NA SRPSKE BORCE I HEROJE
BUDUCNOST JE SA NAMA TADICU JE ODZVONILO TO SAM VIDEO JUCE
Jel si sigurna u ovo?
Mediji su obično đubre.
Ma da..
A najvise je u stvari doslo ljudi koji su poreklom ili imaju nekoga na Kosovu.Znaci, emotivno vrlo pogodjeni u tom trenutku.
Ne razumem tvoj post"kazes kako je Tito koristio decu tada za treniranje cokula, gmizanja patosa i ostalih dobrih policijskih sveljublja", nece biti bas tako ili ja to nisam primetio ili su demonstracije bile nekako drugacije a ucestvovali jesmo.
Sta se moze, bilo je pozdrava nase i njihove dece koji imaju plavu uniformu,
Ma ljudi trebali ste biti u Torontu prosle godine da vidite sto je demokracija i da sa ljubavlju ljubite cokuletine, prolaznike da lome ruke i zatvaraju 30 sati bez lekarske pomoci.Sada je polemika kako ne mogu da prepoznaju Policajcakoji zdusno bije ni krivog ni duznog, sto su rekli "nasao se na pogresnom mestu.
I ako su novinari slikali,snimili12 policajaca i imaju njegov licni broj- Nista, istraga se zatvorila i nikom nista.
Svuda "Policija stiti vladajucu Garnituru, pa i sada su to uradili a sve u IME NARODA.
Kojeg i cijeg; To ostaje Vama da saznate.

Koja bre deca?! Dokoni dzabalebarosi i marihuanoglavci. Je li rekao general Mladic da nece nerede i lom? Sta glume onda koji *****? U aps,sve koji krse zakon...
И то је доказ да ниси био или, ако си био, онда износиш неистине![]()
To ne spada u sredstvo odbrane,niti u nešto što pripadnici policije duže...Imaju štitove da se štite od toga,i mogu da uzvrate zakonskim sredstvima,prinudnim poput palice...Ali kamenjem?
svašta
To se i vidi na snimku.Да је полиција прва гађала каменицама, то није тачно ... Да је полиција узвраћала каменицама, то је тачно
ok, ovo je posten nacin razmisljanja, ali sad vidi to i iz druge perspektive:Ja sam učestvovao u onim demonstracijama 96.-te sa 16 godina ali nikad nisam bacao kamenje...Šta znam kapiram da bi ja iz te perspektive da me pandur prebije verovatno to objasnio kao represiju režima ali opet da sam bacao kamenje ne bih bio iznenađen,jednostavno batina ima 2 kraja.
To se i vidi na snimku.
Marko Kraljevic je bio turski vazal...
Cini mi se i da je Mladic za vecinu bio samo povod da izadju na ulice, nikako razlog... Razlog je u socio-ekonomskim (ne)prilikama.
A zasto se protesti organizuju samo zbog Haga ili Kosova, voleo bih da znam...
Ovde su ljudi iz Celog Sveta a i iz canade ,Toronta protestvovali protiv onih koje svima nama kroje kapu u svetu, ili ti se zovu G8 i G20.Liberali-Govnari, tajno su aktivirali zakon iz 1939 i dalo ovlascenje policiji da te pretresaju. U centru grada podigli su Velike Metalne ograde i navodno nisu znali da nesmeju izvan te Zasticene Zone, koristili da svakoh pretresaju i ako se pozoves na Kanadski zakon da imas pravo da bez razloga, policije, odbijes da dozvolis pretres. E policija je hapsila, tukla, Na raksnici u centru je opkolila sa svih 4 strana i sve koji su bili tu i tukla i zatvarala i podnosene su krivicne prijave, Oni koji su se vracali sa posla, oni i to stariji koji su celali na tranvajskim stanicama, kao i mladi koji su bili na ulici.Sta nerazumes? Budi jasniji.
Sad ja tebe ne razumem...Znaci u Kanadi ste demonstrirali Titovu ideologiju i satiranje Srbstva?
Они могу да бију и да се иживљавају на нашој деци али она су будучност Србије
и та иста деца добро ће да запамте сву ову тортуру и она ће да праве историју.
Та иста испребијана деца сутра ће да пишу историју и у тој историји врло добро ће се знати ко је био херој ,ко злочинац а ко гестапова полиција.
Та деца ће у књиге да запишу да су рађана под бомбама НАТО ПАКТА да су њихови хероји одвођени у Хаг ,да се Србија продавала као шака пшенице .
То је једино што ме теши у свему овоме .

Treba da uhapse i te sto si tu "decu" tako vaspitali...