Полиција се иживљава на нашој деци

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Говори се стално о законима ,насиљу које није прихватљиво а мало,мало па нам полиција без разлога бије децу и још их гађа каменицама.

Ко је ту хулиган ,питам се :think:

Нису то бре њихова деца да их бију када им падне на памет .Десет њих на једно дете и убише га па јел то та Србија којој идемо и та демократија.

Ко је изазвао немире па ПОЛИЦИЈА кренула је да провоцира и прва гађа каменицама нашу децу.

Похапсише онолику децу ,малолетну децу а прво су их убили од батина.

Ко њима даје право да бију нашу децу?
Ко њима даје право да се иживљавају на нашој деци ?

Poslednja izmena:
Sada su odmah huligani,a petog oktobra su bili-narod koji je izašao da ruši vlast!
Svu policiju treba najuriti sa ulica,i trebalo je da bude još povređenih policajaca......

Ма оно је чисто иживљавање полиције над децом ,десет на једног .Срамота родитељи требају поднети крвичну пријаву против полиције

A jesi li primetila da je jedno dete sa bine držalo politički govor, da li te to možda brine pored toga što ta ista deca deca ruše svoj grad?

Jesi li se zapitala kakva je to majka koja gura svoje dete u politiku oduzimajući
mu time njegovo detinjstvo? Jesi li se zapitala kakva je to stranka koja istura
dete na binu da čita političke govore?

Poslednja izmena:
Da je prava i pravde i pravne države gospođa Šešelj bi upala u veliki problem sa Centrom za socijalni rad tj. sa odeljenjem za
brigu o deci zbog toga što je dozvolila da joj dete drži politički govor na političkom mitingu i baš me zanima hoće li iko
savestan u ovoj državi reč javno da progovori o tome

a kad b92 i rts pustaju eu i nato propagandu sa onom malim krembilom ratkom pocestom onda je to kul jel

Dobro a ovo da dete drži politički govor, to nisi primetila pored ovoga ostaloga što napisah?

А ти си као душебрижница нечијег детињства, је л'???:evil: Да се ико бринуо за детињство тога детета ВАЉДА БИ СЕ ДО САДА ОГЛАСИО И ТРАЖИО ДА ШЕШЕЉ БУДЕ ОСЛОБОЂЕН ЈЕР ЧАМИ НА РОБИЈИ ЦЕЛИХ 9 ГОДИНА због вербалног деликта преименованог у "држање запаљивих говора". . То дете је одрасло без свога оца који је у затвору - то дете је ПРОЧИТАЛО ПОРУКУ СВОГА ОЦА ИЗ ЗАТВОРА КОЈИ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СРС.

Da je prava i pravde i pravne države gospođa Šešelj bi upala u veliki problem sa Centrom za socijalni rad tj. sa odeljenjem za
brigu o deci zbog toga što je dozvolila da joj dete drži politički govor na političkom mitingu i baš me zanima hoće li iko
savestan u ovoj državi reč javno da progovori o tome

Ma ja mislim da "dete" treba u Hag kod oca

...........и сада кука како се тобож "руши град", како "хулигани дивљају", позивају полицију на бруталност, призивају драконске казне...баш као што је деведесетих радило и Слобино гласачко тело..........али изгледа да појединци имају кратко памћење, па ово није ништа у односу на оно што смо ми радили 9. марта, у зиму 96.-97. , 5. октобра.........много више смо поломили, више се млатили са полицијом, дивљали а и крађа је било..........а тада смо кукали на бруталност полиције, државну репресију, мрзели слобине пензионере који су тада о демонстрантима говорили баш као што данас жути гласачи говоре......

Много је исто, двоструки стандарди, партија која програмира мозак,ТВ бастиља...у ствари можда и није тако чудно, СПС је опет на власти у кохабитацији са ДС, ЛДП, СПО, Г17...само фали Слоба....али ту је нови Слоба, сада се зове Борис
ФУЈ!

Back