Полако се враћам у нормалу !

Ibrahim je Avram, Dzibrilo je andjeo Gavrilo. Oni su deo naseg folklora, izvorno jevrejskog.

- - - - - - - - - -

Rembrant
250px-Rembrandt_Harmensz._van_Rijn_035.jpg

Рођен сам и одрастао у атеизму.
Онда ме захватио теизам.

.

ja sam odrasla u ateizmu, onda su pokusali da me uvale u teizam, krenu od onoga na sta si najslabiji, a to su djeca, sreca pa sam se iskoprcala, nisu me obrlatili, al je bilo muke da sacuvam zdrav razum, moram priznati

medjutim, ne volim da mi je dosadno, pa se tako bacim u razmisljanja, dosta citanja, i stvorim u svojoj glavi sliku o postanku svega, dodjem do nekih teorija koje se ne poklapaju ni sa jednom do sada poznatom

tako da ja sad pojma ne znam sta sam :confused:

ja sam odrasla u ateizmu, onda su pokusali da me uvale u teizam, krenu od onoga na sta si najslabiji, a to su djeca, sreca pa sam se iskoprcala, nisu me obrlatili, al je bilo muke da sacuvam zdrav razum, moram priznati

medjutim, ne volim da mi je dosadno, pa se tako bacim u razmisljanja, dosta citanja, i stvorim u svojoj glavi sliku o postanku svega, dodjem do nekih teorija koje se ne poklapaju ni sa jednom do sada poznatom

Covjek koji trazi smisao zivota? :)

Онда ме захватио теизам.

Добра вест,
враћам се коренима !

Кад видим попа негде запитам се
о чему се овде ради !?

Стварно су ми смешни
и филм у коме су.

Jesu li svi popovi u istom filmu ili je svaki u svom filmu?

Онда ме захватио теизам.

Добра вест,
враћам се коренима !

о чему се овде ради !?

Стварно су ми смешни
и филм у коме су.

A iz kog si ti filma?

Онда ме захватио теизам.

Добра вест,
враћам се коренима !

о чему се овде ради !?

Стварно су ми смешни
и филм у коме су.

a meni žao što si skrenuo s pravog puta :D

a koje su to tvoje teorije o postanku svega Cakanice?

Back