QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
О каквој бози причате?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se vi smejte,gresnici,sve ce vas Boza zbrisati sa lica zemlje.![]()
Нисам добро прочитала ник! Пише ли Јелена=т, или Јека?
Си добро, Јецо?
Но, збрисаће нас свакако колико се ја разумем...![]()
Белој к’о тај зеленко ту?klasicnoj....beloj kao.....![]()
Белој к’о тај зеленко ту?
Ај’ само ви полако, нећу више да сметам.beloj k'o jutarnja rosa i ruda iz nosa![]()
Ma,ja sam...nego se slihtam Bozi...za malo raja.![]()
zna se sta se beli u gori zelenoj.....u shumarku i na kamicku![]()
predjimo na ti![]()
'oću brate, sve ću te poslušam...Cao,
Ova civlizacija se polako vodi uzoru Biblije i Kur'ana tako da pokusajte da vas strast ne odvede ka vanbracnom seksu ili bludu.Ako treba udajte se ili zenite se po tri, cetiri puta uzastopce i vise, ali nemojte voditi ljubav van braka.Voli bih ozeniti jednu sa foruma.
Vi ste OK cure a vi muskarci poslusajte ovaj moj savjet.
Cao cmok.
Cao,
Ova civlizacija se polako vodi uzoru Biblije i Kur'ana tako da pokusajte da vas strast ne odvede ka vanbracnom seksu ili bludu.Ako treba udajte se ili zenite se po tri, cetiri puta uzastopce i vise, ali nemojte voditi ljubav van braka.Voli bih ozeniti jednu sa foruma.
Cao cmok.
Cao,
Cao cmok.
a bre rusi zatvore cesmu na dva dana a vama vec udarila hladnoca u glavu![]()
Cao,
Cao cmok.