Pokusajte da ne vodite ljubav van braka

Samo se vi smejte,gresnici,sve ce vas Boza zbrisati sa lica zemlje.
f_883625m_5280ffd.gif

Нисам добро прочитала ник! Пише ли Јелена=т, или Јека?

Си добро, Јецо? z:)

Но, збрисаће нас свакако колико се ја разумем... z:dm3:

Cao,

Ova civlizacija se polako vodi uzoru Biblije i Kur'ana tako da pokusajte da vas strast ne odvede ka vanbracnom seksu ili bludu.Ako treba udajte se ili zenite se po tri, cetiri puta uzastopce i vise, ali nemojte voditi ljubav van braka.Voli bih ozeniti jednu sa foruma.
Vi ste OK cure a vi muskarci poslusajte ovaj moj savjet.

Cao cmok.
'oću brate, sve ću te poslušam...

Na žalost, krivo...
Ni sa jednom rečenicom se ne slažem...
Šta ćeš...ima gi razni...

Cao,

Ova civlizacija se polako vodi uzoru Biblije i Kur'ana tako da pokusajte da vas strast ne odvede ka vanbracnom seksu ili bludu.Ako treba udajte se ili zenite se po tri, cetiri puta uzastopce i vise, ali nemojte voditi ljubav van braka.Voli bih ozeniti jednu sa foruma.

Cao cmok.

:rotf::rotf::rotf:

a bre rusi zatvore cesmu na dva dana a vama vec udarila hladnoca u glavu z:dm3:

Cao,

Cao cmok.

a to stalno pravljenje svadbe kao je po bibliji???z:lol:
To mu ne dodje razvratni zivot.z:Dz:D
A zenidbu neznam sta da ti kazem.Ima ovde puno udavaca cak otvorise i temu na forumu muskarci pa vidi prijavi se na blagajnu nezenja mozda ti i uspe. z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

Cao,

Cao cmok.

trezveni pa dzoging njih najpre strefi sloging z:mrgreen:

Back